Touring Cars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
bmwcrash: Nem néztem, hogy te állítottad össze, külön szimpi ahogy lereagáltad, ment is a feliratkozás <#integet2>#integet2>
Utoljára szerkesztette: benõmenõ, 2014.10.17. 23:02:08
De én úgy tudom, hogy Aleshin már jól van és szeptemberben kiengedték a kórházból.
Utoljára szerkesztette: bmwcrash, 2014.10.17. 19:56:26
De crash compilation-ra nem fogom mert lehet, hogy nagyrészt abból áll, denem csak az van benne😄
Utoljára szerkesztette: Norbi1990, 2014.10.17. 19:30:25
Ezen rajta van Dumbrell amikor rosszul lett, mert valszeg elromlott a spéci hűtőmellénye..így 48-50 fokban vezetni meg...egyszer Prémat járta meg..kimászott az autóból és elájult mert elromlott nála is a spéci hűtés, pedig öntötték be a szárazjeget mikor kiállt tavaly az egyik versenyen.
Utoljára szerkesztette: Dietrich, 2014.10.17. 18:19:25
A full coverage meg 10giga 😄
Full ITV4 Sunday coverage of the tenth and final round of the 2014 Dunlop MSA British Touring Car Championship at Silverstone, including support races.
Race Schedule:
BTCC Round28
Ginetta Junior Round20
Renault Clio Cup Round17
Ginetta GT4 Supercup Round26
Renault Clio Cup Round18
BTCC Round29
Ginetta GT4 Supercup Round27
Formula Ford Round30
Porsche Carrera Cup Round19
BTCC Round30
Brands Hatch BTCC
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Ráadásul oda elég nehéz bejutni is.
FIA WEC sorozat inkább reálisabbnak tűnik, bár hosszútávú versenyzéshez nem tudom mennyire van kedve, mivel az neki teljesen új dolog lenne 😄
bejutni csak meghívóval lehet az meg nekem nincs.
Utoljára szerkesztette: Dietrich, 2014.10.13. 20:43:59
Túraautózás legalja mostanság. És nem hinném, hogy jövőre jobb lesz.
Meg amúgyis ha jól tudom Kiss Norbi nincs túl jóba Zengőékkel vagy legalábbis ezt hallottam😊
GT3 lenne a legjobb választás és nem hiszem, hogy drágább mint 2 kamion.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Ráadásul egy GT autóval hány bajnokságba lehet elindulni manapság? Arról nem beszélve, hogy több pilótás rendszer esetén Beni és Norbi egy autóval indulnának.
Utoljára szerkesztette: Norbi1990, 2014.10.13. 19:27:19
Már nem szedem le azokat a versenyeket amiket élőben láttam, de ezt leszedem és elrakom emlékbe pedig 19,96GB. 😊
Néhány eseménytől eltekintve nem volt nagy puki a verseny a red flagig, de utána teljesen megőrültek az 1 órás pihitől.
Edzéseken is sok volt a crash lógot a levegőben valami...hát ez.
Volt SC kenguru miatt megint, de nem mutatták, hogy beugrott volna a pályára mint pár éve akkor a retek klub hétfő esti hírébe rögtön bekerült. 😉
Utoljára szerkesztette: Dietrich, 2014.10.13. 16:45:09
Nem az első és valszeg nem az utolsó, hogy ilyenen dől el ez a verseny..8 óra elteltével. Rekord ebben is mert ilyen hosszú időben egyik verseny sem volt körszám/sebességet figyelembe véve.
De ez is milyen már...Mostert 22 évesen lett győztes úgy, hogy..a verseny alatt beleálltak a gumifalba, SVG autójának az indító motorja halt le a kiállásnál mikor ő volt az első toronymagasan, Craig kibaszta a tavalyi győztest Frostyt (meg is kapta az áthajtásost) és Whincup kifogyott az etalonból. Ilyen forgatókönyvet írni sem lehet jobbat.
I said to Jamie when he got out of the car; he has won a lot of races for us and he has now lost a race for us”
Megmondtam Jamie-nek, hogy mikor tűnt el az autóból; sok versenyt értünk nyert és most elvesztett egy versenyt értünk
Hiába számít bele a bajnokságba ez a verseny ráadásul a győztes 300 pontot kap, csak a győzelem számít a versenyzőknek, olyan mint az Indy500 és az IC a 2. helyezettekre nem emlékszik senki.
Utoljára szerkesztette: Dietrich, 2014.10.13. 16:09:34
A 24. helyről rajtolt és feljött az 5. helyre asszem a 14 kör környékén. majd később ő okozott egy balesetet amiután szerelték az autót jó sokáig, ráadásul kapott érte egy áthajtásos büntit is. De mázlija volt, mert segítette őt a sok SC-os rész ill. a red flag így nem volt nagy a hátránya, de mindezek után újra az élre tornázta fel magát. Más is nézte velem együtt neki Frosty a kedvenc de ő is azt mondta hihetetlen ez az ember nem képes hibázni..és pont akkor csinálta a crasht. 😊 Még a győztes autó is crashelt..nem véletlen mondták utána a legőrültebb Bathurst 1000 volt az idei.
A vége meg brutálisan alakult..1. SVG, 2.Mostert, 3.Whincup, 4.Frosty, 5.Craig ami ezután jött azt ebben a videóban már láthatod.
Ez a valóságban 8 órás verseny volt ebből 1 óra volt a piros zászlós rész a rajt 01:30-kor volt 1db watt energia itallal simán kibírtam.
A csapat kérte rá, hogy menjen amíg van üzemanyaga ő ment..a két nyilatkozat nem függ össze külön hangzott el nem egymás után.
Szóval a csapat nem tankolta meg az autót rendesen, és ezért azt mondják, hogy Whincup vesztette el a versenyt? Vagy történt valami más is, amiről ebben a videóban nincsen szó?
A túraautó-vb sanghaji állomásának második futama után a negyedik helyen végző Sébastian Loeb harminc másodperces büntetést kapott, ez pedig az jelenti, hogy Michelisz Norbert előrelépett, és így a negyedik helyen végzett.
“I said to Jamie when he got out of the car; he has won a lot of races for us and he has now lost a race for us”
Jamie Whincup:
We are in the entertainment industry, hopefully it was entertaining for the crowds and I gave it my absolute all like I always do.
Utoljára szerkesztette: Dietrich, 2014.10.13. 07:18:39
Jövőre a WTCC-ben nem lehetnek csak TC1-es autók amiket aranyárban mérnek ez így szerintem kiesett.
Ausztrália olcsóbb lenne, de oda meg ki kell költözni, autót megtanulni, pályákat megismerni erre elmegy 1 év ráadásul itteni szponzorokat nem érdekli így ez is kiesik.
Maradt a BTCC mint elérhető túra vagy váltanak endurance-ra...de szerintem semmi változás nem lesz pont az anyagiak miatt, na meg már október közepe lassan már jönnie kellett volna a híreknek ha váltani akarnak.
Utoljára szerkesztette: Dietrich, 2014.10.13. 06:51:15