12867
WTCC BTCC STCC
DTM ETRC ETRC
  • ladarevolution
    pénz az még csak volna mert a GM elég sokat "pumpál" most a Ladába, csak a motor körül volt egy kis gáz mert az Opel 2 literesét használták volna, de most meg már a saját új fejlesztésű kétliteresükkel akarnak menni...
  • b-type
    Sajna lemaradtam :(((
  • DJ BP
    már láttam azóta, nagy kavarodás volt ekörül :)
  • Laffite
    szal igen..., mármint nem :)
    156 lesz az a 159
  • Laffite
    igen, a részletek itt
  • DJ BP
    idén már ugye Alfa 159-esek lesznek?
  • Laffite
    valaki véletlenül nem rögzítette a tegnapi WTCC magazint? elcsesztem, mert nem vettem fel és egy Zanardi-portrét adtak, amit azért mégiscsak meg kellett volna örökíteni az utókornak...
  • Laffite
    valszeg az van, hogy se elég pénz nincs, se megfelelő autó, utóbbi persze következik az előbbiből, mindenesetre jó volna látni őket, de csak akkor van értelme bejönniük, ha gyári csapatként legalább egy jó középmezőnyre képesek lennének mondjuk két éven belül, illetve pénz is lenne mondjuk 4-5 évre a fejlesztésekkel együtt...
  • Laffite
    Ma és holnap tesztek Valenciában, ahol idén először Farfust már BMW-vel láthatjuk vezetni. (Ezért is jött jól az Alfának annyira Thompson, nem sok exalfásra tudnak jelenleg építeni) ...és ott lesz SEAT-tal Michael Jourdain is, akire külön kíváncsi vagyok, hisz odaát az USA-ban kicsit más gépekhez van szokva...

Ma késő este egyébként WTCC magazin az Eurosporton.
  • ladarevolution
    Valaki nem hallott valami új infót, a LADA 2007-es indulásával kapolatban? Mert 2006ban esküdöztek h nem tudtak tezstelni meg minden és h 2007ben tuti h indulnak...
  • b-type
    Sztem is jól csinálta.
  • Istencsászár
    Thompson visszatér az Alfához

A kétszeres BTCC bajnok James Thompson egy év kihagyás után 2007-ben visszatér az Alfa Romeo csapatához a Túraautó Világbajnokságon.

Thommo a vöröseknél kezdte ETCC pályafutását 2003-ban, és a WTCC elsõ évét is egy N.Technology Alfa Romeo 156 volánjánál töltötte. Miután a 31 éves britet szabadon engedte 2006-os unkaadója, a SEAT Sport, az N.Technology egybõl lecsapott rá.

„James csapattársainak kalibere, mint Tarquini vagy Giovanardi, mindig is magas volt ám õ versenyrõl versenyre felveszi ellenük a kesztyût. Amint elérhetõvé vált, azonnal lecsaptunk rá. Jó, hogy visszatér az N.Technology családba.” – mondta Mauro Sipsz csapatvezetõ.
  • Laffite
    Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
  • Alexease
  • b-type
    ember, ez nem a játék topikja, azt keresd a játékok alatt.
    Sg kereső beírod hogy race és kiadja a topikot.
  • FMfan93
    www.isohunt.com beírjátok hogy race és kiadja a játékot:):)
  • FMfan93
    valakinek már megvan? mer hivatalosan ma jelent meg
  • autoszimulator
    és ez itt kit érdekel?
  • Frentzen
    Előre F-1

F-1 1950-Napjainkig
  • gordon 24
    Tudom.. Nem is azt mondom hogy nem érdemli meg. De amióta itt van a Turaautóba, nem lehet legyőzni. Jó lenne ha nyerne egy máaik pilóta is.
  • b-type
    Megérdemli, bár megmondom én J. Muller-nek szorítottam,...igazából nagy igazsága lett volna ha ő nyeri, tavaly előtt is az utolsó futáson vesztette el a VB-t, és vétlenül, balesetben...ha jól emlékszem a második versenyre sem sikerült rendesen összekalapálni az autót.
    ..és most is nagyon tetszett ahogy hajtott....piszok közel ment a falakhoz.
    De nálam Farfus is befért volna akár, bár kicsit bosszantó hogy egy elvileg 'lefutott' autóval harcolni volt lehetősége a VB címre...a versenyző rendben van. ..de VB-re csak kihegyezett autóval lehessen már menni..az milyen már hogy egy tavaly a kamionról leesett járgánnyal is tudja verni a gyáriakat. :)))
    De Prialux is megharcolta amit meg kellett.
  • gordon 24
    Már megint Prialux ezt nem hiszem el. Már 3 éve. Ilyen nincs.
  • ibronk
  • b-type
    Az első futás jó volt,..nagyon sok minden múlik a 2.-n.
    szépen kikapták a sérült verdát a végén.
    ..most már ne essen báz
  • gordon 24
    Na holnap kitárgyaljuk mi volt. Most lefekszem aztán nézem. Remélem jó futam lesz. addig is mindenkinek jó éjt.
  • autoszimulator
    nemkicsit monaco feeling ez a pálya.. Az a visszafordito meg.. visszafele lenne az érdekes, dombnak felfele
  • gordon 24
    Jaja.
  • gordon 24
    Öcsém.. Hogy vannak ezek a lámpák ezekbe az autókab. Összevissza világit mind. Némelyik nem is világit.
  • autoszimulator
    huhh ennek örülök :D
  • autoszimulator
    elég jol megeredt.. talán nem áll el addig, vagy jol megmarad és akkor izgi lesz :D
  • gordon 24
    Ez igaz de a verseny...Én már előrre gondolokozomm. Kiru futam lenne...
  • Istencsászár
    Bár ez most nem izgi:DDDD mer igy nem lesznek jobb idők :/
  • Istencsászár
    ESŐ
  • gordon 24
    Eleredt az eső...Jujjjj de izgi!!!!
  • Istencsászár
    Természetesen.
  • autoszimulator
    mondjátok hogy ez a pálya lesz a játékban is :D nagyon durva :D
  • gordon 24
    Azé!!! Elég nehéz ez a pálya. Két piros és ráadásul nem is sok idő után. Nehéz verseny lesz ez.
  • Istencsászár
    Tapadok a tévére:)
  • gordon 24
    Srácok kezdődik a WTcc a Eurosporton.. Mivan mindenki alszik? Nézni!!!!
  • Istencsászár
    1 BMW 221
    2 SEAT 211
    3 Alfa Romeo 147
    4 Chevrolet 122