12867
-
#3224 szépen a BMW ölébe hullott egy 2-ös győzelem
Grat :D -
#3223 Menu egy felfüggesztett 5 rajthelyes büntit kap a következő 3 fordulóra a Michelisz Norbi lökésért.
Egyébként Menu bocsánatot kért Norbitól az 1. verseny után. -
SL #3222 na végre! sztem jó pálya monza :DDDD -
#3221 -
#3220 mellesleg lehet több mindent elértek eddig az életben mint pl te... de nem is értem miért húzom fel magam egy ilyen nevetséges hozzászóláson... mára én itt be is fejeztem, ez nevetséges -
#3219 szóval aki nem felel meg a kényes ízlésednek, az mindenki féreg... szánalmas vagy barátom -
Akey #3218 Én nem tartom kizártnak. Huff szerintem is szimpi, de Yvan már csütörtökön rátett egy lapáttal az amúgy is tetemes mennyiségű szarkupacra, amit én vele egyenlőnek tartok. De hogy dícséret is elhagyja a számat, Pernia és Gené is nagyot ment. -
#3217 sztem Huff meg Prialux jó fejek. Nem nagyon csináltak olyen unfair dolgokat(legalábbis nem emlékszem rá, hogy csináltak volna valamit) -
#3216 annyira egy unszimpatikus pilóta számomra, mint huff, prialux,tarqini,menu. nagy nevek meg minden,de egy utolsó féreg mindegyik egytől eggyig akikiet soha nem büntetnek semmiért.(na most tarquni kapott de azt nem lehetett eltusolni ), -
#3215 müller nem tehet róla, hogy mákja volt, ilyesmiért kár fikázni valakit... a dánt nagyon sajnáltam, brutális balszerencse volt -
#3214 Müller tehet róla? -
#3213 áááá ez nem yvan müller hanem cigány müller. igaz tarqinit se csipázom.
nykjaert nagyon sajnálom, megérdemelte volna nagyon.
de Norbi 8. és ez jó a zúzda végéből feljönni -
Akey #3212 Ez a hétvége megint csak annyira szólt a versenytempóról, mint Marrakes, de Norbi megint kidolgozta a belét. Zolderre kapunk felújított motort és lehet neki nyomni. Jó lesz ez! -
#3211 Szép volt. Nykjaert azé sajnálom :( -
#3210 Szép volt Norbi, Gratula!!! -
#3209 Jó lesz ez, Genét, Monteirot meg lehet fogni. :D -
#3208 pár éve törökországi versenyen is a végén defektet kaptak többen is, asszem az alfák vezettek és ketten vagy hárman is az utolsó körben kaptak defektet -
#3207 Délelőtt Wéber is ugyanezért kapott büntetést, (twitteren ezt írták) ezért figyelhettek volna kicsit jobban is, Norbi nagyon pofátlanul vágta le, de persze érthető, mert az autóra akart vigyázni. -
#3206 "a versenybíróság úgy néz ki egy kicsit túlreagálta Norbi büntetését, emiatt sajnálatukat fejezték ki..."
...ez vicces -
#3205 hát ja, egy balesetet szenvedett autó, defektes autó, műszaki problémákkal félrehúzódó autó külön talány, hogy meddig jut el a pályán és mikor áll le teljesen... furán nézne ki, ha ezeket nem lehetne megelőzni/kikerülni... meg aztán a kanyar után valószínűleg tényleg volt zöld zászló... -
#3204 A BMW-ket szerintem hülyeség lett volna megbüntetni, még ha sárga volt akkor is. Az első kettő defektes volt és ha jól tudom ilyenkor kikerülhetik őket. -
#3203 szerencsére van elég hely a pályán kikerülni a lassabb kocsikat, a kérdés tényleg csak az, hogy sérült-e a gépe, és ha igen, mennyire -
#3202 tarquini és huff is azért viszonylag jól jött ki az egészből -
#3201 Vagy még több defekt... :D
Norbi sokat gyakorolta a rajtot. Feltudna jönni sztem pontszerző helyre. -
#3200 farfus kivételesen halvérű volt, de lehet csak azért, mert egy bmw volt előtte :) -
#3199 ennek a hétvégének már lőttek... azért kíváncsi leszek, hogy hátulról hova ér majd fel... plusz rajtnál érdekes lesz a négy seat elöl, kíváncsi vagyok mennyire tudnak eljönni, biztos lesz egy kis tömörülés :) -
#3198 Összesen 3-n kaptak defektet és valószínű Norbinál egy leszakadt alkatrész is besegített.
Amúgy szerintem Brand Hatch után az egyik legjobb túraautós pálya. -
#3197 ez pech... sajnos Norbi büntetése első ránézésre is egyértelműnek tűnt... utólag könnyű okoskodni, de a levágás után el kellett volna venni a gázt, hiszen a 4. hely helyett egy 7-8-9 helyre való visszatérés is jobb lett volna mint ez... na majd idővel jön a rutin is a gyorsaság mellé... mindenesetre jó volt látni, hogy Norbi tartotta a lépést a világbajnokokkal! -
Akey #3196 Eligazításon világosan megmondták, hogy aki levágja az első sikánt, azt megbasszák. Tudta ezt Norbi is és még csak vissza se engedte a többieket. Ez az ő hibája volt. Még szoknia kell a légkört. -
#3195 Teljesen jogos büntetés, átvágta az egészet, és előzött vele nem keveset. A defekt sokkal idegesítőbb. -
#3194 Egyértelmű volt a büntetés, talán ha visszaenged 3-4 autót azonnal, de nem tette. -
SL #3193 akkor azé leszarom, de nagyon felbaszta az agyam, hogy megbüntették Micheliszt. -
Akey #3192 Most Vörösön kívül ki gondolta, hogy ezért Norbi nem kap büntetést. És miért lenne Priaulx így is úgy is dobogós, amikor ha sárgazászlós előzés miatt büntetést osztanak ki, akkor nem a 3. helyre csúszik vissza. Lúzer. Meg hogy csukott szemmel közvetít, az is biztos. Ha már felbaszom az agyam a futam miatt, a kommentátor ne borítson már ki még jobban! Na sztem végre kiadtam magamból. -
#3191 Ez a gumi hibája nem a pályáé :D -
SL #3190 az, hogy minden második autó defektet kapott -
#3189 Mi köze ennek a pályához? -
SL #3188 verjem bele ebbe a szarfos pályába -
#3187 Várjatok még, sárga alatt előzött mindenki :DDDDDDDD -
#3186 Háhá, mennyi defekt:D
Sajnos így Norbinak megint nem lesz sok esélye:\ -
#3185 Bazzz ez mi volt aszt a ku.....!!!!!!!!!!!!!