Touring Cars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

b-type
Megérdemli, bár megmondom én J. Muller-nek szorítottam,...igazából nagy igazsága lett volna ha õ nyeri, tavaly elõtt is az utolsó futáson vesztette el a VB-t, és vétlenül, balesetben...ha jól emlékszem a második versenyre sem sikerült rendesen összekalapálni az autót.
..és most is nagyon tetszett ahogy hajtott....piszok közel ment a falakhoz.
De nálam Farfus is befért volna akár, bár kicsit bosszantó hogy egy elvileg 'lefutott' autóval harcolni volt lehetõsége a VB címre...a versenyzõ rendben van. ..de VB-re csak kihegyezett autóval lehessen már menni..az milyen már hogy egy tavaly a kamionról leesett járgánnyal is tudja verni a gyáriakat. 😊))
De Prialux is megharcolta amit meg kellett.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

gordon 24
Már megint Prialux ezt nem hiszem el. Már 3 éve. Ilyen nincs.

Downhill!!

ibronk
<#taps><#worship>

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

b-type
Az elsõ futás jó volt,..nagyon sok minden múlik a 2.-n.
szépen kikapták a sérült verdát a végén. <#eljen>
..most már ne essen báz

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

gordon 24
Na holnap kitárgyaljuk mi volt. Most lefekszem aztán nézem. Remélem jó futam lesz. addig is mindenkinek jó éjt.

Downhill!!

autoszimulator
nemkicsit monaco feeling ez a pálya.. Az a visszafordito meg.. visszafele lenne az érdekes, dombnak felfele <#vigyor3>

.: mobilize.hu :.

gordon 24
Jaja.

Downhill!!

gordon 24
Öcsém.. Hogy vannak ezek a lámpák ezekbe az autókab. Összevissza világit mind. Némelyik nem is világit.

Downhill!!

autoszimulator
huhh ennek örülök 😄

autoszimulator
elég jol megeredt.. talán nem áll el addig, vagy jol megmarad és akkor izgi lesz 😄

gordon 24
Ez igaz de a verseny...Én már elõrre gondolokozomm. Kiru futam lenne...

Downhill!!

Istencsászár
Bár ez most nem izgi😄DDD mer igy nem lesznek jobb idõk :/

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
ESÕ<#finom><#finom>

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

gordon 24
Eleredt az esõ...Jujjjj de izgi!!!!

Downhill!!

Istencsászár
Természetesen.

autoszimulator
mondjátok hogy ez a pálya lesz a játékban is 😄 nagyon durva 😄

gordon 24
Azé!!! Elég nehéz ez a pálya. Két piros és ráadásul nem is sok idõ után. Nehéz verseny lesz ez.

Downhill!!

Istencsászár
Tapadok a tévére😊

gordon 24
Srácok kezdõdik a WTcc a Eurosporton.. Mivan mindenki alszik? Nézni!!!!

Downhill!!

Istencsászár
1 BMW 221
2 SEAT 211
3 Alfa Romeo 147
4 Chevrolet 122

MaSzKa
bmw constructõrbe az elsõ nem?

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Alexease
Sajana csak ennyit tudok (még)
autoszimulator
<#worship>

infooot még lécci

Alexease
<#zavart1>
Race: The WTCC Game

E-hónap 24-én jelenik meg
ladarevolution
A 2007es év bajnoka😄

autoszimulator

Alexease
Nem sokat😉 Ket hete azzal jatszunk, +20 palyaval😉))
LOL, hát PC demo régóta van...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Hallottam olyanról hogy megjelent/megjelenik a WTCC pc-re.
Ti mit tudtok errõl ?
THX <#worship><#smile>
b-type
😊)))

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Alexease
Ket het mulva. Amugy meg, ha mar internetezel: http://www.fiawtcc.com/fiawtcc/championship/calendar_sea55.shtml
Köszi szépen és még annyit h mikor lesz az utolso futam
MaSzKa
rEMÉLEM A BMW nyer mert én nekik szurkolok
zanardi meg megy a BMW-Sauberhez télen tesztelni vagy versenyezni!

autoszimulator
nagyon szoros az állás, de a BMW vezet jelenleg...
1 BMW : 221
2 SEAT : 211
3 Alfa Romeo : 147
4 Chevrolet : 122

A konstruktöriben melyik csapat vezet ?

(remélem a SEAT)
b-type
még nincs vége, kb. 2-3hét Macau-ig.
elég szoros:

A. Farfus Jr:60
A. Priaulx:59
J. Müller:59
G. Tarquini57
R. Rydell:54
D. Müller:53

MaSzKa
kár hogy nincs eurosportunk:-(

ki nyert?
bmw?

b-type
Jaja, fõleg a 2. futás tetszett, szépen autóztak <#eljen>

Istencsászár
Szép volt amit levágtak a fiuk. Volt minden ami kell, grat az Alfának.

Istencsászár
15:00 FIA Túraautó Világbajnokság
Valencia (Spanyolország), 1. futam (élõ)

16:00 FIA Túraautó Világbajnokság
Valencia (Spanyolország), 2. futam (élõ)

DJ Bee18
csak egy szar vicc vót 😊

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Istencsászár
Esõ gyenge kifejezés 😊 felhõszakadás inkább helytálló, de ha akkor engedik õket elrajtolni akkor az a versenyzõk veszélyeztetése lett volna, mivela látó távolság 0a volt, a pályán állt a víz, a kocsik meg verseny tempóban irányíthatatlanok lettek volna...

Istencsászár
Chevrolet és Larini is szépen ment, dícséretet érdemel, de az egész verseny egész hétvége végig izgalmas volt!

DJ Bee18
hát milyen szar verseny ez, hogy esõben halasztgatják 😄DD, mi ez, tenisz? 😄D

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

ibronk
Szurkol valaki a Seatnak még? <#hehe>

\"Racing is living. Everything else is just wating.\"

Istencsászár
Hát ezt sosem szeretem látni ha igy megfosztanak valakit az elsõ helytõl... <#levele><#levele>

Istencsászár
És igen, megy 😊 <#taps>