12867
-
Szabi1991 #4549 -
#4548 könnyezek :DDDDDD
-
#4547 ha jól tudom tavaly vagy azelött jött is az FBI eme szakterület emberei Mo-ra. Volt is torrent oldal razzia ha emlékszel. -
#4546 a szerver akkor még az USA-ban volt és akkoriban az FBI erre nyomult rá a Metallica vs Napster balhét követően. -
#4545 Töröltem a #4536 hozzászólást!
Akinek kellett az már megtalálta szerintem! -
Szabi1991 #4544 nekik van a legszélesebb hatáskörük, elméletileg az internetes bűncselekmények is hozzájuk tartoznak -
#4543 Ezt nem tudtam, de érthető.
Ez az FBI-os dolog, nem durva egy torrent oldal miatt? -
#4542 STEWARDS PUNISH MULLER, POULSEN AND FABIANI -
#4541 Ez a két oldal valamikor 1 volt. Azidőtájt 5-en!! voltunk magyarok rajta.
Aztán emiatt amit mondanak a többiek rájuk szállt az FBI a szervert USA-n kívűlre vitték majd összebalhéztak és lett két oldal. 2005-2006 körül.
De mindkét oldal kérése ez volt ha azt akarjuk ne szűnjön meg csak priviben vagy mélben továbbitsuk a címet.
Külön kérték azt is a fájlok neveit ne másolják ki fórumokra.
Régebben figyelték is ezt. -
#4540 biztos viccből írták bele a szabályzatba -
#4539 RU-ra is egy ideig bárki szabadon regelhetett. Ez lett belőle. -
#4538 Én ezt eddig csak az R.U.-ra tudtam, ami már egy jó ideje "currently offline".
Ez az oldal nem meghívós, bárki szabadon regelhet, így semmi értelme a titkolózásnak. -
#4537 Le van írva az oldalon a szabályokba, hogy ne írd ki a linket nyilvános helyekre, nehéz lenne egy privát üzenetet küldeni a kérdezőnek? -
#4535 Sziasztok!
Nem tudja véletlenül valaki nem lehet valahol megnézni utólag mert nincs fent egyik videotékás oldalon se még, nekem meg el kellett mennem délbe ?!
köszi a segitséget előre is :) -
#4534 Elhajlott a kormányösszekötő.
-
#4533 De az FIA nem következetes, az FIA részrehajló, az FIA-nál létezik a kettős mérce, az FIA számára a gyári csapat az isten, az FIA......... ÁÁÁÁÁ hagyjuk!
Nem is idegesítene ez az egész döntnökösdi, ha nem látnák rá jó pár ellen példát, pl.: BTCC, V8SC, NASCAR, IRL.
Nem az a baj hogy hibáznak, vagy nem vesznek észre valamit, hanem szándékosan részrehajló döntéseket hoznak, és ettől felfordul a gyomrom. :( -
#4532 Kiváncsi leszek Norbit meg e büntetik mert kilökték
Tarqiuni minimum 10 hely a köv futamon, ha az FIA következetes és a Sevinél is ki lehet osztani rajtbüntetést a kamikaze miatt ( meglepő lenne ugyan, hiszen ők szentek ). -
#4531 tudtam, hogy ezt a versenyt se ússza meg simán...
szerintem lassan tényleg nem elfogultság azt mondani, hogy zengőéket még az ág is húzza -
#4530 ...komolyan? -
#4529 Race 2 Stream -
-
#4527 Brit superbike valami rohadt jó. -
Debilon #4526 igen, jurót nézem, digi nincs :D
SBK-t nézem aztán WTCC R02 -
#4525 ROC DTM egész po9ntosan.
nem számít bele a bajnokságba..inkább furósportot nézd meg a digit :) -
Debilon #4524 ahh...dtm bemutató...akkor verseny nincs...kár pedig volna időm nézni :) -
Debilon #4523 mezaz izé amit DTM név alatt adnak most?
mint a ROC... ez most csak valami műsor vagy mi? -
ManoNegra #4522 Jah füvön nem faja... -
#4521 3kor az Euró 2őn... -
#4520 Norbit megint elkapta a hév.. -
#4519 A füvön előzés eddig sem jött be, ezek után sem fog... szépen feltorlódott a mezőny, volt még sok hátra és egyenként kellett volna levadászni őket, meg hát úgy is hibáztak előtte is... teljesen felesleges volt egy halott szituációba belemenni, mert ha meg is fogja akkor is olyat lassult hogy ugyan ott lett volna ahol a kanyar előtt. -
ManoNegra #4518 Hát igen.. A szimulátorban nem gond, ha összetöröd a gépet, újraindítod aztán kész. Viszont aki nem mer az nem is nyer, szoval néha be kell vállalni necces szitut is. -
#4517 Az autó pedig ennyitől biztos nem sérült... egyszerűen kihozták, mert felesleges lett volna tovább körözni. Annyira nem volt gyors hogy onnan visszajöjjön. -
#4516 második mikor kezdődik? -
#4515 Norbi ugyan olyat hibázott most is mint a Ringen... ezeket nem kellene akármilyen vérszemet kap, már nem kezdő hogy kamikaze alapon kelljen mennie.
Amúgy jó futam volt, csak röviiiiiiiiiiid. -
ManoNegra #4514 Jó pálya Donington! Norbit sajnálom... -
#4513 FUUUU -
#4512 De ez elsőkerekes. Szerintem az úgy működött, hogy az első tengelyen a slickek is fel tudtak melegedni, így tapadtak, hátul meg csak a nedves gumik melegedtek fel eléggé. -
#4511 Kösz! :) -
#4510 English stream -
#4509 Működhet is ez a kombináció - 2011 BTCC Croft Race 1
Mindenesetre hiba volt az biztos, Q1-ben csak be kellett volna menni az első 10-be, Chevy-k is biztonságra mentek, Turkinton is.
Angol vagy magyar streamet tud esetleg dobni vki, köszi!