Touring Cars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És talán Larini be is ajánlaná a Norbit. <#vigyor2> Áh az kizárt. És állítólag Yvan is a kékekhez tart, miután a SEAT szakított az Orecával. Jó lesz "nekünk" a spanyol vas. Ilyen drága üzemanyagárak mellett meg pláne. <#hehe>
Black Ghost
Legyen igazad, de ha már nem TDI akkor inkább Chevy, a BMW mit csapat nekem nem igazán tetszik, ott van Farfus meg Priaulx akiknek be kell hódolni, nem biztos hogy engednék érvényesülni Norbit.
A Chevy-nélpilóta ügyben meg olyan minden mindegy állapot van, ez a csapat sokkal nemzetközibb, ráadásul már régóta a "Sárgák, Fehérek" árnyékában élnek és ha Norbi tudna villantani akkor sokkal komolyabb támogatottságot kapna mint a másik két csapatnál.
Most már olyan alkupozícióban lesz Norbi, hogy ha nem kap szabad kezet a beállításoknál, akkor inkább leszerzõdik a Chevyhez vagy a BMW-hez. 😄 Amúgy szép volt!
Black Ghost
simán sõt!
Black Ghost
Kár ezért a futamért:
De etõl fügetlenül:
Grat Thompson
Grat Norbi
gordon 24
Hát GRT Thompsonnak, és természetesen Norbinak! Jól megy.. Nyugodtan Gene heylére mehet a WTCC be a TDI vel😄

Downhill!!

Black Ghost
Hát ha Engstom -ék kiütik egymást Norbi még bajnok lehet😄
Black Ghost
Thompson megnyeri😄

Õ legalább BTCC-s.
gordon 24
Hát ezt elbaszták😄 Sajnálom, de ha igy akkor Thompson Toljad!

Downhill!!

Black Ghost
Egyébként se értem, a hajtott kerék így is slick, ha jön egy zuhé mit számítana hogy a hátsó esõgumi.
gordon 24
Tárgytalan😄

Downhill!!

gordon 24
Hát jahh. Nehéz lesz igy, de talán Thompson megnyeri nekünk😄 Ha meglõzi Franz-ot😄 És Norbit nem elõzi meg Engstrõm akkor....

Downhill!!

Black Ghost
Hát úgy néz ki nem jön be ez a vegyes gumi, Thompson nagyon otthagyta, Engstrom meg már ott van a seggébe.
gordon 24
Nah most küldjék be a Safety Cart😄DD

Downhill!!

Black Ghost
race2
apa kezdõdik 😊))
LaszloLedzenyi
megnyerte igaz a vége szûk volt kcisit

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Szép volt Norbi!!!!

Visca El Barça!

LaszloLedzenyi

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Nyers
Üdv,
stream-et tud esetleg vki dobni ETCC-hez, köszi!

My Life for Freedom!

A britt, svéd, olasz, dán, német, orosz és a balti államok S2000-es bajnokságainak résztvevõi nevezhetnek. Idénre jóformán eltüntek a svédek és az olaszok, nyílván a "szecesszió" <#idiota> hatására. Idén negatív rekordott döntött a rajtrács. Ja és jut egy wild card a Seat Leon Eurocup gyõztesének. <#wink>
Black Ghost
Azért ez nem semmi, nem gyenge nevek vannak Norbi mögött.

Egyébként mi alapján válogatták össze a résztvevõket, vagy ezek önálló nevezések?
Bazz 1+ mp vert a következõ Seat-osra <#worship>, az mellett, hogy lenyomott mindenkit <#buck>
Laffite
Ez igen! Gratulálok én is! Holnap újra lesz okunk szurkolni.

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

Száradó pályán a többiek még wet-settel mentek, Norbi kockáztatott és nyert. Az elsõ tíz:
Norbi a poleban!!! <#worship>
A 2. edzésre leszakadt az esõ. Ezt is Norbi nyerte és a kategóriájából a legtöbb idõt töltötte a pályán. Lesz neki jó kis esõs beállítása is.
A 2 Maurer Lacettit még javítják az Adac Procar utolsó fordulóján történtek miatt, Fontes meg spórol a bömössel, így inkább a PTCC mezõnyében körözget. Kép a Norbiról:
Norbi megnyerte az elsõ edzést. Egy egész másodpercet adott Thompsonnak és Nykjaernek.
További menetrend. Az azért durva, hogy 4 órányi tesztlehetõségük lesz az idõmérõ elõtt. A részeredményeket majd itt lehet nyomon követni.
Norbi1990
ETCC - Portugália, 1. futam
EuroSport2 - ÉLÕ Vasárnap 13:00
ETCC - Portugália, 2. futam
EuroSport1 - ÉLÕ Vasárnap 14:30
Ez. Aztán a 2. futamon már nem is indult. A 3-on pláne. Ybarra közben meg szerzett vagy 30 pontot.
A touringcartimes-on volt is cikk vagy 1-1,5 hete hogy õ nevezett elõsõként.

Jerezbe mi történt?

Csak rajta van a nevezési listán. Mondjuk azok után, amit Jerezben mûveltek vele a hétvégén, nem tudnám elképzelni, hogy ne induljon el.
Norbi1990
Most akkor indul Michelisz? Eddig úgy volt, hogy nem 😮
13 S2000-es lesz ott Bragában.
Thommo indul az ETCC-n a dán csapatával.
Black Ghost
Nem figyeltem csak írtam sorry!

Más fajta gumik lesznek. 😊

link
Ugyan az a szarkeverés lesz mint eddig. Csak Seat és BMW nélkül, mert kivonulnak. Amúgy már vagy 3 éve Yokohamával mennek nem?
Black Ghost
Jövõre Yokohama gumik lesznek.
ladarevolution
Mondjuk az jó lenne, mert akkor a Lada is tudna menni saját motorral 😊

b-type
A Ford már azzal lépne be 2011-ben.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

ladarevolution
És ez mikortól? 2011?

b-type
alattad a válasz 😊
Mert az lesz a 'világmotor'.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

ladarevolution
Miért van arról szó h 1.6-os lenne WTCC-ben valamikor?

Black Ghost
Persze, én az S1600-ra gondoltam, sry 😊

The "universal" FIA engine is going to be 1.6 liter and turbo charged. This makes it easier for manufacturers involved in, for example, WRC to commit to WTCC and vice versa.

bardocz
WRC-ben két literes turbo motorok vannak, nem?
Black Ghost
Az is sokat számít ha bevezetik az 1,6-os motorokat, mert így csak át kell tenni a WRC-set és nem kell újat fejleszteniük.
Minstrel
nem hinném, hogy amiatt vannak lemaradva, néha azért jól jön, pl. kapásból visszalehet tenni egyesbe, nem kell végig kattogtatni minden fokozatot

http://topgearhungary.blogspot.com/