Touring Cars
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://topgearhungary.blogspot.com/
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
TOP 10-be való bekerülés már jó eredmény lesz..TOP 5 meg álom.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Szombat (Március 10.)
Eurosport 2
11:30 AUTÓVERSENY: Monza Olaszország Elsõ futam (60perc) --Ez lesz az AutoGP
14:30 LG FIA TÚRAAUTÓ VILÁGBAJNOKSÁG: Monza Olaszország Monza selejtezõ (45perc) --idõmérõ
Vasárnap (Március 11.)
Eurosport
08:30 LG FIA TÚRAAUTÓ VILÁGBAJNOKSÁG : Monza Olaszország Monza selejtezõ (15perc) --ez nemtudom milesz talán idõmérõ összefoglaló?
08:45 LG FIA TÚRAAUTÓ VILÁGBAJNOKSÁG : Monza Olaszország Monza Edzés (30perc) --ez elvileg a warmup
16:45 LG FIA TÚRAAUTÓ VILÁGBAJNOKSÁG : Monza Olaszország Monza 2.forduló (60perc) --wtcc 2. futam
Eurosport 2
11:30 AUTÓVERSENY: Monza Olaszország 2. futam (60perc) --AutoGP
13:00 LG FIA TÚRAAUTÓ VILÁGBAJNOKSÁG : Monza Olaszország Monza 1 forduló (60perc) --wtcc 1. futam
Szóval sajna az elsõ futam az eurosport2-õn lesz. De akinek csak eurosport1 van az esetleg megnézheti hétfõn reggel 8:45tõl-9:45ig. Mert ilyenkor ha 1 óra hosszú akkor általában levágják az interjúkat és mindkét futamot ledják egymás után. De úgy is fel fog kerülni valahova addigra a futam. Meg szokott lenei ES2 stream is 😄
Az ETCC-t felvételrõl adják (csak asszem az utolsó, 4. fordulót nem) szerdán lesz 18:00tól 19:00ig az Eurosport2õn. Utánna a WTCC magazin, ami egyébként kedden 23:00tól is látható az ES1en.
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Csapatnév elvan írva..Zengõ az is.
WTCC 2012 entry list
#1 Yvan Muller Chevrolet (RML) Chevrolet Cruze 1.6T
#2 Rob Huff Chevrolet (RML) Chevrolet Cruze 1.6T
#3 Gabriele Tarquini Lukoil Racing (SEAT) SEAT Leon WTCC
#4 Aleksei Dudukalo Lukoil Racing (SEAT) SEAT Leon WTCC
#5 Norbert Michelisz Zengo Motorsport BMW 320 TC
#6 Franz Engstler Team Engstler BMW 320 TC
#7 Charles Ng Team Engstler BMW 320 TC
#8 Alain Menu Chevrolet (RML) Chevrolet Cruze 1.6T
#11 Alex MacDowall bamboo-engineering Chevrolet Cruze 1.6T
#12 Pasquale di Sabatino bamboo-engineering Chevrolet Cruze 1.6T
#14 James Nash Arena Motorsport Ford Focus S2000 TC
#15 Tom Coronel ROAL Motorsport BMW 320 TC
#16 Alberto Cerqui ROAL Motorsport BMW 320 TC
#18 Tiago Monteiro SUNRED Engineering SEAT Leon WTCC
#20 Darryl O'Young Special Tuning Racing SEAT Leon WTCC
#22 Tom Boardman Special Tuning Racing SEAT Leon WTCC
#23 Tom Chilton Arena Motorsport Ford Focus S2000 TC
#24 Isaac Tutumlu Proteam Racing BMW 320 TC
#25 Mehdi Bennani Proteam Racing BMW 320 TC
#26 Stefano D'Aste Wiechers-Sport BMW 320 TC
#27 Gabor Weber Wiecher-Sport BMW 320 TC
#40 Andrea Barlesi SUNRED Engineering SEAT Leon WTCC
#74 Pepe Oriola SUNRED Engineering SEAT Leon WTCC
#88 Fernando Monje SUNRED Engineering SEAT Leon WTCC
http://topgearhungary.blogspot.com/
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"Az autó, amivel menni fogok, ugyanaz a specifikációjú BMW lesz, mint Norbié. Igazából annak nincs túl sok jelentõsége, hogy tavaly ezzel az autóval lett privát bajnok Kristian Poulsen, és nem is ezért vettük meg ezt az autót, hanem azért, mert ez volt épp elérhetõ, szóval ez ilyen szempontból tényleg csak egy szerencsés egybeesésnek mondható"
"Különösebb célokat egyelõre nem szeretnék támasztani magammal szemben. A cél az, hogy jövõ csütörtökön minél többet menjek az autóval a teszten, és a versenyhétvége kezdetére minél jobban rákapjak a BMW ízére. Mentem már korábban is 300 lóerõs BMW-vel, de turbómotorossal és pont ilyennel még nem, ráadásul az utóbbi idõkben nagyon hozzászoktam a SEAT-hoz, és régen is ültem utoljára versenyautóban, úgyhogy nyilván most az lesz az elsõ, hogy összeismerkedjek az új géppel"
több...
Zoli meg talált egy aranybányát?😊 tartson ki egész évre!
Maradtak volna a seatnál hol járnának??😄
Nahh mindegy. Ez van... Meglátjuk, de nagyon nehéz lesz.. De azt is hozzáteszem, hogy most már van egy év BMW-s szezon mögöttük. Szóval....
Downhill!!
BMW nem fejleszt semmi, míg a többiek igen. 😉
Ha a Honda és a Ford párost nézem a Honda jobb volt BTCC-ben is a Fordnál. És szerintem a Ford is esélyes lesz a Top 10-re. Fõleg Chiltonnal és Nash-al Szóval....
Nem tudom, jah és van szó arról, hogy a Ford behozza Giovanardit. Hát akkor meg pláne...
Kemény év lesz.. Természetesen Magyarként Norbiéknak drukkolok, de különben meg a Fordoknak!::😄
Downhill!!
Hajrá Magyarország!
Jön a kedvenc márkám! (Ford) remélem oda csapnak, ha lesznek olyan jók mint BTCC-ben.. áááá
Plusz ugye Norbiék.. Fasza lesz.. Mikor lesz már jövõhét??:😄
Downhill!!
DTM most kezd újra érdekes lenni, kíváncsi vagyok a BMW mit villant. Viszont a külsõt leszámítva ezek nemigazán túraautók. Papírburkolat, alatta csõváz, az alatt meg F1-s technológia és ez köszönõ viszonyban sincs az S2000-s szabályrendszerrel. Az sem véletlen hogy a japánokkal próbálnak megállapodni, ott mennek még hasonló vasak.
Mondjuk egy DTM-JGTC házasságra már én is vevõ vagyok. 😊
ki néz itt dán bajnokságot???
60 nap még kezdésig
egyébként meg mi az a dtc a topic címében??
Szerintem megfogja nyerni idén a EB-t 😊
Michelisz Wéber páros tényleg jó lenne. Szereznek Zengõék még egy BMW-t vagy mással indulnak?
Szépen alakul a magyar autóversenyzõk 2012-es évadja. WTCC: Michelisz Norbert és Wéber Gábor (Zengõ Motorsport - hivatalos bejelentés napokon belül). GP3: Kiss Pál Tamás (Atech GO). Kamionos Eb: Kiss Norbert (teljes szezonra - ma írta alá a szerzõdést!) Go, Hungary!"
Nekem csak az a bajom hogy egy olyas valaki ül egy exWTCC-s autóba és megy az ETCC-re, aki még csak hasonlót sem vezetett, nem igaz hogy nincs erre alkalmasabb.
"Komoly változások történtek tavalyhoz képest a Bamboo Engineeringnél, a brit csapat mindkét pilótáját elküldte, új fõszponzort talált, és az autó festése is teljesen átalakult. Egy valami marad, a Chevrolet Cruze, ráadásul felfrissítve a legújabb gyári fejlesztésekkel. Darryl O'Young és Yuki Taniguchi tavaly nem tudta megvalósítani a csapat elképzeléseit, így mindketten lapátra kerültek. Helyükre az olasz Pasquale Di Sabatino és az angol Alex MacDowall érkezett.
A legújabb fejlesztésû Cruze-okkal a Bamboo elõzetesen idén is a Yokohama kupa legnagyobb esélyesének számít, nagy csalódás lenne, ha megint hoppon maradnának ezekkel az õrülten drága technikákkal. Ha MacDowellnek sikerült hamar megszoknia az 1.6 turbó motort, akkor valószínûleg nem lesz gond. Könnyen lehet azonban, hogy nem a Bamboo lesz az egyetlen privát chevys alakulat, egyre többet hallani ugyanis arról, hogy Rickard Rydell is egész szezont fut majd a svéd Nika Racing színeiben."