12867
WTCC BTCC STCC
DTM ETRC ETRC
  • Dietrich

• RatBaG #6619
  • bakkerman
    Curitiba pedig jó pálya,fasza a nyomvonala
  • Totti5
    Én hosszabb versenyeket szeretnék, mert ez a két rövid futam nem sok...

A többi jól hangzik + Japánt vagy vegyék ki a naptárból, mert a gokart pálya semmire nem jó.
  • RatBaG #6616
    Gábor Wéber
    "http://www.autosport.com/news/report.php/id/104738
    Hivatalosak a 2014-es WTCC szabálymódosítások: erősebb motorok, könyebb autók, több aerodinamika. Részletek később.

Jövőre végül 12 versenyhétvége lesz, Curitiba kikerült a naptárból."

http://www.p1race.hu/hir/szuletesnapi_interju_weber_gaborral_a_palyan_legfeljebb_21_evesnek_erzem_magam_20121205

James Nash will join Silverstone-based bamboo-engineering to drive one of the team’s Chevrolet Cruze 1.6T car during the 2013 FIA World Touring Car Championship.
  • hungary27
    :D
  • SimaSuna #6614
    nekem csak 1 baj van a zsigával....FWD..hát hool a hátsókerék? :D
  • ladarevolution
    A találgatásokkal elentétben, egy tuti biztos tegnapi hír:

Az FIA jóváhagyta a Lada Granta 1.6T homologizációját, szóval indulhatnak jövőre teljes gőzzel :)
  • ladarevolution
    Még a végén kiderül, hogy 4db Lada Granta lesz 2013-ban a WTCC mezőnyében: :twisted:

cikk

"Elképzelhető tehát, hogy két Lada alakulatot látunk jövőre, egyet a Lada Sport, egyet pedig a Lukoil Racing színeiben?

- Elképzelhető, hogy felmerül egy ilyen verziói is, de most még minden bizonytalan..."

Bár ezek még találgatások, valószínűleg februárnál előbb nem derül ki mi a helyzet :)
    Bár az brutál lenne :)

Lada Sportnál: James Thompson – Pavel Kalmanovich páros, míg Lukoil Racingnél: Aleksei Dudukalo - Alain Menu páros :)
  • bakkerman
    a lámpa karakterisztikájára leszek kiváncsi,hogy megtartják-e ezt az agresszívabb formát,vagy lebutitják egy egyszerűbbre
  • Black Ghost
    Tehát akkor ő lesz az:

Kíváncsi vagyok mennyit változtatnak a kasznin.
    Az Altimát mind ha direkt ehhez a sorozathoz készítették volna, tökéletesen követi a Falcon - Commodore lágy, ívelt, kerekded formavilágát, ehhez képest a Merci egy vonalzóval rajzolt transformers. :)
  • Dietrich
    Mark Larkham...Szujó után másik kedvenc pit riporter, volt V8 versenyző és bajnok.:)
    nagyjából 15 perc alatt versenyek elött a nézőkből mérnököt képez :)

• Dietrich
    az

itt a cikk a bejelentésről

ez meg a videó róla
  • Debilon
    asszem E63 AMG (ha jól olvastam valahol)
  • Black Ghost
    Azt már lehet tudni, hogy a Merci melyik típussal jön?
  • Dietrich
    ez egy átlagos idei V8 verseny volt a befutó az nem :) Az egyik legjobb, de többször volt szoros csak nem a 3 legjobb között.

A széria minden futamról felrakja a full verziót a youtubre így a téli holt szezonban megtudod nézni mindet amíg el nem kezd a következő bajnokság. El tudod dönteni érdekel vagy sem. Whincup egy droid őt így kezeld :)Kiváncsi vagyok mit művel majd a ROC-on Doohan-nel párban.
    Micheliszt, Talmácsit is meghívhatnák igazán.

Teljes versenyek

• Dietrich
    Egy összefoglalót meglehet úgy szerkeszteni, hogy fú meg há, de úgyis ahogy a Eurosport csinálta. Egy kicsit az elejéből, egy kicsit a közepéből, majd egy kicsit a végéből. :) Semmit sem mutattak meg csak ahogy esik puffan (CART 2001)
    Azért unalmas futamok itt is befigyelnek ami vagy a pálya adottság miatt vagy a rövid táv miatt volt.
    Tasman pálya szar rövid előzni alig lehet, Abu Dhabi nevetséges 3x20 perc volt csak. Semmi értelme nem volt egy olyan bajnokságnak ahol átlag 1,5 óra egy futam.
    Csak annyi értelme volt, hogy Szujó riportot készített Whincuppal. :)így tőle elhangzott hogy 650 lovasak a motorok és egy 50 fős csapat szereli, bütyköli, építi az autót a Team Vodafone-nál, 80%-ban ők építik. Meg is nyerték az egyéni és csapat bajnokságot. ". 2. Lowndes lett szintén Team Vodafone megelőzve a gyári Fordot az FPR csapatot.
    Csak érdekességként a gyári Holden (HRT)csapat csak 4. lett!
    De az egészet nézve nem unalmas bajnokság annak akit érdekel :)
    Jövőre jön a Nissan és Merci. Sydneyben volt már bemutató is az új autókból.

ezen a videón bemutatják mi változik jövőre..gyakorlatilag a motoron kívűl minden.
  • bakkerman
    fölösleges mert láttam mind a 20 futamot,de nyílvánvaló,hogy nem az F1 a legizgalmasabb versenysorozat. És jövőre is nézni fogom igen :)
  • Totti5
    Akkor nézegess összefoglaló videókat az F1es futamokról is.
  • bakkerman
    ebben a 3 videóban volt annyi eksön mint a komplett f1-es szezonban :DD jövőre lehet belenézek ebbe a sorozatba,bár a hajnali időpontok elég erősen lekorlátoznak...:DD
  • hungary27
    http://www.bmw-motorsport.com/en/news/current-news/2012/11/biagi.html
  • szabii98
  • hungary27
    Zengő Motorsport:

Norbi harmadik lett a BMW SportTrophyban!

• Dietrich
    Ennek a bajnokságnak is vége. Jövőre új autók, új gyártók jönnek még jobb lesz. Folytatás 2013 02.28. Adelaide.

• desigo
    nice
  • szabii98

Zengő Motorsport

Íme a két serleg: Norbi lett az év autóversenyzője, a Zengő Motorsport pedig az év csapata! Köszönjük. :)
  • Dietrich
    V8 stream:
    http://tvstream.hopto.org:8080/
    rajt ma és vasárnap IS 05:05-KOR.
  • atiwrc
    Január 5.
    Az utóbbi időben, amióta nem afrikába van, én se követtem annyira, csak felvettem a tvből, de nem is biztos hogy láttam az összes nap összefoglalóját, de valahogy már nem olyan a varázsa, nem érezni azt a nagy küzdelmet a sivataggal :S

Andros Trophy jöhet, de hol adják? :D

Jól rémlik hogy a ROC-ot tavaly nem adta az Eurosport (Sport1-2ről vettem fel valamiket)
    Tavaly számomra elég izgalmasnak tünt az ERDF Masters Kart is így év vége felé.
  • RatBaG #6592
    mindig január 1-én indul.
  • bakkerman
    én úgy tudom általában vagy dec 31.-én indulnak ottani idő szerint,vagy január elsején,de hozzánk az első összefoglaló mindenképpen újév után kerül adásba :)
  • RatBaG #6590
    régen tényleg jobb volt, de nincs más, ezzel kell kibírni márciusig.
  • Dietrich
    Egyetértek.
  • Dietrich
    na de az időeltolódás nem kavar be? :)
  • Akey
    Dakar nálam a motorsport halála. 2 éve nem nézem, mert egyszerűen egy vegetálás az egész. 10 éve majd'megőrültem érte, az utolsó hírfoszlányt is elolvastam és az origós Dakar topikon lógtam. A CER maga volt a megtestesült álom. Persze a magyar Eurosport közvetítés is keményen hozzátett a kaszához. Szal nekem az Andros Trophy lesz a téli mulatságom.
  • SimaSuna #6586
    nem dec 31?...
  • Dietrich
    de az 2013-ban rajtol nem?
    meg amióta dél-amerikában tartják nem követem.
  • RatBaG #6584
    aztán dakar.
  • Dietrich
    Hétvégén a V8 bajnokság is befejezi az ezévi szezont.
    Már nem maradt asszem semmi hátra csak a ROC.
  • bakkerman
    félelmetes!!
  • Dietrich
    Digisport ma Sportreggel c. műsorában Michelisz volt a vendég.

Videó itt