5680
előadók,zenék,klippek,minden ami country
  • countryboy
    Kirus, szerintem is jó fejek a kovbojok, kivéve egyet! De ez már privát! De nyugodtan párbajozhatunk, ha gondolod. Tűzerőben legyűrhetetlen vagyok! Másban magad alá gyűrhetsz...ha tudsz
  • kirus
    Most azért meg kell védenem a rodeosokat. Ha valami tetszik, és meg szeretnéd honosítani, azt utánozni kell. Az első utánzatok pedig általában gyengék. Ők is nagyon igyekeznek.
  • countryboy
    a Rodeo igazán csak amcsiban eredeti. Minden gyenge utánzat erőltetett és felesleges. Vérbeli rodeón nem is szólhat más, mint country. Ha nem az szól, akkor az halott dolog és nem szívből jön.
  • kirus
    COUNTRYBOY EZÉRT PÉNTEKEN MEGHALSZ! HEHEHEHEHE! EZ VÉRT KÍVÁN! A kovbojok meg jó fejek...kivéve....amelyik nem. Azt meg hívhatom nyugodtan tehénpásztornak.

Gyilkolás nincs elfelejtve!
  • kirus
    Amúgytökéletesen egyetértek Countryboy hozzászólásával. Bár bennem az is ellenérzéseket kelt, ha rodeon nem country zenét hallok. Azért a stílus összepasszol. Viszont ennyi erővel a hortobágyi csikósok is nyomulhatnának countryban. Azért mert vadnyugati nevet adnak egy-egy lovas számnak, az attól még csak egy lovas szám. És ez nem fikázódás, ugyanis én mindkettőt imádom. A countryt és a rodeot egyaránt. Viszont a terep trail cuccok nem jönnek be. Befejeztem az okoskodást, esküszöm!
  • countryboy
    OFF: juj ezért kapok a fejemre! :)
  • countryboy
    Pl. vérbeli magyar kovbojokkal????
  • countryboy
    Kirus, hogy ha mindig no comment-es eltiltáson leszek, akkor ki fogja tudatni a világgal, mit és hogyan szeretsz???
  • kirus
    OFF: Krisztina! Nem akarlak kiábrándítani, de szerinted mit fogsz látni abból, hogy vágtáznak hegyen-völgyön át a lovasok? Utánuk lovagolsz? Azért remélem jól fogod magad érezni. Érdekes emberekkel fogsz találkozni.....az biztos
  • countryboy
    Szerintem ennek nem sok köze van a countryhoz, max ha hozzáképzeljük a vadnyugati életérzést. DE! Pontosan ezért él az emberekben előítélet a countryval kapcsolatban, mert ha meghallják ezt a szót, hogy country, ez jut az eszükbe róla: lasszó, kovboj, bendzsó, kolt, aranymosók...és ellenszenves nekik. Ezért nem tud népszerű lenni a műfaj, mert előítéletek és ellenérzések vannak vele kapcsolatban. Pedig a mai country zenének a westernhez nem sok köze van. Ez tudom hogy merész kijelentés, de a country nagyvárosi tömegzene lett - persze még mindig vidéken az igazán népszerű - távol a préritől és mindentől ami a XIX. századhoz köthető.
  • KRISZTINA28
    ...hát én nem csak a country zenét szeretem, hanem mindent aminek köze van hozzá, és ha már nem tehetem meg,hogy Amerikában nézzek hasonló, hát megteszem itt.
  • kirus
    Én tudtam a versenyről. Ebből nekem max a team penning jön be. Amúgy meg a nézőközönség részéről nem lesz túl élvezetes. Én részemről maradok a saját terepemen. A látványosabb dolgoknál. Countryboy....ismét no comment please!
    És mi az hogy provokáltok itten Nash-el??? Amúgy ha Countryboy szerint nekem nem jön be, az valószínű úgy is van. De mindjárt utána járok!
  • Nashville
    Szerintem jó dolog a Western és minden ami körülöleli, de a "tájidegenség"- el egyetértek. Mondjuk azért megnézném kíváncsiságból...
  • countryboy
    Szerintem az ilyen dolgoknak nálunk semmi értelme. Tájidegennek érzem. Mindenáron miért kell vadnyugatozni 2005-ben? Ez már az USA-ban is kiment a divatból. De akinek tetszik, az menjen el...
  • KRISZTINA28
    tudtok erről?
  • KRISZTINA28
    Helló mindenkinek
    Ha minden igaz a címadó dal csúcs! Viszont az a helyzet hogy az a program amit Endimaen ajánlott(www.audiogome.com), hát azt én letöltöttem, de nem tudom elindítani. Segítség!!!!
  • countryboy
    Keith Urban DVD-n van egy meglepetés vendég is: Katrina Elam. A Hard Way című balladát éneklik közösen, olyan édesek!!!! Imádom ezt a szöszi csajt.
  • countryboy
    Mára van még egy ajánlatom: Jim Collins Next Step című lemeze, amely 1998-ban a kiadóban maradt, és soha nem jelent meg. Az okait nem tudom, talán akkor szűnt meg az Arista Nashville kiadó, mindenesetre azóta Jim Collins csak dalszerzéssel foglalkozik (halld Keith Urban: Nobody Drinks Alone), és ez a lemez gyakorlatilag csak a DC-n beszerezhető. Ajánlom mindenkinek.

• countryboy
    Az ausztrál előadók közül pedig ajánlom mindenkinek Michael Carr-t. 2003-as Michael Carr című albuma kellemes hallgatnivaló, nagyon erős dalokkal!
  • Nashville
    Olyan gyorsan haladunk barátaim, hogy a tüzijáték már átkerült a másik oldalra!
    Itt egy link aki még nem látta: [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1104786987&order=reverse&index=2 #1000]Tüzijáték[/URL]

Én most már húzok
  • Nashville
    Na, úgy látom feladtad a leckét! Megint nem fogunk unatkozni!
    Paul Brant- ot ismerem már régről, de még nem foglalkoztam vele mióta van szélessávúm, na de majd este...
    Aaron Lines- om van ő is jó!
  • countryboy
    És kihagytam Jason McCoy nevét a felsorolásból, ő többek között a Road Hammers producere is!
  • Nashville
    Csak éberségi próba volt! :))) Ez már jó!
  • Nashville
    Erre biztos lépni fog a hölgy! Kíváncsi lesz! :)
  • countryboy
    Amúgy a Billy Currington-os linket szúrtad be a Road Hammers alá :)

Hallgassatok kanadai country-t! A Road Hammers is az. Kissé más mint a Nashvegas-i stúdiómunkák, de éppen olyan jó.

Pár név:
    Adam Gregory
    Aaron Pritchett
    Paul Brandt
    Gord Bamford
    Aaron Lines
  • countryboy
    Kirusnak az igazán pörgős, rockos hangvételű country-k jönnek be, Nash! Szerintem az Andy fiú túl könnyűsúlyú lenne neki...de ki tudja!!!!
  • Nashville
    Na, Kirus! Azt mondtad, hogy begyüjtöttél mindent... és Andy Griggs- el mi a helyzet? Ha esetleg elfelejtetted, tessék csak pótolni! ...még nem is sejted mi vár rád!
  • Nashville
    The Road Hammers FÉLELMETES!!!
    Ezt ne hagyja ki senki!!! Kötelező!!!
    Story: LINK

• Nashville
    Igen, be lehet szükíteni min. 5 kbps- ra, de feltöltés nélkül nem megy (ez a lényege a torrentnek). Az rendben van, hogy töltés után ki kell emelni a mappából. Erről az úgymond megszakításról is van egy írásos anyagom, de az már egy másik történet...
  • countryboy
    Nash, a felfelé menőt be lehet szűkíteni és mihelyst lejött az album, ki kell venni a mappájából. Az biztos, hogy aki a DC-n garázdálkodik, az illegális dolgot művel, hiszen ott nem lehet letölteni megosztás nélkül. Ezért én teljes mértékben elhatárolódom a DC-től!
  • Nashville
    OK. Countryboy, de azért nem árt az óvatosság, mert az IP címe a töltögetőnek a torrenten is látszik és miközben letöltesz, addig felfelé is megy a dolog. Rendben, hogy azok nem teljes zenék csak töredékek, de ki tudja mi már a legális és mi nem. Emlékszel biztos, hogy nem is olyan régen egy olyan albumot ajánlottam, amit nem lett volna szabad, emiatt még töröltettem is a hozzászólást. Az akkori jótanácsot kísérlem meg betartani, de én sem vagyok egy angyal azóta sem!
  • countryboy
    Amig a DC-t be nem zárják, addig az a legjobb, felesleges a többivel foglalkozni...
  • countryboy
    Nash, a BitTorrent-ről úgy is le lehet tölteni, hogy közben nem osztasz meg semmit másokkal, és a letöltés nem illegális. Tehát nyugodtan elemezhetünk olyan albumokat, amik még meg sem jelentek. Az a bűnös, aki azokat felpakolja a netre...
  • Nashville
    Kriszta, ez az a téma ami nagyon izgalmas! A KaZaA Lite -ot a rendkívül sok hibás fájl élvezhetetlenné tette már régen és néhai WinMX sem volt sokkal jobb.
    Ez ügyben bővebb infókat nem írok ide (kellemetlen tapasztlat miatt), majd pénteken, ha jössz elmondom. Ha mégsem tudnál jönni, akkor majd valahogyan eljuttatom az anyagot.
  • KRISZTINA28
    Köszönöm meg fogom próbálni!!
  • Endiman
    vagy www.audiognome.com
  • Endiman
    Kriszti, a winmx-et bezárták, én a DC++ -t ajánlom
  • KRISZTINA28
    Szeretnék egy kis segítséget kérni. Eddig a WinMX segítségével töltögettem, de az most pár hete nem működik(legalábbis nálam), milyen lehetőségem van még ,ami hasonló elven működik?
  • Nashville
    Gyerekek!!! Gondolom, ti is csak belehallgattatok, az új Currington lemezbe, mert még nincs is okt 18.- a!
    Szóval, itt kell belehallgatni: Billy Currington - Doin Somethin Right
    Legyünk hivatalosak!!!
    ...azért mégsem vagyunk angyalok , úgyhogy aki többre kíváncsi az tudja hol kutakodjon!

Nagyon kira az album! Graca Billy!!!

• countryboy
    Leápollak én a jó zenei ajánlások által! Hát már ez sem elég??? :)
    Na de ezt folytassuk privátban! :)

Egyébként a kapcsolattartás miatt, akinek van Messengere és használja is, az jelentkezzen nálam!

[email protected]