A Samsung egyetlen pixelhibánál kicseréli az LCD-ket

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem is samsung TFT-m van és az égviláon semmi baja.

Egyébként tudtommal a Samsung már most is vállal itthon is egy 3 napos 0-pixelhiba garanciát. Azaz 3 napon belül vissza lehet vinni 1 hibával is.

Ritka a teljes pixel (R+G+😎 hiba, általában szubpixel hiba van (R/G/😎. Van, amikor kikapcsolni nem tud teljesen, van, amikor be. (Ahogy írtad.) Tehát a következõ hátterekkel kell tesztelni: fekete, fehér, és ha a fehérnél nem tûnt fel, akkor vörös, zöld, kék.

atlagember
Hát nekem egy noname monitorom van, de nincs rajta pixelhiba.

SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu

Akkor jól választottam. Pár hónapja vettem pont egy 910T moncsit, és pont abban a bizonyos nagykerben.

MaDFoX
A Samsungra mar tavaly is megvolt ez magyarorszagon (csak a 3 napos szavatossagi ido alatt)...
Nem minden pixelhiba latszik feheren feketen erdemes megnezni az osszes foszint (van olyan tesztprogram ami szepen lassan valtoztatja a szineket ott eleg hamar kibukik).
Egyebkent sajat tapasztalatom szerint legalabb 25-50%-ban van valamilyen pixelhiba..

\"A lehetetlent megkiserelni, nem lehetetlen...\"

[HUN]PAStheLoD
legegyszerûbb alap fehér képet berakod megnézed nincs -e feket pixel .. majd beraksz egy feket képet és fehér pixelt keresel .. .. de erre jó a nokia monitor test progi is amit már itt írtak

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Deniboj
Keress rá a google-ban erre: Nokia monitor test. A legelsõ linket töltheted is le.

Deniboj
Tegnap.
Samsung Syncmaster 910T. 9 db-ból 4 pixelhibás volt. Amint megjött a másik szállítmány a nagykerbe, rögtön cserélték is ki õket.
(3 betûs a nagyker neve, ha érdekel valakit.)

Sadist
A pixel hibák azok szemmel láthatóak és nincsenek összefüggésben a monitor korával. Ezek a hibák a gyártás során keletkeznek.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Én úgy hallottam már be van vezetve. Nekem is Samsung TFT monitorom van, de mielõtt rendeltem elég sokat vacilláltam, mert suliban egyik tanári gépnél egy LG monitoron van vagy 4 pixelhiba (ráadásul mind más színû, akármilyen hátteret raksz be elég feltûnõ) és gondoltam mi lesz, ha éppen kifogok egy olyat, de amikor meghallottam, hogy a Samsung 0%-os hibatûréssel árulja a monitorjait akkor megnyugodtam 😊 A Samsung amúgy más dolgok terén is kiváló. A vinyóik pl. csendesek és gyorsak.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Szemed van? : )

http://www.reasonunderground.hu - reason portál

Látom szépen fejlõdik a technika...
Meg azt is látom hogy van mibõl félretenni azt a 100 millát a tröszt miatt...

http://www.reasonunderground.hu - reason portál

Hello 😊

Mondjon már valaki egy teszt programot.
Nem akarom elhinni, hogy az egy éves (állítólag hulladék) ECS Notebook-om nincs egy pixel hiba sem .... pedig van 1024*768*3

[HUN]PAStheLoD
Gondolom elõbb az amcsi piac, aztán jurópa .. ahogy az lenni szokott

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Punker
remélhetõleg minél hamarabb

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

ha a hazai piacukon meg tudnak felelni ennek a nagyon kemény minõségi követelménynek, akkor idõvel ki fogják terjeszteni máshova is

Punker
itthon ezt mikor vezetik be vajon? 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"