18
-
pepe003 #18 Nekem is samsung TFT-m van és az égviláon semmi baja. -
dez #17 Egyébként tudtommal a Samsung már most is vállal itthon is egy 3 napos 0-pixelhiba garanciát. Azaz 3 napon belül vissza lehet vinni 1 hibával is. -
dez #16 Ritka a teljes pixel (R+G+B) hiba, általában szubpixel hiba van (R/G/B). Van, amikor kikapcsolni nem tud teljesen, van, amikor be. (Ahogy írtad.) Tehát a következő hátterekkel kell tesztelni: fekete, fehér, és ha a fehérnél nem tűnt fel, akkor vörös, zöld, kék. -
#15 Hát nekem egy noname monitorom van, de nincs rajta pixelhiba. -
BiroAndras #14 Akkor jól választottam. Pár hónapja vettem pont egy 910T moncsit, és pont abban a bizonyos nagykerben. -
#13 A Samsungra mar tavaly is megvolt ez magyarorszagon (csak a 3 napos szavatossagi ido alatt)...
Nem minden pixelhiba latszik feheren feketen erdemes megnezni az osszes foszint (van olyan tesztprogram ami szepen lassan valtoztatja a szineket ott eleg hamar kibukik).
Egyebkent sajat tapasztalatom szerint legalabb 25-50%-ban van valamilyen pixelhiba.. -
#12 legegyszerűbb alap fehér képet berakod megnézed nincs -e feket pixel .. majd beraksz egy feket képet és fehér pixelt keresel .. .. de erre jó a nokia monitor test progi is amit már itt írtak -
#11 Keress rá a google-ban erre: Nokia monitor test. A legelső linket töltheted is le. -
#10 Tegnap.
Samsung Syncmaster 910T. 9 db-ból 4 pixelhibás volt. Amint megjött a másik szállítmány a nagykerbe, rögtön cserélték is ki őket.
(3 betűs a nagyker neve, ha érdekel valakit.) -
#9 A pixel hibák azok szemmel láthatóak és nincsenek összefüggésben a monitor korával. Ezek a hibák a gyártás során keletkeznek. -
#8 Én úgy hallottam már be van vezetve. Nekem is Samsung TFT monitorom van, de mielőtt rendeltem elég sokat vacilláltam, mert suliban egyik tanári gépnél egy LG monitoron van vagy 4 pixelhiba (ráadásul mind más színű, akármilyen hátteret raksz be elég feltűnő) és gondoltam mi lesz, ha éppen kifogok egy olyat, de amikor meghallottam, hogy a Samsung 0%-os hibatűréssel árulja a monitorjait akkor megnyugodtam :) A Samsung amúgy más dolgok terén is kiváló. A vinyóik pl. csendesek és gyorsak. -
mechorg #7 Szemed van? : ) -
mechorg #6 Látom szépen fejlődik a technika...
Meg azt is látom hogy van miből félretenni azt a 100 millát a tröszt miatt... -
randomly #5 Hello :)
Mondjon már valaki egy teszt programot.
Nem akarom elhinni, hogy az egy éves (állítólag hulladék) ECS Notebook-om nincs egy pixel hiba sem .... pedig van 1024*768*3
-
#4 Gondolom előbb az amcsi piac, aztán jurópa .. ahogy az lenni szokott -
#3 remélhetőleg minél hamarabb -
Cat #2 ha a hazai piacukon meg tudnak felelni ennek a nagyon kemény minőségi követelménynek, akkor idővel ki fogják terjeszteni máshova is -
#1 itthon ezt mikor vezetik be vajon? :(