Turisták százainak halálhírét keltette egy brit csaló
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én elküldeném kényszermunkára a helyszínre, összeszedni azokat a halottakat a tengerpartról, akiket most sodor vissza a tenger.
De azokat a katasztrófa-turistákat is, akik gyerekek holtteste mellett fényképeztetik magukat!!<#mf3>#mf3>
De azokat a katasztrófa-turistákat is, akik gyerekek holtteste mellett fényképeztetik magukat!!<#mf3>#mf3>
"ennyit a mai világról.."----> a világ arról nem tehet, hogy ilyen faszokat is vinnie kell a hátán.
[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]
Uhhh, de felhuztam magam ezen a kretenen. Remelem, hogy alaposan 'megsorozzak' majd hatulrol a bortonben. <#hehe>#hehe>
Degeneralt f*sz.<#boxer>#boxer>
Valszeg a nagy hidegben egy kis melegségre vágyott, amit most meg is kap a celltársaitól. 😊
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
Mért jó az ilyen vadállat barmoknak ezt csinálni? Erre élveznek???? Vagy mi? Soha nem értettem ezeket... Nagy az isten állatkertje...