A jövő szárazföldi harcjárműve: Túlélni mindenáron!
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...es meg mielott a sok "nah majd en jol beszolok neki" jonne it nekem mindenfel okosagaval..es nem biraltam Cifu cikkeit, ezt sem, en nagyon jonak talalom oket, foleg mert en pl nem vagyok jaratos harcjarmuvek teren...de a velemenyem attoil meg EL ..es ez van!
Ugylatszik vagy elfogult vagy avagy nem jott le hogy mit akarok en ezzel mondani...
NEm ide valo..az atlag SG juzer ha tetszik han em sikhulye a temahoz..es ezen az se segit hogy van itt az sg-n olyan juzer is aki erti, szereti, erdeklodik a tema irant...
NEM IDE VALO szvsz....de mint mar moindtam SZVSZ!..es nem ertem miert kell mindig a mas velemenyek nekimenni, azt megcafolni, s nem lehet azt elfogadni ugy ahogy van helyben hagyni....?! HM?
NEm ide valo..az atlag SG juzer ha tetszik han em sikhulye a temahoz..es ezen az se segit hogy van itt az sg-n olyan juzer is aki erti, szereti, erdeklodik a tema irant...
NEM IDE VALO szvsz....de mint mar moindtam SZVSZ!..es nem ertem miert kell mindig a mas velemenyek nekimenni, azt megcafolni, s nem lehet azt elfogadni ugy ahogy van helyben hagyni....?! HM?
Semennyire...de ez koztudott...de miert is fontos?
(nem ertem miert kell mindig a masik velemenyek nekimenni...)
(nem ertem miert kell mindig a masik velemenyek nekimenni...)
Aztamindenit! <#worship>#worship>
Csak most vettem észre az elõzõ cikket is (lõjünk, de mivel?), jó kis olvasmány volt mindkettõ!
Gratula Cifu! <#eljen>#eljen>
Csak most vettem észre az elõzõ cikket is (lõjünk, de mivel?), jó kis olvasmány volt mindkettõ!
Gratula Cifu! <#eljen>#eljen>
My Life for Freedom!
jó írás, pedig nem szoktam sg-s cikkeket végigolvasni, de most megfogott a téma
Minden elismerésem (ismét), és izgatottan várom a következõ cikket.
Azért arra kíváncsi vagyok, hogy mennyire vagy járatos a harckocsik terén.... Csak példaként emelem ki, hogy minden 100-as IQ-val rendelkezõ egyén különösebb magyarázat nélkül is rájön, hogy mire jó a kötényezés. Egyébként Cat-nak igaza van.
le a kalappal a cikk készitõje elött, komolyan!
http://www.lohere.net - a MagyarChan
Szerintem abszolút nincs igazad. Elég érthetõ a cikk, még egy átlagember számára is. Még azt is megkockáztatnám, hogy jobbak lettek mint az elõzõ cikkek, mert most nem volt agyonzsúfolva sok típusjelzéssel, nyers adatokkal, semmitmondó számokkal.
Gratula a cikkhez Cifu <#worship>#worship>
Gratula a cikkhez Cifu <#worship>#worship>
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
ez azért hülyeség, mert aki rákattint azt érdekli a téma, és ha valakit érdekel, akkor nem "kinai" mert utánanéz/megjegyzi amit máshol már olvasott a témában
szóval ez a példád akkor lenne igaz, hogy egy blikk elõfizetõ kapna egyszercsak egy haditechnikai ujságot, de akkor már nem, ha az ujságosnál mindkettõt kér
szóval ez a példád akkor lenne igaz, hogy egy blikk elõfizetõ kapna egyszercsak egy haditechnikai ujságot, de akkor már nem, ha az ujságosnál mindkettõt kér
(Tudom hogy nem fog tetszeni jopar SG fannak, es jopar SG-snek sem amit irni fogok, de en igy erzem/gondolom: -Ahogy egyre jobban belemerulsz a temaba-ugy erzodik egyre jobban mintha az Aranysas-bol egy cikket atraktak volna a Blikk-be...)
Hat szvsz az atlag embernek fingja sincs minden masodik szorol, ha nagyon sarkositva beszelek...es ez tapasztalat, magamon tudom ha elkezdek ismerosoknek hadovalni nem tellik el 1 perc es mar jelzik is hogy a felet nem ertik...magyarazzam el (mar ha erdekli oket tema). De mondom ez az "atlagpolgar"...persze van itt az sg-n sok-sok erdeklodo akinek (mint pl nekem is) nagyon jo kis cikk ez, hisz megtudja a temaban foglaltakat.
DE szvsz nem fogja elolvasni az atlag sg-zo...<#rolleyes>#rolleyes>
DE szvsz nem fogja elolvasni az atlag sg-zo...<#rolleyes>#rolleyes>
Hello 😊
MÉG,MÉG,MÉG ..... 😊
B.U.É.K és sok sikert a további cikkekhez.
randomly
ps:Igaz még nem értem végig, de az elsõ 2 oldal tuti!
MÉG,MÉG,MÉG ..... 😊
B.U.É.K és sok sikert a további cikkekhez.
randomly
ps:Igaz még nem értem végig, de az elsõ 2 oldal tuti!
Akkor sikertelen próbálkozás volt ez a cikk, mert épp az lett volna a lényege, hogy áttekintést adjon mindenkinek a témáról, pont az "alapozás" miatt... <#shakehead>#shakehead>
Írhattam volna bõvebben és részletekbe menõen a jövõre vonatkozólag, de elötte le kell tisztázni, mi az a reaktív páncélzat, miért van értelme a kötényezésnek, minek a kiegészítõ páncélzat és a többi...
Írhattam volna bõvebben és részletekbe menõen a jövõre vonatkozólag, de elötte le kell tisztázni, mi az a reaktív páncélzat, miért van értelme a kötényezésnek, minek a kiegészítõ páncélzat és a többi...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ennek a 95%-at nem fogja erteni az sg.hu-t olvaso kozonseg nagyresze 😄
De nekem tetszett, jopar reszet olvastam mar haditech forumban, igy egyutt egy teljes egeszt alkotott!
Cifu <#felkialtas>#felkialtas><#eljen>#eljen><#felkialtas>#felkialtas><#eljen>#eljen>
De nekem tetszett, jopar reszet olvastam mar haditech forumban, igy egyutt egy teljes egeszt alkotott!
Cifu <#felkialtas>#felkialtas><#eljen>#eljen><#felkialtas>#felkialtas><#eljen>#eljen>
← ElőzőOldal 2 / 2