594
-
#514 Sziasztok! írtam egy rövid hírt az együttesről, ha gondoljátok elolvashatjátok a music.hu-n -
#513 Carnival Of Rust maxi -
#512 thx! -
#511 Locking Up The Sun maxi -
#510 Poets fórumon kértek régebbi maxikat, szóval akinek kell, lessen ide ma-holnap, felteszem őket is. -
#509 És akkor a kért másik:
Sorry Go' Round maxi -
Axl Rose #508
-
#507 Na jó, beszúrom ide, mert sokan kérik :).
The Ultimate Fling maxi -
#506 Én is kérhetném? :) kösz :O) -
bcrics #505 Énis kösz,ha küldöd! -
Axl Rose #504 Hát hogyne kellene !
Előre is köszönöm :-) -
#503 Én is megcsináltam a szokásos kis rippelést :). Ide közösbe nem írtam be a linket, de ha kell, megadhatom privibe. A szkennelések is benne vannak. -
Axl Rose #502 Az új The Ultimate Fling single tölthető bizonyos oldalakról.
~ 50 MByte -
Axl Rose #501 Nem érkezett még meg ? -
#500 ó je :) -
blackgamer #499 új album címe: Revolution Roulette és március 26-án jön! -
#498 Hát persze, simán. Elvileg tegnap már fel is adták, ezt kaptam email-ben. Jövő hétre megjöhetne, bírnám szeretni :) -
#497 Mi ugye számíthatunk rád? :) -
#496 Mától előrendelhető az új maxi cd a Poets webshopban. Már le is adtam a rendelést gyorsan -
#495 hát bennem sem. Lift volt anno ami legelőször mély nyomot hagyott bennem. -
blackgamer #494 nekem még szoknom kell pár napot, eddig nem hagyott nyomot bennem -
#493 itt van youtubeon a szám -
#492 Igen ez az, de akkor is üt mint atom :). Lesz a cd-n egy director's cut verzió is, az tuti hosszabb lesz, de addig ez is megteszi :). Én azóta loop-olva hallgatom :DD -
#491 De ez rádiós még csak. :( -
#490 Srácok, google-zzatok rá Poets of the fall - The ultimate fling, a piratebay torrentről már letölthető jó minőségben. Fasza kis kemény szám, hamar megszerethető :). Poets -
#489 Ja, alig várom :) -
bcrics #488 van vmi magyar "tribute" znkar aki a dalaikat játsza??? -
#487 Nem kell agódni. :P Február 6:
The Ultimate Fling - új single! -
#486 Meghát karácsonyi meglepi is jó lenne, mondjuk 1 új szám letöltése pl -
#485 Na igen, minél előbb, annál jobb . Szerintem év közepe-vége felé lesz valami belőle. De azért remélem egy új maxi cd-t kidobnak előtte még 1-2 friss számmal, azt nagyon tudnám szeretni -
#484 Hát én mindenképp őszt vagy telet szeretnék, mikor kijön.
Tehát a konklúzió:
Jöjjön januárra! :) -
#483 Nagyon szívesen. Remélem hamarosan jön az új album is. -
#482 ISTEN VAGY! kÖSZÖNÖM! -
#481 Szevasz!
Csak neked, csak itt, csak most, berippeltem a Sorry Go 'Round maxit :). Jó hallgatást!
Poets Of The Fall - Sorry Go 'Round maxi cd -
#480 Dekár. :(
Az meg dejó. :) -
blackgamer #479 az nincs, viszont már elkezdték felvenni a harmadik album anyagát -
#478 Sorry Go 'Round sibgle senkinek? Valaki feltehetné valahova azt a két pici számot, mondjuk ide -
blackgamer #477 elkezdték az új album kreálását, de csak jövőre fog megjelenni
kár, egy őszi lemeznek örültem volna -
blackgamer #476 Mi ez a Street Teams akció? -
blackgamer #475 idén már nem-igen, most zsonganak a német koncertektől, találkoznak sok külföldi rajongóval, nincs idejük új dalokat írni
persze egy zenész mindig készít vázlatokat, de szerintem csak ősszel, a koncertek lefutása után kezdenek újba
én 2008 tavaszát tippelem