1712
Dakar 2014
Argentina - Bolivia - Chile
2014 January, from 4th to 18th
-
DJ BP #511 nagy lenne, ha BMW győzne :DDD -
#510 Ez a technika... de még bárkivel történhet bármi. -
juzosch #509 pedig de jól indultak a touaregek -
DJ BP #508 peterhansel, és alphand fog vezetni összetettben, mögötte Attiyah (BMW !!), és Schlesser, nem semmi, ők se gondolták volna. Szegény VW-sek :( -
DJ BP #507 de villiers még a CP1-et sem érte el, ez éjszakába nyúló lesz, nem lennék a helyükben, még Palikék is megelőzik összetettben -
DJ BP #506 méghozzá CP2-nél 45. -
#505 Tuti:) -
juzosch #504 Ez biztos? Szóval akkor versenyben van még? Az király, megnyugodtam:D -
DJ BP #503 összetettben 22., de még jöhetnek be elé -
DJ BP #502 26. most még -
juzosch #501 Úgy látom Kátai már beért, valszeg nem is rossz helyen. -
#500 Rossz a jeladó, már a cp2őn is túlvan! -
DJ BP #499 Így viszont a Mitsuk esélyesebbek mi? Gyorsabb autót sikerült csinálni, de nem lett megbízhatóbb a VW-nek. A TURBO dízel nem bírta? Mert Le Mans-ban kibírta a V12 TDI... -
DJ BP #498 nem baj, jöjjenek előrébb Palikék :DD -
juzosch #497 Désivel mi a helyzet? Le van eléggé maradva. -
#496 -De Villiers autójának motorja a turbó hibája miatt kigyulladt!
-Sainz Volkswagenjének mechanikai problémái vanna
-De Villiers autóját a Volkswagen 546-os rajsztámú kamionja kötélen húzza a némai tábor felé.
-Sainznak elektronikai prolémái vannak, emiatt nem indul az autója.
:( Sainz amugy 322 km-en át vezette a mezőnyt, amig problémái nem akadtak... -
Reyes #495 Jah értem, tényleg, my bad, sry -
DJ BP #494 hát Palik előbb indult el -
Reyes #493 De a GPS szerint végig együtt jöttk...akkor higy is van ez a 20., meg a 29. hely? -
DJ BP #492 közben elérte a CP2-t a Szalay-Bunkoczi páros is! 6h 24p 8mp-es idővel a 20. (!) helyen állnak! (egy érdekesség: 78.-ként indultak és a 31.-ként értek a CP2-höz)
Magyarul 47-et előztek, az szép :)) -
DJ BP #491 Palik 29., Szalai 20. 2/3 távnál Ez eddig a mieink napja :) -
DJ BP #490 katrinak 10.. a célban és max. 1 vagy 2 előzheti meg már, szép volt -
DJ BP #489 Katrinak 350km-nél is 10. , 40 perc a hátrány -
Reyes #488 Szalay meg is előzte a Palikékat... -
DJ BP #487 Szaller és Darázsi kamion nagyon közel van Palikék mögött, lehet megint rájuk vártak az előző állásnál -
DJ BP #486 Robby Gordon seems to be struggling slightly following his stage six victory, some way behind the leaders. He is around the 110km mark at present.
Na nyomja neki :D, kár hogy eltévedtek a múltkor -
DJ BP #485 lehet hogy most együtt mennek, bár 1-2 km van köztük tékép szerint -
Reyes #484 Elindultak... -
Reyes #483 Azt nézem én, de már jó ideje ott állnak:S -
DJ BP #482 kátai 22. nagyszerű, csak így tovább.
Palik Szalay meg a térképen az elején egymás mellett áll egy ideje, valamit tökölnek :)) -
DJ BP #481 200km-nél Katrinak 9. !!
Ki is írták eurosporton
A fine effort from the Slovakian biker Jaroslav Katrinak, who is presently standing ninth at the 201km checkpoint. -
DJ BP #480 masuoka kuplunghiba miatt megállt -
DJ BP #479 A motoros mezőny eleje már túl van a szakasz első 70-80 km-én. Közéjük tartozik Kátai és Katrinak is, akik közül utóbbi 34 km-nél az 5. helyen állt!
-
Reyes #478 20. ha jól néztem a dakar.in.hu-n:) -
Reyes #477 A hivatalos oldalon lévő videóban benne van az a jelenet, amikor egy mitsu-s, meg egy VW-es szépen lassan átment a síneken, Gordon meg úgy átugratott, ahogy nem szégyellt:D
Kedvenc jelenetem:) -
#476 LEgkirályabb csávó
most hanyadik? -
Reyes #475 Néhány videó Robby Gordonról;)
1. Videó
2. Videó
3. Videó
4. Videó
Hivatalos oldal
(Youtube-on van még egy csomó videó;)) -
DJ BP #474 meg eurosport.com -
#473 http://dakar.in.hu/ -
72TSanyi #472 Ezt hol követed, ahol ilyen gyakorisággal jelennek meg hírek versenyzőkről?