95
-
GABOR16 #15 A Commodore 64-ben 2x64kb ram volt, de csak egyszerre 1 részt tudott kezelni (menet közben váltogatta).
Nekem volt még ezen kiívlül egy 64kb-os kiegészítőkártyám amit a tetejébe kellet rakni a "kicsikének", ezzel 3x64kb ramja lett, és picit gyorsabb is, mert egyszerre több dolgot tudott a memóriájában tárolni. -
GABOR16 #14 A pitstop2 :D azjó. sokat játszotam(tunk) vele, a barátaimmal. -
#13 nekem a kickstart2 meg a pitstop2 volt a kedvenc :) -
DW #12 Áhh, a mai fiatalok nem tudják nagyra értékelni a Commodore-t. A mai fiatalok dzsífórszon meg rádeony-on nevelkednek, és nem tudják, milyen is volt az, amikor még nem voltak ilyen csúcs cuccok. Bezzeg nekünk akkor az volt a csúcs, és napokat/hónapokat el lehetett tölteni a legbénább játékkal is, nem úgy mint a mai gamek, amelyeket fél perc alatt végigtol az ember, vagy fél perc alatt megutálja, és megy a levesbe. -
#11 CommandO
Még ma is a fülemben van a prüntyögése, meg néha a DuoTris is eszembe jut :)
A commodore dvd-k viszont kalap... :( -
Vers #10 Raid over Moskow :)))))))))))))))))))))))))))
-
blackeagle #9 Nálam a Denariaus ( ha jól emléxem ) . 2 játésok gyilokjóürhajóslöjjünkszétmindent. -
dez #8 Huh.. "Hosszú" -
#7 Wizard of War rulz! -
Vers #6 a pirosbunkos 2 magy piros gombos joystick kibirt 10 évet, és még utána eladtam :)
c64 volt az isten, na meg az amiga500 -
blackeagle #5 Isten is volt az a C64. Föleg mikor sikerült szerezni hozzá egy 1541-es floppy meghajtót. Jajj de fullos gép volt akkor , + havonta tönkremenő joy hozzá. -
FTeR #4 az enyém c64 volt, még mai meleg szívvel gondolok vissza rá.
Tigeroo, a 64 nem verziószám volt, hanem a 64kB-t jelőlte! -
#3 Hmmm... az első gépem egy C16 volt. Akkor még a Commodore szó kiejtésekor átjárt minket a szent áhítat és majdnem térdre borultunk hallatán, hogy hangos hallelúját zengjünk az égiek felé...
Ma pedig... -
#2 A lejátszó neve: Commodore 65.009 -
Vers #1 régen is a pc-vel bukott meg a commodore, most meg minden szart ezzel a névvel akarnak majd eladni,
lehet még jobban lejáratni ezt a márkát?