Új gazdája van a Commodore márkának
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azért egy kazis játék turbó nélkül fincsi volt 😄
Egyébként a C128-nak volt 2x64K RAM-ja. A ROM volt a második, amit átlapolt. A bõvitõmodulban szintén ROM volt, már csak azért tudom, mert magam is csináltam ilyeneket (Fastload, stb.), ami gyorsította az amúgy k..a lassú floppyt. Persze a karakterkészletet is ki lehetett benne cserélni, én a hátuljára raktam is egy kapcsolót, amivel váltogatni lehetett.
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
A C+4 és C16, C116, C16+ esetén már az egész (itt már nem is a v2.0 hanem a v3.5 volt) BASIC kicsomagolva volt.
Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV
Így aztán sose vennék ilyet!
Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV
Én is annak idején a különféle újságokból irogattambe progikat, na meg persze voltak rendes nagy áruházakban olyan játék válogatások, hogy egy kazin 30 játék is volt... 😊
Amúgy a C64 1x64kb RAM-ot tatralmazott amit gépikódú programok ki is tuttak használni, de BASIC progi esetén a BASIC interpetert a RAM-ba töltötte be és így 20kb-val kevesebb azaz 38kb volt használható.
A C+4 és a C16+ esetén a BASIC Int. már a ROM-ból futott így ott 60Kb ált rendelkezésre.
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
20 GOTO 10
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
Nekem meg ma is megvan a Commodore 64-em, a 128-am, Amiga500, Amiga1200, stb...
Itt vannak a pc mellett. (helyette sajnos mar nem lehetnek...)
De a COMMODORE mindig COMMODORE marad!!!
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Wáááá Mekkora kirra volt. pl: California Games és street rod, defender of the crown, wings of furry, fel sem lehetne sorolni.
/*WTF?!*/
megvolt floppyn és kazettán is!
Nekem a impossible mission a kedvencem, még win alá is beszereztem 😊
de test driveot is szerettem
http://www.reasonunderground.hu - reason portál
Nekem volt még ezen kiívlül egy 64kb-os kiegészítõkártyám amit a tetejébe kellet rakni a "kicsikének", ezzel 3x64kb ramja lett, és picit gyorsabb is, mert egyszerre több dolgot tudott a memóriájában tárolni.
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
Még ma is a fülemben van a prüntyögése, meg néha a DuoTris is eszembe jut 😊
A commodore dvd-k viszont kalap... 😞
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?” (McSzéchenyi)
c64 volt az isten, na meg az amiga500
Tigeroo, a 64 nem verziószám volt, hanem a 64kB-t jelõlte!
Ma pedig...
lehet még jobban lejáratni ezt a márkát?