Százezer forintos iMac az Apple-tõl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sepsiszentgyörgy
http://www.reasonunderground.hu - reason portál
mondjuk az alverziovaltas szerintem csak azutan kezdi oket erdekelni, miutan mar van egy mukodo valtozatuk.
When using Linux - there\'re no walls, so we don\'t need any Gates or Windows, do we?
When using Linux - there\'re no walls, so we don\'t need any Gates or Windows, do we?
PCMCIA (Personal Computer Memory Card International Association) is an international standards body and trade association with over 200 member companies that was founded in 1989 to establish standards for Integrated Circuit cards and to promote interchangeability among mobile computers where ruggedness, low power, and small size were critical.
Ez az agresszív hozzáállás elég nagy erõlködésre utal. Én erõlködöm ilyenkor amikor PC-rõl megy a vita, de én tudo hogy mi vele a bajom. Az hogy a jobbak emiatt nehezen elérhetõk.
De egy PC-s miért ilyen vehemens azt nem tudom, veszélyezteti valami a windóz/pc társadalmat? Mondjuk az Apple?
Igen tessék tudomásul venni hogy van aki nem csak a PC-ig jut el hanem látott már jobbat és nem elégszik meg ezzel a visszafelé haladással.
Ez ellen mit akartok kitalálni? Ezt nem értem.
amugy a scandisk-szeru app minden filerendszer melle alap-tartzoek. mar nagyon nagyon regen.
Ha valaki a pq magic nem megfelelõ használata miatt elveszít adatokat a HDD-jérõl vállalod a felelõsséget?😊
Ugyanis a scandisk más funkciót lát el mint a pq magic az biztos.
mondjuk ime az ervem:
a scandisk mas funkciot lat el, mint a norton pq magic 😊
Apple Adjustable Keyboard (1992):
http://www.theapplemuseum.com/index.php?id=tam&page=misc&subpage=input_keyad
Microsoft Natural Keyboard (1994): http://www.usbman.com/Reviews/MS%20Natural%20Keyboard%20Pro.htm
PEACE és jóccakát nektek, holnap mindenki dolgozzon szépen a saját platformján.
nekem hosszú az éccaka, rajzolás XP-n, netezés tv-zés és minden egyéb OSX-en 😊
sepsiszentgyörgy
Na jo, az ergonomiahoz nem ertesz.
"de a pilótának mindent tudnia kell róla! és itt nem egy a monitor elõtt passzívan ülõ, hanem a gép müködését aktívan befolyásoló személyrõl van szó, tehát nem utas, hanem pilóta vagy"
Maskepp fogalmazok. Amit jelenleg a Windows hatekony hasznalatahoz tudni kell az nagysagrenddel tobb, mint amit egy felhasznalotol elvarhatunk.
amugy jobb lenne ezt a lopas temat egy kicsit ertelmezni.
az 1. problemam, hogy te a lopas szot a licenszeles szinonimajakent ertelmezed. ami nem jo. ha lenne erettsegid, tudnad mi a kulonbseg.
de ez nem eleg, te meg azt is lopasnak nevezed, ha a m$ keszit egy szoftvert a filerendszerehez, ami mar cca 30 eve teljesen alap minden filerendszerhez, es mindosszesen az altala vegzett feladatok alapjan lehet besorolni 1 kategoriaba. te ezt is lopasnak nevezed.
kedves laci. egyezzunk meg abban, hogy a fent emlitett ket kategoriat nem lopjak, hanem licenszelik, es megirjak.
akkor megegyszer. mit is lop a m$ amit az apple nem?
Persze itt úgysem nagyon lehetne bebizonyítani.
Úgyis mindenki tudja hogy a hazugságról szól a cég egész története.
Na minden jót.
Így van, a világ nem fekete és fehér.
a nagy lemezek kezelese meg nem compaq. de ez alatt mit ertesz? mondjuk minden X Gbytenal nagybb lemezeket kezelo rendszer a Compqtol szarmazik? LOL
a netscape nem volt nyilt kodu, nem lophatott onnan.
a mozilla joval az IE6 kiteljesedese utan ert csal el olyan szintre, hogy erdemes legyen lopni, de nem loptak belole, a m$ nem hulye, hogy GNU-GPLes cuccokbol lopjon.
expanded memoria stb. ... itt a DOSra gondolsz? az mar kicsit regi tema nem?
http://www.reasonunderground.hu - reason portál
a m$ piacfilozofiajaal nem ertek egyet, es egy nagy faszkalap cegnek tartom oket, de ettol fugetlenul a termekeik nagyon jok.
Najó nem akarok többet veszekedni. Leírtam a problémám és teszteltem is. A PC nem tudta gond nélkül kezelni azóta sem a video témát és más téren is csak a gond van vele.
Rájöttem hogy itt tényleg kár egymást gyõzködni, felfogás különbségek miatt sem vagyunk teljesen kompatibilisek😊
Én is Amigában találkoztam elõbb hangkártyával meg TV tunerrel, aztán újabban már Amigával sem találkozom, csak hangkártyával meg TV tunerrel. ;-)
Idézek mástól a fórumról:
Compaq -> nagyobb lemezek kezelése
Netware -> címtár szolgáltatás
Norton -> scandisk, speeddisk
Mozilla, Netscape -> IE (persze ez nem egyírányú)
Quarterdeck-tõl -> extended és expanded memória-kezelés
De állítólag ez még mindig csak kis töredéke a megszámlálhatatlannak...
a világ elsõ PCMCIA bõvítõ slottal szállított gépe. ... "
😊