105
-
Yeti #25 Aha, grat. Zárt rendszerben az erők kiegyenlítik egymást, azaz az eredőjük 0. Kicsit szemléletesebben: Próbáltad már saját megadat felemelni? Kb ugyan ezért nem tud a Föld pályája sem megváltozni a belső hatások által. -
Yeti #24 Mivel a Hold sokkal kissebb mint a Föld, ezért sokkal kissebb is az esély arra, hogy valami azt találja el. Úgyhogy -nagy valószínüséggel- amire valami nekimegy a Holdnak addigra már sok ilyen csapódik bele a Földbe, és akkor meg már úgysem fog érdekelni, hogy mi van a Holddal:) -
cosman #23 A piácsba....azt hittem pedig hogy lesz.Ezt baszhatjuk!Remélem azért nemsokára lesz! -
#22 Igen, most is eltért a földrengés miatt. -
#21 és mi lenne, ha úgy jönne ki a lépés, hogy a Holdat kapja telibe, nem a Földet?
Talán még rosszabbul járnánk, mintha becsapódna a Földbe. -
#20 Igen, csak ugye a gravitációs erő egyenes arányosságban áll a tömeggel. Egy ilyen aszteroidának a tömege pedig elhanyagolható a Földéhez képest. -
mrzool #19 Meg lehetne állítani. Legalábbis 25 év alatt ki lehetne dolgozni a szükséges technológiát.:) Valamilyen szinten sajnálom, hogy ez is csak egy 'vakriadó' volt - ha lenne egy valós veszély, talán felébrednének a politikusok, és nekiállnának pénzt pumpálni az űriparba, ami persze frankón fellendítené a kutatásokat. Arról nem is beszélve, milyen (pozitív) társadalmi hatásai lehetnének egy közös, mindenkit fenyegető 'ellenségnek'. -
#18 olyan kevés részét vizsgálják az űrnek pénz és kapacitás hiányában, hogy szinte minden hónapban felreppen egy ilyen hír.
ha megkő' dögleni, akkor csak gyorsan...
-
#17 van, aki látta az Armageddont??
:-))) -
#16 minek értelme van azt számítgatni, hogy belénkcsapódik-e vagy sem? úgysem tudnánk megállítani... Persze felkészülhetünk a következményekre, ha túléljük a becsapódást, de a következményeket télleg meg lehetne jósolni? Egyáltalán azt meg lehetne jósolni, hogy képesek lennénk tenni valamit a következményekellen? -
Shadow_THH #15 :DDD dejó akkor végre nyugdijas leszek mire vége lesz a földnek :D 2030ban jön helyette? -
FTeR #14 minden pénzedet elherdálod, mindet megteszel amitől eddig féltél (beszólsz a főnöknek, lefekszel a szomszéd feleségével, veszel 1 ferrarit), aztán szólnak, h elmarad a világvége... -
#13 neki jön a Földnek -
#12 és mi van ha a gravitációja vonzza? :DDDD -
#11 MMMMM -
#10 NEM AKAROK ILYEN KORÁN MEGHALNI!!!! -
#9 szerintem ez má becsapódik hiába a rizsa...
Igencsak látványos lesz
meg ott vnaa végén.....ahányszor csa elhalad egy bolygó mellet, a gravitációja eltéríti.....meg szeritem az aszteroidának is van gravitije -
#8 akkor halok meg mikor megszülettem........kereken 42 évesen ugyanazon napon:( -
#7 hey.......ne mááprilsi 13 -
echo #6 biztosan tudod, hogy két hónap van hátra és mégis hülye híreket kommentelgetsz itt az SG-n???? -
#5 -
#4 Egyébként is 25 év alatt olyan sok hatás érheti a bolygot hogy lazán eltérhet egy kicsit a pályájátol, és ha pont rossz irányba??:)))))
bruce kezdhet edzeni.... -
khamwass #3 Ezzel próbálják nyugtatni az embereket, amúgy jönni fog egy másik, csak arról még nem tudnak, alig több mint 2 hónap múlva lesz a becsapódás. -
FTeR #2 elmarad a brúsz vilisz akció... -
#1 FACA!!!