Nem lesz armageddon 2029-ben
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kara kánként folytatom tanításom.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
aztan beke es heppiend
Akkor olvasd el megint : "Remelem ertheto amit irtam."
Az meg mar egy mas kerdes, hogy megint te mentel el az lenyegtelen dolgok iranyaba, ahogy azt a masik topikban is tetted.
Inkabb ugy mondanam, hogy hajlamos vagyok olyan stilusban valaszolni az embereknek, ahogy ok irnak nekem.
"csak ahogy leirtam az nem feltetlenul tiszta." - nem egészen úgy hangzott.
"De ujabb hozzaszolasodbol latom, hogy szamodra meg mindig nem vilagos amit leirtam.
1. az a nehany megfigyeles 182 alkalom"
Látom, te meg nem érted, amit én írtam. Én 5 új megfigyelésbõl indultam ki, mert annyit írt a cikk. Abban az esetben igaz lenne, amit írtam. 182 alkalom már tényleg más kategória.
egyebkent meg nem mondtam, hogy bonyolult lenne, csak ahogy leirtam az nem feltetlenul tiszta.
De ujabb hozzaszolasodbol latom, hogy szamodra meg mindig nem vilagos amit leirtam.
1. az a nehany megfigyeles 182 alkalom
2. termeszetesen van esely arra, hogy a szamitasok rosszak, ezert nem 0, hanem x*10^-7 vagy a koruli a talalkozas eselye.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
"Nézzük csak, mikor is lesz az új számítások szerint mégközelebb... 2006... Milyen távolságra is...? 0km... Õõõ... Mííííí!????" <#idiota>#idiota>
addig (2029)ezer dolog változtathat a pályáján....tehát teljesen biztosan kijelenteni, hogy nem talál, felelötlenség...
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó...
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
Tirmo 60 Undead Priest Redrock Berserkers Venture Co.
Föld gravitációs vonzása meghajlítja az ûrszikla pályáját, így a 2029 utáni számításokhoz jókora bizonytalansági tényezõ járul
hat igen ha beakarnak meselni valamit, akkor tegyek mar meg tisztesseggel hogy legalabb boldogan haljak meg
<#ejnye1>#ejnye1>
Tirmo 60 Undead Priest Redrock Berserkers Venture Co.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Class is over.
Az ilyen "kis" meteorokat csak akkor lehet megfigyelni, ha nincsenek túl messze a Földtõl. Tegyük fel elég közel van, mint most is, és éppen figyeljük egy távcsõvel. Ha elég türelmesen figyeljük, akkor látjuk, hogy az a halovány fénypontocska mozog. Ezt lemérve már tudhatjuk, hogy hány fokot tesz meg az égen idõegység alatt. De ebbõl még nem tudjuk, hogy ez konkrétan hány km/sec, hiszen csak azt látjuk, milyen irányban van, de azt nem, hogy milyen messze is tõlünk! Na ezt már nehéz eldönteni, nem csoda hogy egyszer azt mondhatják becsapódik, máskor meg 1000 kilométerekkel elhibáz. Ugyanígy nem tudják pontosan a méretét se. Ha az a meteor különösen sötét, nyugodtan lehet 100 km-es is akár.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Az itt írtak szerint pedig a következõ 100 évben 10x fog egy föld-sugárnál közelebb kerülni hozzánk, nem tudom mitõl olyan különleges a 29-es 70000 km. 70k-ról a Föld nem sokban tudja megváltoztatni a meteor pályáját, legalábbis ahhoz képes, amit 1 föld-sugár távolságból végezne...
Fuck Terroristan & Meteroids!!!
Ezt honnan veszed? Idén fedezték fel, nem hiába szerepel a nevében a 2004...
1. Már egy fél évtizeddel ezelõtt tudtak errõl a bajkeverõrõl.
2. Kevesebb, mint 1 kilométer. Ez még túlélhetõ, bár tényleg pusztítana lokálisan.
3. Na erre kéne Bush-ék égi armadáját fordítani. Meg a Föld összes többi hatalma is használhatná a erõmûvek mellett jobbra a kis atomjaikat.(Volt is az ilyen rakétákról egy közepesen hollywoodi film) Vajon legyek e pesszimista az emberiségre nézõen, vagy benõnek a feje lágyunk?
4. Nem 100%-os a becsapodás. Elég sok búvóhely fekszik a Föld mélyébe. Állítólag pl az Andokban jó mély, kiterjed alagút, barlangrendszer van. Kutatni, fejleszteni kellene mindenki számára az ilyen földalatti helyeket. De nem, a barlangász, földtani munka még mindig megalázásnak számít a trásadalom szemében, nulla jutatással. Az is biztos, csak a fejesek jutnának az ilyen menhelyekre.
Na legyetek jók.
Tudjátok: Los Angeles, 2029-ben...
Ha belépne a légkörbe, na az látványos lenne...<#idiota>#idiota>
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"