105
-
Epikurosz #105 De lesz 2012-ben! -
Epikurosz #104 Ez a "csőcselék" többek között épp azért "randalírozott", hogy végre közbiztonság legyen ebben az országban. -
babajaga #103 A kormánynak az égvilágon semmi lehetősége nincs. A rendőrség által elfogott barmokat a bíróság egy ejnye bejnyével elengedi. A randalírozó gyújtogató romboló csőcselék megfékezéséért elismerést kapott a rendőrség a társadalom egy rétegétől? -
Epikurosz #102 Oké, de Magyarországon sok az ilyen "elmebeteg rohadékagyú állat" és a jelenlegi kormány a kisujját sem mozdítja a megfékezésük érdekében. Mi lehet ennek az oka? -
babajaga #101 Az elmebeteg rohadékagyú állatok, az elmebeteg rohadékagyú állatok csoportjához tartoznak és nemcsak magyarországon vannak, hanem minden országban, hiszen minden országban van emberi szemét, amely még arra sem alkalmas hogy az utcára kimenjen, még azt sem érdemli meg hogy a nap rásüssön. -
Epikurosz #100 Ennek a 77 éves néninek most lett világvége. Az elkövetőket még nem fogták el, de mindenki sejti, hogy milyen csoporthoz tartozhatnak. Becslésem szerint hetente történik hasonló eset Magyarországon. -
dez #99 (A NASA kihagyott egy tényezőt.) -
dez #98 Ha jól tudom, ezzel kapcsolatban volt épp tegnap egy olyan hír, hogy a NASA 45000:1 esélyét adó számításait egy srác újraszámolta, és 450:1 jött ki, ami azért már nem olyan kevés. Ezt aztán csillagászok is ellenőrízték, és bejelentették, hogy a srácnak igaza van - ezért lett hír. -
Epikurosz #97 Igen, történt egysmás. Most már nem 2029-ben, hanem 2012-ben lesz a világvége, maja naptár szerint. -
Windforce #96 Van mar fejlemeny azota? Nem tert le a Fold a palyajarol? Es az aszteroida? -
#95 majd áprilisba, mikor "születek" -
morgo #94 varom-varom, de nem jon;) -
dez #93 Te vagy a tökéletes munkaerő... Még fizetést sem vársz. :p -
morgo #92 jaja, csak segitsen valaki, hogy kinek nyujthatom be a szamlat;) -
#91 Te is vmi beépített ember lehetsz.. :) -
#90 Nincs mit tenni......ARMAGEDDON!!! -
morgo #89 a sok osszeeskuveselmelet manias;) -
flipi #88 a sok csillagasz zseni :) . valaki irta mar azthiszem, nem valoszinu hogy egy megallapitottan biztos becsapodast kozolnenek a neppel. ezek megtalalnak egy ilyen kis "bajkeverot" es "szempillantas" alatt kiszamitjak az utjat... akkor kozlik le ha media is csamcsoghat tomegpanik meg nem tor ki mivel huuu de jo megsem halunk meg lesz a cimlapon... a politikusoknak meg csak jo, orulhetnek hogy dejo most megint adtunk nekik egy kis csamcsogit, amibol persze szokas szerint "izgalom" felvaltotta nyugalom alakul.
aztan beke es heppiend -
dez #87 Azt csak hiszed, hogy lényegtelen irányban mentem (ill. nem csak én), mert nem ismered azt témát. Megsértődsz, mert azt írja valaki, hogy nem ismersz egy témát (nyilvánvalóan látszik), aztán magad is elismerted, de azért flamelni kezdesz. Ez mire jó? -
morgo #86 "nem egészen úgy hangzott."
Akkor olvasd el megint : "Remelem ertheto amit irtam."
Az meg mar egy mas kerdes, hogy megint te mentel el az lenyegtelen dolgok iranyaba, ahogy azt a masik topikban is tetted.
Inkabb ugy mondanam, hogy hajlamos vagyok olyan stilusban valaszolni az embereknek, ahogy ok irnak nekem. -
dez #85 (..és feltételeztem, hogy előzőleg is csak pár megfigyelés volt.) -
dez #84 Azt mondtam, bonyi témában nem fogok jobban belemenni veled, mert ha úgy tertja kedved, hajlamos vagy elhülyéskedni, flémmelni, mert téged éppen nem annyira érdekel. (lásd másik topik)
"csak ahogy leirtam az nem feltetlenul tiszta." - nem egészen úgy hangzott.
"De ujabb hozzaszolasodbol latom, hogy szamodra meg mindig nem vilagos amit leirtam.
1. az a nehany megfigyeles 182 alkalom"
Látom, te meg nem érted, amit én írtam. Én 5 új megfigyelésből indultam ki, mert annyit írt a cikk. Abban az esetben igaz lenne, amit írtam. 182 alkalom már tényleg más kategória.
-
morgo #83 koszonom az ujabb epito jellegu hozzaszolasod. Bar mintha egyszer azt mondtad volna, hogy nem valaszolsz nekem...
egyebkent meg nem mondtam, hogy bonyolult lenne, csak ahogy leirtam az nem feltetlenul tiszta.
De ujabb hozzaszolasodbol latom, hogy szamodra meg mindig nem vilagos amit leirtam.
1. az a nehany megfigyeles 182 alkalom
2. termeszetesen van esely arra, hogy a szamitasok rosszak, ezert nem 0, hanem x*10^-7 vagy a koruli a talalkozas eselye.
-
#82 Anyám azt mondta, látott vmit a TVben, hogy a Föld letért a pályájáról, vagy mi. A földrengések miatt (...) -
dez #81 Az már igen... -
dez #80 Ott nem kereszteződnek a pályák (az elforgatásokat is próbáld - előtte állítsd a Földet a középpontba). -
dez #79 Nem 1x fog elmenni. Pár évente visszajön. Most az változott, ha jól értem, hogy nem '29-ben lesz a legközelebb.
"Nézzük csak, mikor is lesz az új számítások szerint mégközelebb... 2006... Milyen távolságra is...? 0km... Őőő... Mííííí!????" -
#78 Egy biztos, majd ha elment mellettünk akkor lehetünk teljesen biztosak benne, hogy nem biliárdozott velünk :))
addig (2029)ezer dolog változtathat a pályáján....tehát teljesen biztosan kijelenteni, hogy nem talál, felelötlenség... -
dez #77 Mellesleg, összesen sincs túl sok megfigyelés, és ki tudja, mennyire pontosak. Tehát: lehet, hogy az új számítás szórásából most kiesik a Föld, de az egyes megfigyeléseknek van egy bizonyos pontatlanságuk, és a kisszámú elem miatt a "szórás" nem egyenletesen véletlenszerű. Remélem, érthető volt. -
dez #76 Ne magadból indulj ki annak feltevésében, hogy amit írtál az valami hű de bonyolult. -
#75 Érted is aggódunk Te marha :PPPP -
#74 Mondasz valamit...........:)))) -
#73 Ne féltsétek már annyira a kis életeteket. Vagy itt mindenki az emberiség jövőjéért izgul? Peersze... Ha becsapódik, így jártunk. Ha nem, akkor marad a többi lehetséges halálozási ok. Neked nem mindegy, hogy 29-ben egy meteor okozta lökéshullámban, vagy 2 héttel elötte egy autóbalesetben halsz meg? Esetleg, egy jó kis területszerző háburúban, Eurázsia dícső katonájaként.. Addig is megmászom a szomszéd feleségét, a Jucust, nehogy azt higgye, mint az emberiség fennmaradásáért aggódó honpolgár, elfelejtkeztem fajfenntartási kötelezettségeimről. -
Pakosz #72 HAt ja, valamit aze megis csak kene csinalni, ha MEGIS csak becsapodna ! -
Pakosz #71
Föld gravitációs vonzása meghajlítja az űrszikla pályáját, így a 2029 utáni számításokhoz jókora bizonytalansági tényező járul
hat igen ha beakarnak meselni valamit, akkor tegyek mar meg tisztesseggel hogy legalabb boldogan haljak meg
-
#70 :)) -
Dr DeViLKiNG #69 Én már akkor is boldog lennék ha 2029-ig kibirnám :)) -
#68 Ha már az Orbit Simulation-re alapozunk, érdemes megnézni a 2052. Április 13-14.-re előrejelzett távolságot. 0.0023AU... 344 075.4km... A progi szerint jócskán közelebb lesz mint 2029-ben. -
dieselG #67 Lehet hogy lesz valami 2029-ben, lehet hogy nem.. vagy az is biztos h 2029 helyett 2035-öt akartak mondani, nézzétek mi lesz 2035. dec. 27.-e környékén az Orbit Simulation lapon!!!!!! -
pipaxy #66 Nem is a számítással lehet a gond, hanem a megfigyeléssel. Számolni egyszerű, hisz mire való a számítógép!? Csupán be kell pötyögni az adatokat.
Az ilyen "kis" meteorokat csak akkor lehet megfigyelni, ha nincsenek túl messze a Földtől. Tegyük fel elég közel van, mint most is, és éppen figyeljük egy távcsővel. Ha elég türelmesen figyeljük, akkor látjuk, hogy az a halovány fénypontocska mozog. Ezt lemérve már tudhatjuk, hogy hány fokot tesz meg az égen időegység alatt. De ebből még nem tudjuk, hogy ez konkrétan hány km/sec, hiszen csak azt látjuk, milyen irányban van, de azt nem, hogy milyen messze is tőlünk! Na ezt már nehéz eldönteni, nem csoda hogy egyszer azt mondhatják becsapódik, máskor meg 1000 kilométerekkel elhibáz. Ugyanígy nem tudják pontosan a méretét se. Ha az a meteor különösen sötét, nyugodtan lehet 100 km-es is akár.