Az elsõ Quake 4 képek

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Benedekco
jaa! sztem õ arra gondolt hogy 2 meg sem jelent, hogy a Q4 meg a Stalker... ez a 2 méág nem jelent meg 😉

Mé há nem?

sz4bolcs
Ezaz. Mostmár 3 játékot hasonlítasz össze,abból kettõ még meg se jelent. - erre gondoltam, hogy lefutott, hogy én meg már 5dszörre játszom végig, hogy ne jelent volna meg

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

HuAn82

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Benedekco
én is végig toltam a d3-at! és 1 rakás fiqua volt... a végét már a 4-5. pályától meg kellett erõszakolnom magamat, hogy 1általán újra leüljek elé és tovább vigyem a gammát... 3óra feledhetetlen mulatás aztán semmi több... és csak azért játszottam végig mert kíváncsi voltam a végére... túl sokat vártam...

Mé há nem?

Benedekco
gyerekek! ti vagytok qrvára szánalmasak! látom itt m1 a quake fanság! nem látok tovább a szemeteknél? ha nem fosozhatom le akkor minek 1általán a hír? ha nem mondhatom hogy ez alapján a hír alapján fiqua lesz a game akkor minek?hl2 lefutott mûsor HAHA... asszem épp most játszom végig másodjára... nemtom hány game tudott ennyi ideig lekötni... talán az UT volt az uccsó... és ha olyan a grafix mint a d3 akkor sztem szar! tényleg vannak benne szép megoldások, de hangulata az nincs (max a 3. pályáig) 3 game? akkor ne hasonlítsam ezt semmihez? hogyafenébene? marha

Mé há nem?

ja, vegigviszi.. a 3. palyaig kb 😄
sz4bolcs
HL2 már lefutott mûsor

sz4bolcs
szánalmas...

Ezaz. Mostmár 3 játékot hasonlítasz össze,abból kettõ még meg se jelent.

HuAn82
szánalmas...

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

sweech
oszt akkor mivan hogy totál doom 3? jól néz ki és ez a lényeg.

dikki*yysw
Hú fos, gagyi fika váá!

Eh, annyira szánalmasak vagytok.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Benedekco
hát ez télleg fiqa vazzeg!
totál doom3... azért mert uaz az engine nem kéne ugyanolyan fostalicskát összelapátolni... a raven meg az utóbbi idõkben elég lagymatag cuccokat csinált... sztem a stalker milliószór ütõsebb lesz, de még a hl2 is jobb! tuttiraaaa

Mé há nem?

janos666
Nekem ez jobban tetszett: "...MODokban majd lehet mókázni majd a jármûvekkel..."
NEOreg3
Persze, hogy nem díjazod, mert hogy téged idézzelek: "d3motor: szar játék, nagy gépigény htx."

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Sliders
ehhez max egy x1000 ATI kell 😄
De nagyon várom már. Tutira 2005 végén jön, ez az én megérzésem

JZO
ezek a képek dettó olyan sötétek mint a doom3é
gafika szép de hogy jol megyen minimum 6800gt

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

Minden fikázó végigtolja majd egyszer. Utána folytatja, hogy mennyire sz*ar, aztán õ jobbat csinált volna...

Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…

Aquli
Legfontosabb: lesz strafelés és circle jump, valamint ob?

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

sweech
mondjuk részben igazad van

sweech
nem azt írja hogy olyan világos mintha nappal lenne, hanem azt, hogy világosabb mint a doom 3

Sok b***sz 2 kép alapján megállapítja hogy szar.

khamwass
Hmmm... Szép, de az ilyet akkor se tudom díjazni.

,, Ne mondj semmit, ne gondolkodj tovább. Ez a karma hatalma! Isteni színjáték, hát tartsd a szád. Fogd be a pofád!\"

sweech
de király az elsõ kép wazze!!!

Kalin
szar és kész

FPS rajongóknak az ugyis lényegtelen... <#hehe>

tigeroo
Doom III után 1 ideig elegem van a 'árnyékkommandókból'
OFF
"Így már nem lehet a sötétbe bujtatni az esetlegesen gyengébb textúrákat"
De Ciki <#eplus2>
ON
Már ennek is egybõl a grafikáját híresztelik... A Story meg a cikk alján van 😊

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

asysoft
Na igen, tényleg érdekes egy kép...

/*WTF?!*/

Magnetic
OFF:

http://www.sshock2.com/petition/default.asp

Talán lesz 3. rész.....

Shodan
Hát ez nagyon szar ,még hogy nem sötét, elsõ képnek a majdnem a fele egy nagy sötétség.

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

megha fakeis biztos ua. szar lessz mint a dúm
Fake? most mit nem lehet ezen elhinni, ua a grafika mint a doom3
A második kép:
-Hol a fegyver a baloldali kezében?
-Középsõ ember úgy lett odavágva.
-Nincsenek árnyékok(ez pedig pont ebbõl az enginebõl kihagyni gyanakvásra késztet)
-Amúgy a középsõ embernek szembõl a jobb lába ferdén áll(ráközelitve)
===>fake
Amógy nagyon várom a gamet és remélem jól fog sikerülni és nem egy tömemeggame lesz nagy névvel.

Magnetic
Mit mondjak...még az államat keresem.... Remélem a Raven nem fogja elszúrni úgy mint az EF2-öt a "fõellenségekkel".

hûha...

← ElőzőOldal 2 / 2