Az elsõ Quake 4 képek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mé há nem?
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Mé há nem?
Mé há nem?
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Eh, annyira szánalmasak vagytok.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
totál doom3... azért mert uaz az engine nem kéne ugyanolyan fostalicskát összelapátolni... a raven meg az utóbbi idõkben elég lagymatag cuccokat csinált... sztem a stalker milliószór ütõsebb lesz, de még a hl2 is jobb! tuttiraaaa
Mé há nem?
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
,, Ne mondj semmit, ne gondolkodj tovább. Ez a karma hatalma! Isteni színjáték, hát tartsd a szád. Fogd be a pofád!\"
"Így már nem lehet a sötétbe bujtatni az esetlegesen gyengébb textúrákat"
De Ciki <#eplus2>#eplus2>
ON
Már ennek is egybõl a grafikáját híresztelik... A Story meg a cikk alján van 😊
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
-Hol a fegyver a baloldali kezében?
-Középsõ ember úgy lett odavágva.
-Nincsenek árnyékok(ez pedig pont ebbõl az enginebõl kihagyni gyanakvásra késztet)
-Amúgy a középsõ embernek szembõl a jobb lába ferdén áll(ráközelitve)
===>fake
Amógy nagyon várom a gamet és remélem jól fog sikerülni és nem egy tömemeggame lesz nagy névvel.