16
-
lapci #16 Sztem meg éppen jók olyanoknak, akik nem tudják, milyen baromsággal lepjék meg kollégájukat-haverjukat, a lényeg, hogy legyen olcsó és haszontalan. -
mechorg #15 Ezek a felkialtojelek meddig maradnak az ember fejlecen? -
Mice #14 nem tom én életemben ha vettem vagy 6 elemet összesen
mi a *omnak elem?
én pl tuti, hogy megvennék egy ilyet ha 1000 alatt lenne
letudnám a karácsonyfát és jól van
miért nem menjen usbről? úgyis van vagy 8 és csak kettőbe van bedugva valami akkor meg minek annyi? -
Sityi #13 Szerintem meg a kreatív részleg lemegy ilyenkor a legközelebbi kocsmába, ott betankolnak a kedvenc inspiráló folyadékukból, majd elkezdenek beszélgetni arról, milyen állatságokat lehetne USB-re kötni. Amelyiken a legjobban röhögnek, azt megcsinálják - immáron józanon (és szerintem sötét felhő ül ki amúgy derűs arcukra, amikor a tesztpéldányt a kezükbe fogják - 'Úristen, hogy lehhettünk ennire fájóan hülyék?'). -
#12 Nemtudom, lehet hogy csak 1 emberes cégek csinálják .. de aki ilyet megvesz , azt kapásból le kéne lőni! Szart tök felesleges megvenni.. mondjuk a dobolós mikulás .. még csak csak elmegy , mer szépen zenél .. de mért USB-re köthető vazzeg?! Elemet már luxus belerakni? -
#11 :)neked van igazad, ez az idezet helyesen forditva van ugyanis -
dduma #10 Ja, meg azt kifelejtettem, hogy még anno Fábri tette fel azt a nagy kérdést, aminek a válaszára még midnig kíváncsi vagyok, vagyis:
Hogy a francba találják ki ezeket?
Mert, valahogy így képzelem el:
Ül 10-12 ember egy asztal körül, néma csendben, bambulnak maguk elé. lnek ülnek, az egyetlen hang, ami zavrja őket, az a takarítónő, aki néha, néha fellök 1-1 vázát, esetleg valami hasznatalan TV-t, vagy számítógépet. A csend, már majdnem elviselhetetlen, amikor hirtelen valaki felpattan és elordítja magát:
-MEGVAN! GYÁRTSUNK USB-S VILÁGÍTÓ KARÁCSONYFÁT! -
dduma #9 Hehehe. MEg ugye a CD tartóba berakható műp*ci + és ahogy azt nyomod, a neten valahol, valaki csajnak, úgy mozog a vibrije ^^ -
#8 Maximum overdrive! -
HUmanEmber41st #7 Állat jó ötlet! Szabályozd a fordulatszámot -
blackeagle #6 Valaki már biztos megcsinálta . Pc-re köthető vibri , amit egy prg szabályoz , esetleg a netről egy csurgónyálú szatir. -
#5 a végén a csajok USB-t szorongatnak majd a vibi helyett... -
#4 Én is így tudom -
#3 "Operátor! Kérek egy kijáratot!"
-
flashX #2 De télleg ki vesz ilyet? Az a baj hogy má mindent a gép köré csinálnak a végén még az autót is usbről tölthetjük föl ha lemerül az aksi -
ge3lan #1 "Csak az univerzum és az emberi butaság határtalan, bár az utóbbiban nem lehetünk biztosak."
Inkább az előbbiben