69
American Chopper avagy játék az OCC-vel?
-
Air #29 Felejtos. Szar grafika, jatekelmeny zero. Ehhez nem lett volna szabad a Teutul-oknak a nevuket adni. -
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem ,hogy ez magába jó játék?
Mert apám nagy motoros és neki akarom leszedni
AZT szeretném megtudni hogy ennek a játéknak jó a garfikája??
Vagy lehet motort csinálni?
Előre is köszi a válaszokat!:) -
A műsor tényleg fasza, de a leírtak alapján inkább nem szedem le.
Ebből a műsorból olyan játékot kellene csinálni, hogy kapsz megbízást egy motorra meg határidőt, persze annyit hogy tuti kész legyél. Lehetne mászkálni a műhelybe tárgyakat felvenni, meg gépekhez elmenni és ott megformázni.
És te csinálhatnál tök egyedi motorokat. meg lenne egy kis városrész ahol ki lehetne próbálni a motorokat.
Jah meg ebbe a játékba felismertem pár motort amit tényleg megcsináltak.
A legjobb Mike Blues-os motorja meg a tűzoltós és Vhiny Pókos motorja.
Ma is nézzétek, télapós motort csinálnak és az öreg Paul lesz a mikulás :)
Ma 23:00 Discovery.
-
atwe #26 egy neked kell ösze is rakni motort 
-
Tök mind1. Akkor is a fater a góré. Azok meg nem túl sok 2kezi munkát csinálnak. -
De ez nem gyár, szerintem nem illik a hasonlat. -
ez a vezető dolga. Egy gyárban nem fog a munka vezető neki állni és szenetlapátolni... -
De állandóan orditozik hogy mennyire lusták aztán leül a nagy székbe :D -
Szinte semmit nem csinál, csak miután összetákolnak egy mocit, rápattan aztán elhúz vele egy körre.
-
4 cd ?!? Elég sok ahhoz képest, hogy ez egy motoros játék... Azért majd ha tudom kipróbálom, hátha jó. -
Jah, csak az öreget ütném le néha a stílusa miatt -
Jah a műsor az nagyon király, eszméletlen mennyire szép motorokat tudna "összedobni" !
Meg azok az állandó veszekedések az öreg és a fia között hehe :D Vasárnap hajnal 3-kor láttam a legutóbbi részét a műsornak és egy tök állat mocit kapott ifjabb Paul az apjától
Ebben a részben láttam őket először átölelni egymást :DD Persze az ajándék után rögtön jött az újabb csetepaté.
Meg azok a festések a motoralkatrészeken ehh :D Azoktól mindig ámulatba esek hihetetlen milyen szépen megfestik őket!
-
A műsor viszont király! -
bazz 4 teljes CD , hát ez lál... -
Valueban elfér :))) Ez is egy kis lóvé. -
fostalicska 
activison mostanában ilyet is megengedhet magának
-
hát, nem vmi nagy durranás ez agém a képek alapján, de a discoveryn én is szoktam nézni a műsort, nagyon állat :) -
joe69 #12 ps2-n mar kijott, es nagy hulladek -
pont nemrég láttam róla képeket, mondom miez?!
-
Ehhez képest jó nagy, 3, vagy 4 cd talán :) -
#9 Borzalmasan gyenge eresztés, nagyjából ennyi a lényeg: Menj ide. Kapsz érte pénzt. Menj oda. Kapsz érte pénzt. Vegyél új mocit, majd menj ide...
A motor hangja poén (az is csak a kigyorsításkor), ennyi az összes érdeme. -
És honnan lehet letölteni? [sry
vok]
-
Ööö...hát ezt én se értem nagyon. -
Hm, elolvastam Woody commentjét a képhez és nem akart vicces lenni... -
Garfield #5 Ma már mindenből játékot csinálnak???
Legközelebb a Henkel Interactive kiadja a Hunt or die! c. játékot, melyben Akctive Oxygent, az intelligens mosóport alakítjuk és feladatunk a szennyeződések eltávolítása.
u.i.: Ennyi erővel csinálhatnának a Discovery-n futó "Sex sense"-ből is játékot... -
A műsor nagyon ász, egyik kedvencem a Discoveryn -
GU-Comics
Nem értem mit akrank a k**vákkal a motorokon, de tuti vicces akar lenni. :-) -
jaja.
minden szombaton.
:) -
Hát ez is kijött, pedig szinte most hallani róla először. A lapja itt van, néhány képpel. Egy próbát szerintem megér, pláne hogy az Orange County Chopperes arcok is közreműködtek ahogy elnézem, szóval csak nem olyan rossz.
Aki nem ismeri őket egyébként, az a Discoveryn láthatja őket, ott van műsorük, elég fun :)