American Chopper

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RelakSfromhome
Jah, csak az öreget ütném le néha a stílusa miatt

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

jAsOn VoOrHeEs
Jah a mûsor az nagyon király, eszméletlen mennyire szép motorokat tudna "összedobni" ! <#smile> Meg azok az állandó veszekedések az öreg és a fia között hehe 😄 Vasárnap hajnal 3-kor láttam a legutóbbi részét a mûsornak és egy tök állat mocit kapott ifjabb Paul az apjától <#wow2> Ebben a részben láttam õket elõször átölelni egymást 😄D Persze az ajándék után rögtön jött az újabb csetepaté.
Meg azok a festések a motoralkatrészeken ehh 😄 Azoktól mindig ámulatba esek hihetetlen milyen szépen megfestik õket!

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Narancs
A mûsor viszont király!

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

fitutufi
bazz 4 teljes CD , hát ez lál...

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

JohnnySmith
Valueban elfér 😊)) Ez is egy kis lóvé.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

fitutufi
fostalicska<#idiota>
activison mostanában ilyet is megengedhet magának<#levele><#vigyor>

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

zaki
hát, nem vmi nagy durranás ez agém a képek alapján, de a discoveryn én is szoktam nézni a mûsort, nagyon állat 😊

ps2-n mar kijott, es nagy hulladek

ati2002
pont nemrég láttam róla képeket, mondom miez?!

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Lacc
Ehhez képest jó nagy, 3, vagy 4 cd talán 😊
Törölt felhasználó
Borzalmasan gyenge eresztés, nagyjából ennyi a lényeg: Menj ide. Kapsz érte pénzt. Menj oda. Kapsz érte pénzt. Vegyél új mocit, majd menj ide...

A motor hangja poén (az is csak a kigyorsításkor), ennyi az összes érdeme.
modellmaker
És honnan lehet letölteni? [sry <#lama> vok]

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Lacc
Ööö...hát ezt én se értem nagyon.
Hmuda
Hm, elolvastam Woody commentjét a képhez és nem akart vicces lenni...

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Ma már mindenbõl játékot csinálnak???

Legközelebb a Henkel Interactive kiadja a Hunt or die! c. játékot, melyben Akctive Oxygent, az intelligens mosóport alakítjuk és feladatunk a szennyezõdések eltávolítása.

u.i.: Ennyi erõvel csinálhatnának a Discovery-n futó "Sex sense"-bõl is játékot...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Dichter
A mûsor nagyon ász, egyik kedvencem a Discoveryn

Hmuda
GU-Comics

Nem értem mit akrank a k**vákkal a motorokon, de tuti vicces akar lenni. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Serpa
jaja.

minden szombaton.
😊

Lacc
Hát ez is kijött, pedig szinte most hallani róla elõször. A lapja itt van, néhány képpel. Egy próbát szerintem megér, pláne hogy az Orange County Chopperes arcok is közremûködtek ahogy elnézem, szóval csak nem olyan rossz.

Aki nem ismeri õket egyébként, az a Discoveryn láthatja õket, ott van mûsorük, elég fun 😊
← ElőzőOldal 2 / 2