American Chopper

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

amikor 3motoros követ csak anyit kell tenni hogy figyeled a nyilat ami azt jelzi h hol vannak és mindig eléjük kell menni h oldalró ne tudjon felborítani én így csináltam csak vigyázz h ne menjen le az (élete) a motornak és menj végig a pályán
szasztok nekem meg van az 1-rész a feléig eljutottam de a gép beszart és az egész szart újra kellet telepíteni
Lehet valahonnan cheat-eket letölteni?
Segitsetek légyszi<#wilting><#wilting><#wilting><#wilting><#wilting><#wilting>
DunczyMaster
nem a motorosokat kell fellöni. csak menny végig a pályán és nem zúzdbe a motort!

MaxPayne
De légyszi segítsetek.

Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"

MaxPayne
Elég kihalt lett a topic, szegény OCC-sekkel nem játszik senki? :D
pedig most kellene 1 kis segítség mivel elakadtam az elején karrier
módban vagyok és van valamilyen 3 feladat és abban van 1 ilyen hogy megyek az úton és 3 motoros követ és az alényeg hogy minnél többször
felborítsam õket és az én motorom kevésbé sérüljön. Az a kérdésem hogy hogy lehetne megcsinálni ezt a küldit? vagy van valami titka? vagy cheat-et ha tud valaki átléptetéshez vagy valami?
Elõre is kössz.

Ha minden törvényt betartasz, elveszted az élvezetet. \"Bob Marley\"

hali honnan lehet ezt a játékot leszedni ja meg a képek alapján nem nagyon jöttem rá a játék lényegére és valamennyira van köze a sorozathoz vagy mi a játék lányege meg honnan lehet leszedni?INGYEN

honan tom letöltenia játékot?
Sziasztok !!!
Honan tudom leszedni ezt a játékot ???

plz segitsetek ...<#help><#help><#help>
Csuhai G
Nálam is ez volt, úgyhogy letöröltem. A haveromnál teljesen jó volt.. <#nemtudom>

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

miéert van az hogy a motorok mindig fehérek a játékban?
Aschil
1.2 crack exe innen:http://dl.gamecopyworld.com/?d=2005&f=hlm-ac12nocd!rar

.:asChil:.

Aschil
Patch v.1.1 innen:http://chtserv.dlh.net/cgi-bin/patdl.cgi?lang=eng&sys=pc&file=ac11.zip&ref=

Patch v1.1-to-v.1.2 innen:http://chtserv.dlh.net/cgi-bin/patdl.cgi?lang=eng&sys=pc&file=ac12.zip&ref=

Aschil
Patch letöltés:http://www.activisionvalue.com/titles/AmericanChopper/patch/setup.exe

cicai
valaki tud kódot ( csalást) a játékoz?
kérlek benneteket

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

de nem ám...

Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]

báttyó02
nám

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

cicai
valaki tud kódot ( csalást) a játékoz?<#nemtudom><#guluszem1><#conf>

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

figyelj UKKI körülbelül az embereknek a 80%-ának nem mûxik a játék mert xar !!!<#mf3><#violent><#boxer><#falbav><#unalmas><#levele><#hehe><#eplus2><#gunyos1>

Get a life!

ukki
segítene nekem valaki abban hogy a POKERES menetet hogyan lehet megcsinálni? (amikor Mikey csopperével megyünk Poliuval együtt a városban és <#violent><#gun>kétgyökérrel<#boxer><#boxer> versenyzünk)

Lacc
Ez talán a silány játék miatt van.
Voltan
Hát, az nem lenne egyszerû...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

IGEN ÉN BAZDMEG CSAK XAR NEM TUDSZ SEGÍTENI (SZERINTEM AKKORA XAR EZ A FÓRUM MINT AZ ÁLLAT VAN ÚGY 3-4HÉTIG HÉT HOGY SENKI NEM ÍR IDE )<#duhos2><#guluszem1><#levele><#hehe><#eljen><#eplus2><#boxer><#violent>

Get a life!

Ramore
Nem rossz játék szerintem. Más nem játszik vele?

Az irányítás beállításának menûje másoknak sem mûködik?
ukki
<#help> segítsen már valaki<#help>

nincs hozzá Patch ????????<#kerdes><#heureka>

Get a life!

Honnan veszed???

Get a life!

Lacc
Töröld le ezt a szemetet. Fertõzõ.
<#help>

Get a life!

HELP azt írja ki hogy application run-time erorr és nem tok vele jáccani **PLEASE HELP** <#falbav><#fejvakaras><#confused><#heureka><#kerdes><#hehe><#felkialtas><#eplus2><#boxer><#nemtudom>

Get a life!

Get a life!

Scátok nálam meg nem is megy a játék lécci segitsetek Katt ide a képért /a hibák között van !/

Get a life!

Csuhai G
Na ez is egy elég gagyi játék!<#levele>

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

ukki
Nálam sem<#integet2><#integet2><#integet2><#integet2>

Nálatok sem lehet a video és a controls opciót megnyitni?
ukki
Srácok had kérdezzem meg nektek se indul el az elsõ map?mert én ahogy meg csinálom a traninget és meg nézem az intrót akkor jön 3 feladat amiközül lehet választani kiválasztok egyet és amint elkezd loadingolni ki vág egy kis ablakot amin azt írja hogy valami baja van de nem tudok vel mit kezdeni PLZ segítseteké.

egyébként egy nagyon díjazom a discoverys részeket igazi fun vagyok<#ravasz1> szóval nagyon fontos lenne

Csuhai G
Na én most töltöm, de mindjárt megszakítom! Az a baj, hogy idõre megy... :(

Sephi
De sok penzt kaptak :D

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

sabodave
szombatonként mikor van?

sabodave
cd borítót nem tudtok mert csak ps2 borítót találtam

Felejtos. Szar grafika, jatekelmeny zero. Ehhez nem lett volna szabad a Teutul-oknak a nevuket adni.

Anthony001
Sziasztok!

Az lenne a kérdésem ,hogy ez magába jó játék?
Mert apám nagy motoros és neki akarom leszedni
AZT szeretném megtudni hogy ennek a játéknak jó a garfikája??
Vagy lehet motort csinálni?
Elõre is köszi a válaszokat!:)

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

streeter
A mûsor tényleg fasza, de a leírtak alapján inkább nem szedem le.
Ebbõl a mûsorból olyan játékot kellene csinálni, hogy kapsz megbízást egy motorra meg határidõt, persze annyit hogy tuti kész legyél. Lehetne mászkálni a mûhelybe tárgyakat felvenni, meg gépekhez elmenni és ott megformázni.
És te csinálhatnál tök egyedi motorokat. meg lenne egy kis városrész ahol ki lehetne próbálni a motorokat.

Jah meg ebbe a játékba felismertem pár motort amit tényleg megcsináltak.

A legjobb Mike Blues-os motorja meg a tûzoltós és Vhiny Pókos motorja.

Ma is nézzétek, télapós motort csinálnak és az öreg Paul lesz a mikulás :)

Ma 23:00 Discovery.

\"Hungarikum jövõje a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

egy neked kell ösze is rakni motort <#kerdes><#confused>

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

modellmaker
Tök mind1. Akkor is a fater a góré. Azok meg nem túl sok 2kezi munkát csinálnak.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Lacc
De ez nem gyár, szerintem nem illik a hasonlat.
Tufa16
ez a vezetõ dolga. Egy gyárban nem fog a munka vezetõ neki állni és szenetlapátolni...

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

Lacc
De állandóan orditozik hogy mennyire lusták aztán leül a nagy székbe :D
jAsOn VoOrHeEs
Szinte semmit nem csinál, csak miután összetákolnak egy mocit, rápattan aztán elhúz vele egy körre. <#vigyor3>

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Csuhai G
4 cd ?!? Elég sok ahhoz képest, hogy ez egy motoros játék... Azért majd ha tudom kipróbálom, hátha jó.

Oldal 1 / 2Következő →