Boka sérülések

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Menj el orvoshoz minél elöbb. A szalagjaid ki vannak lazulva, ha nem állnak vissza örök életedre ilyen lesz. Nem tartja rendesen a bokádat és ezért fordul ki. Mindenképpen pihentesd, ha nagyon muszály sportolnod akkor rögzítõt tegyél fel, de minimum rugalmas pólyát faszányosan meghúzva. És menj el orvoshoz!

\"... Ha mindig kék az ég, ha mindig zöld a fű, ha nincsenek problémák, de mindenki tetű! ...

Punker
hassználj rögzítõt mert csak rosszabb lesz.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Boka és Nemecsek...
<#idiota>

http://gaborszantai.co.uk/

grizzly21
Elég hülye téma de talán valaki tud valami okosságot mondani:
kosarazás közben kifordult a bokám-már megint, és már megint a bal.
Fél éve történt meg elõször a ballal, hogy félre léptem valahogy, és alig tudta ráálni, aztán pár nap alatt nagyjából elmúlt igy folytattam a sportot, de kb havonta 1szer elõjön. Mindig a ballal. Néha bekenem ilyen szarral de az se sokat segít. Mi történhetett? kicsit ideges vagyok

Bandee1987
persze a fekvõgipsz közben jegelni is kellett, mivel faszán fel volt dagadva.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Bandee1987
nekem részleges bokaszalagszakadásom volt októberben. Kb. 2 hétig volt rajtam fekvõgipsz, aztán légpárnás bokarögzítõ még 1 hónapig.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

BADE
Nekem szeptember végén fordult alá a bokám,már lassan 3 hónapja,de azért még mindig érzem.Szerencsére nem szakadt a bokaszalag,de rendesen bevérzett a bokámnál ill. a lábujjaimnál.Azóta 2-szer voltam focizni,holnap focitorna.Remélem nem lesz vele semmi probléma.2000-ért lehet kapni fasza bokarögzítõt,én sajna nem vettem,habár nem ártott volna.

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

KG21
Ajánlatos felpolcolni, jegelni, úgy kissebbre dagad fel, és gyorsabban gyógyul. Kosárlabdában nagyon sûrû az ilyen sérülés, velem nemrég elõfordult, hogy kificamodott a bal bokám, majd mikor épphogy rendbejött annyira, hogy játszani tudjak, kiment a jobb is. Lehet venni gyógyászati segédeszközök boltban jó szoros bokazoknit, az segít a megelõzésben, de mindenképpen ajánlott, és magasszárú csuka annak, akinek már volt ilyen baja.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

oneal1
tesómnak pár éve ment ki a bokája de nagyon durván!!
pár szalag ja el is szakadt!
meg is kellett mûteni..
de a mûtét után miutûn mrá a gipszet is levette kapott egy járógépet a lábára.
ha nagyon meghûtódott leeht az kéne neked is!!!

!Forza Ferrari!

khamwass
Egyszer bevertem a bokámat a szék lábába 😄D

,, Ne mondj semmit, ne gondolkodj tovább. Ez a karma hatalma! Isteni színjáték, hát tartsd a szád. Fogd be a pofád!\"

csabawarchief
hu ezek a sztorik ... jobbulást mindenkinek !

FREAK
nekem eltört tavaly nyáron, kaptam pár vasat, és azóta nem hajlik elõre rendesen, futni már csak bicegve tudok..... ja, és kicsit vastagabb is (bár ha kivetetném a vasakat, ez enyhülne)

frontérzékeny is lett, most is napok óta fáj :/

Riszpekk

Slayerboy
Azt, hogy k**va drága 😄

Voltam zárás előtt. _______________

Rózsalány
hi! nekem is volt vagy 10 éve eccer ijen - persze nem focizás közben - és csak azt tanácsolhatom, hogy semmiképpen ne erõltesd, meg ne hanyagold el, mert én ezt csináltam és a mai napig fojton kibicsaklik a bokám és nagyon sokat szenvedek vele😊 sokat kell pihentetni, hogy a szalagok újra jók legyenek, mer ha eccer megnyúlik és nemtud regenerálódni akkor az gáz😊

\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"

Hali !
Ugyanez a szitu, foci, felugrás, leérkezés, jobb boka befordul, 3x akkorára dagad mint elõtte, baleseti, röntgen, nincs törés, nincs szakadás, szalagok megnyúltak (mondja a doki), 1 hét aktív pihi (persze hogy nem pihentem), fásli + FASTUM gél (patikában van nem drága és tényleg jó), azóta eltel 1 hónap még mindig fáj + minden lépésre figyelni mivel szalagok nyúltak simán kimegy megint.

Tipp: Fastum gél + fásli, illetve (késõbb ha megint beindul a foci) teremcipõ elfelejt, helyette magasszárú csuka és fásli vagy teremcipõ + fásli.
De Én most egy darabig hanyagolom a focit (sajnos), ja még a dolog pikantériája, kb. 40 cm magasból érkeztem le 120Kg-al a jobb bokámra, GONDOLHATOD

PS4 PSN: angyisz

fociztunk aztán meglöktek,elvesztettem az egyensúlyom és igy rosszul léptem.. a bokám meg alámfordult... amúgy sportkórházba mentem. Adott 1 rögzittõ kötést meg felirt 1 kenõcsöt és asszonta borogasam.. Biztos van rá vmi más mód is, nem csak az a kenegetés borogatás.. lézeres kezelésrõl mit tudtok ?
Aquir
mikor történt? Azért gyorsan gyógyulj meg, most nekem is rossz hogy nem tok futni, és fõleg neked nem lehet jó érzés ez egy bokasérüléssel... :\

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

cSuwwi
az kellemes, nekem is volt pár éve, ugrottam le a népligeti lépcsõrõl részegen, és érkezéskor alámforult a bokám.

1 hét fekvõgipsz (1 hónap lett volna, de a fekvõben is jártam, és szétesett, ezután kaptam járót, 4 hét után levetettem saját felelõsségre, ez szeptember végén volt, de csak január körül éreztem ismét teljesnek a bokám, addig nehezen tudtam hajlítani)

szal, szar ügy, ha komolyabb (mint nekem), jópár hét/hónap lesz, mire teljesen meggyógyul...

shit happens

Aquir
oh, én ráléptem a lasztira és ugy hátrafeszult a bal nagylábujjam hogy madnem eltört
az ujj tartóina felül pedig megsinylette, másfél hónapja nem tesizek...

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

magus
nekem 3 honap fekvogipsz, 4 het jarogipsz volt, de ha elmesz sportovroshoz, 2 het alatt rendberakja a bokadat, hogy utana rogton sportolhatsz

Valaki tud vmi yó gyógymódot a bokasérülésre ? Alámfordult a bokám. A szallagok megrándultak.. vmi yó 5let ? Mennék már focizni😊 bár lehet hogy várhatok yó 2 hónapot mire meggyógyul teljesen.
← ElőzőOldal 2 / 2