Boka sérülések
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"... Ha mindig kék az ég, ha mindig zöld a fű, ha nincsenek problémák, de mindenki tetű! ...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Boka és Nemecsek...
<#idiota>#idiota>
http://gaborszantai.co.uk/
kosarazás közben kifordult a bokám-már megint, és már megint a bal.
Fél éve történt meg elõször a ballal, hogy félre léptem valahogy, és alig tudta ráálni, aztán pár nap alatt nagyjából elmúlt igy folytattam a sportot, de kb havonta 1szer elõjön. Mindig a ballal. Néha bekenem ilyen szarral de az se sokat segít. Mi történhetett? kicsit ideges vagyok
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
pár szalag ja el is szakadt!
meg is kellett mûteni..
de a mûtét után miutûn mrá a gipszet is levette kapott egy járógépet a lábára.
ha nagyon meghûtódott leeht az kéne neked is!!!
!Forza Ferrari!
,, Ne mondj semmit, ne gondolkodj tovább. Ez a karma hatalma! Isteni színjáték, hát tartsd a szád. Fogd be a pofád!\"
frontérzékeny is lett, most is napok óta fáj :/
Riszpekk
\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"
Ugyanez a szitu, foci, felugrás, leérkezés, jobb boka befordul, 3x akkorára dagad mint elõtte, baleseti, röntgen, nincs törés, nincs szakadás, szalagok megnyúltak (mondja a doki), 1 hét aktív pihi (persze hogy nem pihentem), fásli + FASTUM gél (patikában van nem drága és tényleg jó), azóta eltel 1 hónap még mindig fáj + minden lépésre figyelni mivel szalagok nyúltak simán kimegy megint.
Tipp: Fastum gél + fásli, illetve (késõbb ha megint beindul a foci) teremcipõ elfelejt, helyette magasszárú csuka és fásli vagy teremcipõ + fásli.
De Én most egy darabig hanyagolom a focit (sajnos), ja még a dolog pikantériája, kb. 40 cm magasból érkeztem le 120Kg-al a jobb bokámra, GONDOLHATOD
PS4 PSN: angyisz
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
1 hét fekvõgipsz (1 hónap lett volna, de a fekvõben is jártam, és szétesett, ezután kaptam járót, 4 hét után levetettem saját felelõsségre, ez szeptember végén volt, de csak január körül éreztem ismét teljesnek a bokám, addig nehezen tudtam hajlítani)
szal, szar ügy, ha komolyabb (mint nekem), jópár hét/hónap lesz, mire teljesen meggyógyul...
shit happens
az ujj tartóina felül pedig megsinylette, másfél hónapja nem tesizek...
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n