Dragon Ball Z (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rage47
mekkora hülyeség, elõbb kell adni a pénzt, aztán talán odaadják a szinkronos változatot?😄
Ha lenne annyi FELESLEGES zsém tuti megvenném (ja és feldobnám fizetõs FTP-re, nem ugy mint az a társaság aki gyûjti a pénzt... na nemááá én nem nézhetem ha nem adok bele, õk meg igen, azééé álljunk már meg !!!)

De mivel nincs money (és vszínû nem is lesz a közeljövõben sem) így maradok a japán hangnál xDxDxD
Bár lehet beledobok egy 10-est, csak elég lehúzás szaga van ennek az egésznek, azért sem erõltetem túl ezt a átutalás dolgot, vszínû várok még egy hónapot és ha azt látom gyûllik a pénz rendesen ahogy kell, beleadok én is (f*szom nemár, nehogy lemradajak már rólla ,-)
kimaradt a "fölösleges" szó a mondatból.Amúgy én ezt a filmet így nagyon már nem is várom inkább a játék lessz a komoly szerintem.

Én arra lennék kiváncsi hogyha lenne annyid akkor télleg arra szeretnéd költeni?<#vigyor1>

Még csak fél milliót sikerûlt összegyûjteni??? xDxDxD
Hát az még messze van a 3 millától !!!
(kiváncsi lennék azért ha pl. nekem lenne 3 millám és azt mondanám ezeknek a se**fejeknek hogy kifizetem mind, akkor erre mit lépnének???
Hoppá !!!)
Bassz, mekkora hülyeséget beszélek... :S Õk is félvérek voltak, akárcsak Gohan. Szerintem Toriyama úgy gondolta, hogy ejti ezt a farok/gorillává változás témát.
Vagy az is elõfordulhat, hogy volt nekik mikor születtek, csak kitépték nekik rögtön születésük után. 😛

DBZ is My Favourite

Nekik azért nem volt, mert õk már csak negyed részben Saiyajinnek.
Lehet, hogy mi itt vagyunk(bár én már bõven elég idõs voltam annak idején mikor ment a tv-ben), de elvileg könnyedén elõfordulhat, hogy egy 8 éves kiscsávót befolyásolnak az ilyen jelenetek.
Ha valami éjszakai idõpontban ment volna a DB, akkor nem lett volna semmiféle betiltás...
Viszont akkor a nézettsége is jóval kissebb lett volna, így meg hatalmasat kaszált az rtl klub.

DBZ is My Favourite

S mennyi pénz gyûlt össze eddig a (Songokus) perselyedben?

Mert adni jó és kapni se rossz! http://szivesseg.net

rooney8
Én most vok 14 éves és amikor ment a tv-be a dbz, akkor azt néztem. És láss csodát itt vagyok (és nem vagyok zakkant, teljesen normális vok)...😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

A namekoknak ien lilás cucc van nem vér<#idiota><#vigyor4> (bár raditzos részeknél még vér😊 )Mind1 nem ezekbõl ált vagy nem errõl szólt és ez a lényeg.Amit viszont én nem értek, hogy Gohannak volt farka viszont Gotennek Trunksnak vagy Bra nak miért nem volt?

De le ám mint a huzat, full minõségben.
És egész jól halad a gyûjtés is rá, nemsokára elérjük a fél milkót és úgy néz ki lesz még jópár ember, akinek símán megér ez a 148 óra (DB+DBZ) 4000 Ft-ot, de az egyik srác 10 000-t adott bele...

ezt is elmondták, gohan csak félvér csillagharcos az anyja "sima" ember. ugyanez a helyzet trunksnál.

BUDA > miskolc.

Hali! Az egyik részben Vegita elmagyarázza hogy a csillagharcosoknak nem ö a haja (kb 148. rész) erre Goku mondja hogy neki ez még fel sem tûnt. De mint tudjuk Gohan amikor mentek a Namek-ra rövid gombafrizurája volt, a Cell-es részeknél pl amikor a szellem és idõ szobájában elöször eléri az SSJ1 szintet egyértelüen hosszu haja van. Pedig ö is csillagharcos, tehát elvileg nem kéne hogy nöjön a haja. Valaki el tudná magyarázni ezt?
A lényeg, hogy nem az rtl klub kölyök klub címû mûsorába volt való a DB!
Ezért is tiltották be, mert szabályt sértettek azzal, hogy rossz helyen adták rossz idõben...

DBZ is My Favourite

Persze egyértelmû, hogy nem az ilyen jelenetekbõl állt ki a DB, de azért volt éppen elég mennyiségü ilyesmi jelenet is.
Csak nem annyira maradnak meg ezek a jelenetek az emberek fejében, mert nincs olyan sok vagy mittomén, de én aki már kívülrõl fújja az egész DB-t, teljesen beleivódtak az agyamba még ezek a részek is. 😄

DBZ is My Favourite

Akkor ti mit néztetek? 😄
Piccolo többször is letépte a saját kezét.
A namekoknál is asszem voltak végtag hullások.
Gokut és Raditzot átlyukasztotta Piccolo makankosanpo támadása, és Raditz egy elég nagy adag vért kiokádott.
Yamchán szabályosan átnyúlt Dr. Gero és csöpögött a földre az egy lavor mennyiségü vér.
Dodoria kitöri az egyik öreg namek nyakát, bár ott nem volt vér, de azért eléggé nyugalom megzavaró jelenet volt, legalábbis annak aki nem bírja az ilyesmit.
Piccolo Daimao testén átmegy Goku amikor kinyírja.
Még sorolhatnám a számos ilyen valamit, és ez mind-mind benne volt a francia cenzúrázott verzióban. És persze ezt a verziót adták nálunk is.
Szóval azért nah. 😄

DBZ is My Favourite

Így van !!!
Itt a cenzurázott verió volt nagyon sok fröcsögõ vért nem igazán láttam én.

Nem kell azért eltúlozni, a Dragon Ball se volt kemény annyira !
érdekes én gyerekkoromban mikor néztem a DB-t megsem fordult a fejemben hogy megöljek vkit, vagy kiugorjak az ablakon, felfogtam józan parasztésszel hogy mit csinálnak a rajzfilmben, de ezekszerint voltak ilyen aberrált állatok, akik nem tudták megkülönböztetni az illuziót a valóságtól, na ott se volt rendben vmi... !
InfectedMann
Mikor év elején több hétig beteg voltam sokan néztem a CN -t, de én egyik említett rajzfilmben sem láttam, hogy fröcsög a vér, embereket szelnek ketté, lukasztanak át stb. 😊

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Így meg sajnos az életben nem lesz meg végig szinkronosan a teljes anime, ami elég szomorú (10 év eltelt !!! mennyit kell még várni rá: 20 évet???)
Unokaöcsém (4 éves) Robotboy-t, Fantasztikus 4-est, Samurai Jack-et néz !!!
Ezekben nincs erõszak???
Jól tették !!!
Egy pár hülyével kevesebb!!!
Mi itt vagyunk az a lényeg, vki sajnos nagyon beleélte magá...
Most erre mit mondjak???
Rage47
le van szinkronizálva az összes DB Z rész? 😮
Ez igaz.De (már bocs) mien bolond lehet az aki ezt az egésze be is veszi, az jó hogy szereti(én is szeretem, napi rendszerességel nézem is hiába láttam jópárszor már)de véletlenül se hiszem el, hogy bármi igazságalapja is legyen és ez igy volt anno amikor gyerek voltam meg most is.

Sztem õk attól akarják megvenni akitõl 202kapta(?) és ez az ember anno pénzért szerezte meg(lopatta ki) a szinkronokat.De amúgy nem lenne rossz ötlet amit mondassz de 1.nem fog ez lenni 2.midenki várná, hogy mikor raknák fel torrentre és úgy akarnák megszerezni az egészet.Szóval potenciális fizetõ kevés lenne.

InfectedMann
4-5 éves gyerek ne nézzen anime -ét.
Az anime -ok nagy része nem gyerek mese. Fõleg nem a DB. Nem hiába nyírta ki magát anno annyi fogyatékkal élõ pisis hülyegyerek.

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Na most megakarják venni, vagy már megvan???
Mert én úgy tudtam 202-nek van meg, és õ is vette vkitõl (de hogy kitõl az jó kérdés, lehet ingyen kapta !!!)A lényegen nem változtat: ha már megvan annyi hogy csinálnának egy FTP vagy Torrent oldalt és feldobnák a cuccokat, aki meg leakarja töteni fizessen érte, ugyis ugyanugy visszajönne a pénz mint ahogy most beakarják szedni a jónéptõl a 3 millát, amit tuti hogy A BÜDÖS ÉLETBEN NEM GYÛJTENEK ÖSSZE (fõleg nem ebben a csóró Országban) !
Meg azt sem értem meddig akarnak még a rajongók türelmével játszani???
A végtelenségig nem lehet ezt csinálni: "Figyeljetek minekünk megvan össz. magyarul, de ti az életben nem láthatjátok, max ha tejeltek mint az állat"
Hát köszi, én aztán nem pénzelek ilyen senkiháziakat, akik még egy épp bizonyítékot nem mutattak hogy meglenne az összes magyarul.
Állítólag pénzbe került annak akitõl meg akarják venni.

Animekra áttérve, Magyarország a béka segge alatt van animeszinkronokba!!!
Hát igen...
Én imádom szeretem a japánokat, meg a japánnal kapcsolatos dolgokat, de azért több animet is leszinkronizálhatnának ebben a tetves Országban mert vannak ilyen-hasonszõrû emberek, akik lusták olvasni, és örûlnének neki ha kis Országunk fogná magát megvenné (itt milliókról van szó tudom) a jogokat és leszinkronizáltatná, természetesen nem olyan szar szinkronokra gondolok itt mint pl: a Death Note, mert tudunk mi ha akarunk !!!Az is érdekes: ami nem érdemelné meg, mert annyira szar azt lefodítják, ami meg megérdemelné azt nem fordítják le, vannak olyanok amik teljesen élvezhetetlenek, na azokat csakis japánul eredetiben !!!

Egy 4-5 éves gyerek (aki szeretné a DB-t ha lenne magyar hang, de csúnya bácsiknak köszönhetõen nem élvezhetik) hogy érti meg a felíratos animet, vegyük itt példának a Dragon Ball-t ???
Legalább rájuk gondolnának, azok is néznék ha lenne magyar hang, hát így biztos nem fogják (hol tud egy 5 éves gyerek olvasni, meg hol érdekli õt a japán karattyolás ((Sorry ezért) !!!
Forever magyar és japan szinkron (öljetek meg, ugassatok le) de nekem akkor is a magyar szinkron áll az elsõhelyen, utánna jöhet a japán !!!
Ebben van igazság !!!
Régebben azt hiszem DARKEVILPICCOLO írta ezt hogy: "sokan már a magyar szinkront szeretik, nem is annyira az animet" -na hát ez nem teljesen igaz, de mi gyermekkorunkban azokkal a hangokkal élveztük a Japánok által csinált Dragon Ball-t és utánna a Z-t, amibõl adódik hogy elég sokan a klasszkusnak mondható (mert az is az, nem csak az anime maga) hangokkal szeretnék ujra élvezni, ami azért felháborító hogy így 10 év elteltével sem fedezhetõ fel sehol (nem beszerezhetõ... pff kész vicc a szinkron téma!!! Mi az hogy nincs???)
Na most gondoljunk bele, mikor gyerekek voltunk ki gondolkodott olyasmin hogy ez mi a csuda, mármint milyen rajzfilm, mert sztem a jelenlevõk 80% "gyerek volt még" és marhára nem tudott semmit a japán animekrõl vagy egyáltalán arról hogy kik készítették azt az ugynevezett "mesét", igen nekem mese volt, rajzfilm,ahogy tetszik, dehát akkor ugy is szerettük hogy nem tudtuk "kiknek a termékeit nézzük". És mégis ütõs volt, és ez benne a szép, még ma is az örömöt jelenti sok ember számára legyen az 20 vagy akár 28 éves.
"Aki igazán szereti az Japán hanggal nézi" mondják ezt sokan-
Hát én megnéztem már japán, angol, természetesen magyar hanggal is (amennyit lehetett),nekem tetszett mindhárom, de felvok háborodva mert IGENIS szeretem a magyar hangokat (attól függetlenûl hogy sz*r néhol a fordítás stb.) és azért jó lenne már megnézni a teljes sorozatot magyarul (nosztalgiázzunk már egy kicsit... lehet még a mai gyerekek is megszeretik, akik Robotboy-on meg ilyen szarokon nõnek fel)ha már vkinek megvan, az igenis feltölthetné vhová, ne akarjon már belõlle pénzt csinálni, mikor állítólag neki sem kerûlt egy büdös kanyijába sem, ha mégis akkor is feltölthetné az a szemétláda 202 vagy akárkicsoda is legyen az (annyi hogy megcsinálná fizetõsre, oszt jóéccakát mit filóznak ezek a hü**ék annyit rajta) mellesleg lehet semmi sincs meg nekik csak a pofájukat jártatják.
Az igazságnak is örûlnék már, honnan jöttek ezek a holdról, hogy senki nem tudja hol lakik , hol található meg 202 vagy Dave???
Na ezzel kibukott belõllem az õszinteség (meg a szesznek is köszönhetõ, amit elfogyasztottam-- de ez nem idetartozik xDxDxD)
Persze hogy nem csak a szinkron tesz valakit fanatikussá a DB iránt. Nem is ez volt a mondandóm lényege...

Én meg a magyarszinkronos változat hangulatába szerettem bele, lehet a japán hitelesebb, de ezen nem tud változtatni. Jobban tudok azonosulni a szereplõkkel a szinkronhangok által (is), kicsit hazaibbnak érzem. Nem tudok japán látásmóddal/érzülettel fordulni felé... csak ennyi. Õk is mást látnak ki belõle, én is...

Ja és ez a van barátnõm nincs b*szok nem b*szok na EZ AZ ami a 16éveseknél poén.

Végülis õ dolga, hogy mit gondol a mesérõl.Most nekem valami tetszik vagy nem nem az h tetszik de késöbb nem mert már nem menõ....16évesek nagy része nem ismeri mert ez egy adott korosztályhoz fûzõdik és azok 18-28 (szerintem)Sok ember szerint gáz de egyszerü nem kell nézni nem kell irogatni (még oda se).Életrajzot nem írok ide de nagyon eltér az ott említett dolgoktól<#bee1>Na mind1 nem is mondom tovább.

Jah és még némi kis "érdekesség". A mostani kollégáimmal egyik alkalommal elkanyarodtunk a ki milyen filmeket szeret téma felé, és felsoroltunk egy csomót.
És akkor én mondtam(persze kicsit zavarban voltam), hogy én bírom a rajzfilmeket is.
És egybõl az egyik srác mondja, hogy õ is imádja ezeket az animációs Shrak féleségeket, én meg erre, én a rendes rajzfilmeket is bírom, szóval amikben kézzelrajzolt karakterek rohangálnak. 😊
És akkor õ erre, jah imádom a magyarnépmeséket stb...
És azért én valahogy mégsem mertem kibökni, erre a srác azt mondja, hogy régen volt egy mese amit betíltottak azt rtl klubon, valami csávók bunyóztak benne.
Erre én, véletlenül nem a Dragonball-ra gondolsz? 😄
Azt mondja, jah valami ilyesmi volt a címe, és valami songoku volt a fõszereplõ benne.
És szerinte az a mese nagyon kafa volt. A srác most 35 éves, és nem õ az egyetlen akirõl tudom, hogy szereti a DB-t, és idõsebb nálam.
Szóval ennyit Sands-rõl.

DBZ is My Favourite

Van itt SG-n egy a DB filmmel kapcsolatos hír, és most nézem, hogy egy Sands nevezetû tag írogatott némi érdekességet rólunk fanokról, és a DB-ról.
A 82. hsz-t olvassátok el.
Itt a hír.
Azért nyomtam be ide, mert szerintem oda már nem nagyon tévednek emberek, itt meg azért vagyogatunk.
Én csak annyit reagálnék erre, hogy 28 éves leszek, van melóm, barátnõm, és bár nem állok valami hû de túl jól anyagilag, de szerintem nyugodtan kijelenthetem, hogy teljes, és szégyenmentes életet élek, annak ellenére, hogy hatalmas DB fan vagyok.
Szerintem egy szánalmas kis hülye gyerek vagy Sands. 😉
Remélem olvasod ezt, bár kétlem.

DBZ is My Favourite

Én jobban rajongok a DB-ért mint valaha! És nem arról van szó, hogy nem áldoznék rá, mert én csak a szinkronra nem áldoznék.
Ha megjelenne eredeti DVD-n M.O.-n, magyar felirattal(vagy akár angollal is jó nékem) japán hangal, én tuti arra spórolnék(már amennyire tudnék), hogy megvegyem az összes DB DVD-t!
De ezt igazán nem kellene a rajongással összekeverni...
Azért mert nem dobnék ki egy fillért sem a szinkronra már nem is vagyok igazi rajongó? Ez hatalmas tévedés...
És mégegyszer mondom, jobban imádom a DB-t, mint annak idején mikor ment a TV-ben!
Sõt, én már lassan azon vagyok, hogy megpusztulnék, ha nem látnék napiszinten Dragonball-t. <#vigyor5>

DBZ is My Favourite

Zenemano ha már annyira rajong valaki érte akkor eredetiben szeretné nézni! Most hogy egyr több japán részt nézek egyre jobban tetszik, bár Goku hangja egy kicsit gyerekes, és sajna Kriliné is. De ez nem árnyékolja be az örömöm😄
Akkor nézz meg egy részt kínai nyelven...XD

Nos az a szitu, hogy ha akadna 750 ember, aki tényleg akár anyagi áldozatra is hajlandó lenne, akkor õk a full DB és DBZ-t (153+291=444 rész) megkaphatnák magyarul a létezõ legjobb minõségben.
De tény, hogy elmúlt a DB aranykora és mindenki igazából megszokta hogy ingyen szerezze be még azt is, amiért rajong(ott).

Szerintem a magyar hang jó hiába vannak félrefordítások. Egész jó karakterekhez illõ hangokat találtak. Amúgymeg a japán magyar feliratos után az angol szerintem nézhetetlen. De ez lehet, hogy a megszokás csak! A lényeg, hogy a Dragon ball-t akármilyen nyelven nézed az jóóó! 😊

PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!

Krilin gyors ruhacseréje Végre én is találtam 1 kis bakit<#idiota><#vigyor>

Szerintem jobb a feliratos de nekem a japán hang jön be jobban.Angolt ien túl mûnek találom, meg olyan amit nem egy japán anime-be tudok elképzelni(persze izlések és...) Magyar szinkront sokan utálják most h végignéztem a szinkronos részeket japánul magyar felirattal érthetõ télleg sok a félrefordítás(és mi lenne ha lenne télleg jó felirat <#bee1>)de nekem akkor is tetszik mert benne van az h régen télleg ezzel néztem, meg hogy mennyire vártam stb stb szal sok szép régi emlék.

Bulykin
Sztem feliratosan jobb, mert én úgy néztem😄😄
Egyedül a GT az amit angolul néztem, de az kegyetlenül fasza angolul, japánul nemtom, szinkronosan meg nincs😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Sziasztok!

Szerintetek jobb a szinkronos dbz mint a feliratos? Mert pl az angol hang nekem tetszik a japán az nem😄 De az angolban jobban hangzanak az orditások szal a harci jelenetek sokkel élvezhetöbbek! Ja és ilyen dbz találkozorol nem tudtok véletlen? hol mikor szoktak ilyenek lenni?
Hali!

Nemtudjátok hogy honnan tudom letölteni ingyen a Dragon Ball Z részeit magyarul?
Az 50. részig megvan szinkronosan, de nemtom h monnan lehetne letölteni a többit.
Ha tudjátok pls segítsetek!
NAGYON SÜRGÕS!!!
THX!

BB all.
Tegnap én is ne aggódj<#vigyor0><#kacsint>

Hát ez szokott így lenni. 😄
De, hogy ne csak offoljak, hamarosan kész lesz a DB zene gyûjteményem feltöltése a netre, ami immáron 5 és 10 GB között mozog!
Mostanában szerttettem egy-két újdonságra. 😊
De ezt a hamarosant úgy értsétek, hogy még akár 1 hónapig is eltarthat...
Amúgy ittasan írtam most, szóval ha valami nem stimmel az írásommal, akkor azt tudjátok be az ittasságomnak. 😄DD

DBZ is My Favourite