6179
DragonBallhoz hasonló animek: Bleach, Naruto, One-piece, Mär, Yaiba
-
Rotcsa #5619 Újabban nem találok részeket neten a 18. résznél.
Hanyadiknál tart valójában a sorozat?
-
Dani95 #5618 Elég gyerekes itt az eleje.... Majd csak beindul Bejbi részeknél :)
-
Rotcsa #5617
-
#5616 Ostoros mocsi... Ezen meghalook! -
#5615 2 hsz-t kellett volna visszaolvasnod, amúgy 20+ már nézhető. -
cucumber87 #5614 Sziasztok!
Tudom hogy kicsit off de nem találtam GT topicot és látom szóba is jött.
Megtudnátok mondani szám szerint melyik résztől indul be a GT? Mert ezek a méhecske expedíciós részek már kicsit khm gyerekesek.
Köszi -
#5613 Jah a GTről van szó? Elvileg valahol ki is hagyták az elejét a GTnek, és egy összefoglaló részt csináltak neki, majd a jó részektől folytatták emiatt (persze kiadták DVDn az "elveszett részeket"), lehet itt is az jobb megoldás lett volna... -
#5612 Ja, sokszor elkapcsoltam közbe. Elvileg univerzum legerősebb lénye goku, azt egy tánccal elintézik. Na majd szóljatok ha elért kb a 25. részhez, mert akkor jön béjbi. Nézhetetlenek ezek a részek. :) -
Rotcsa #5611 Komolyan mondom, megbántam, hogy letöltöttem....
Bompara sompara és tompara.... na neeeeee
-
#5610 Ez a 2. rész... egyre gázabb. Végén: ostoros mocsi -
#5609 Hello.
Régről megmaradt dragon ball os kártyákat/figurákat vennék. Akinek van ilyesmi eladó az írjon privit, v erre a címre mailt: [email protected] -
#5608 ha jól emlékszem, én is kihagytam pár részt, mert már nagyon unalmas volt :D de a végén, mikor újra felnőtt lesz, akkor már beindulnak az események -
#5607 Anno asszem én is elkezdtem a GT-t, de nem emlékszem rá, hogy végig is néztem -
#5606 Az a baj, hogy songokut túl gyerekesre csinálták, semmi harc. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Anno mikor japánul néztem, ezeket a részeket ki is hagytam, onnantól néztem mikor arany majommá változott. Na ott indul be a GT. :) -
Rotcsa #5605 Szerintem is elég gagyi... legalábbis az első 8 rész alapján...Hanyadik részben jön meg piccolo?
-
ironhorses #5604 Az első 13 résznek nincs meg a magyar szinkronja. Egyébként az elején szerintem is kicsit gagyi, de miután először megjelenik Piccolo onnantól hibátlan!!! -
kimiw #5603 Dragon Ball GT magyar szinkronnal /+japán+angol hansávval/ elérhető és tölthető innen az oldalról:
http://musicalzon.milleniumlist.info/forum/viewtopic.php?f=29&t=111 -
#5602 Huh ezek a részek valami eszméletlen gagyik. :D -
#5601 Én úgy tudom, hogy az elején pár résznek nincs meg -
#5600 minden részhez van szinkron, csak a részekben pár jelenet van kivágva. -
#5599 én direkt megnéztem, mert le vannak töltve :D -
#5598 Ezt én is észrevettem, de azt hittem én vagyok süket. :) Ma lesz ismét 2 rész. Már várom. -
#5597 kis érdekesség
az első 4 résznek az intro-jában úgy mondta a narrátor, hogy dragon ball "dzsí tí" az 5. résztől pedig már dragon ball "gé té" -
#5596 Simámál melyik részekhez nincs szinkron? -
#5595 Tényleg (:
Köszi -
#5594 úgylátom a 45. rész közepe (most nézem, és eszembe jutottál ;), úgy nézem hogy magyar szinkronnal, a kihagyott részek meg japánul vannak feliratozva itt:
http://szinkronosanime.info/2008/04/dragon-ball-szinkronos-by-joey/ -
#5593 Ma újabb 2 rész! -
#5592 Ez melyik rész?
-
#5591 Kezdődik. :) -
ZZ88 #5590 Megoldódott, találtam égetett feliratos cuccot. -
#5589 Ma este lesz a következő 2 rész! -
ZZ88 #5588 Üdv,
Dragon Ball GT hez hol találok 20:44 perces részekhez optimalizált feliratot? Amit eddig találtam az csúszik. -
#5587 Nem mondtam, hogy nincs igazad, csak annyit, hogy valahol mást olvastam (:
Amúgy közben megtaláltam, itt van -
#5586 hát igen, már rám is ráférne egy újranézés, de hát annyi rész van, hogy majd csak sztem nyáron fogom rászánni magam :D
dermesztőt (freeza-t) vágta darabokra trunks :D -
#5585 Egész retro annak jó és rossz értelmében is (az magyar főcímdal : )
viszont inkább azt csinálom hogy elkezdem újra az alap dragonballt az első résztől a GT végéig szinkronosan (mire elérek a Z végéig tutira meg lesz a GT végigszinkronizálva, bár a GTt inkább "élőben" is nézem a TVben, most hogy adják a GTt rámjött a nosztalgiázhatnék, és ennyi év alatt nagyon elfelejtettem mi is volt, vagy kivel is harcoltak mikor szétvágta az utolsó pillanatban trunks (vagy valami ilyesmivel lett vége? ) -
#5584 én pedig átéltem :D -
#5583 Pedig valahol olvastam -
#5582 tuti 138
emlékszem, még mikor harcoltak a szinkronért, akkor megkapták előlegben a 139. rész szinkronját :D -
#5581 Nem a 141? -
#5580 nm :)
aztán majd írj, hogy tetszik :D