Dragon Ball Z (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kill3r21
267 körül
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni!

Valaki mondja meg nekem léci, hogy melyik az a rész(vagyis mi a sorszáma?), amelyikben belép Goku és Vegita Buu fejébe?
Anno kb valahol itt hagytam abba, most szeretném folytatni, de az egészet nem tölteném le, mert közel 80 GB :D
Már a vége felé lehet a Z-nek, azt hiszem.

Kövesdi A. : Hát biztos a szolgáltatónál van a baj. Hivd fel õket, vagy irj nekik panaszlevelet...

Én is kiváncsi vagyok a hangokra. Szerintem Goku és Vegita hangja marad :D

rooney8
na csak elérkezik ez a pillanat is :D kíváncsi vagyok a magyar hangokra, remélem minél több embert sikerült összehozni a régi brigádból :D

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Kövesdi A
Sajnos csak most sikerült , fel tenni az íre a pontot :(
Sajnos tõlünk el vették a Animaxot (rubicom)
Minimax után , már nincs semmi , mindenkinél így van ?

Már több éve beharangozták, de csak most sikerült feltenni a pontot arra a bizonyos betûre. Szeptember végén végre bemutatásra kerül mindenki kedvenc kiskorúak ártalmas személyiség-fejlõdésének elõidézésére alkalmas rajzfilmsorozatának harmadik felvonása, a Dragon Ball GT.

A Toriyama Akira mangájából készült méltán híres anime szinte pillanatok alatt meghódította a világot. Két évvel a manga elindulása után 1986-ban bemutatták az azonos címû anime sorozatot is, amely egészen 1989-ig tartott. A 153 részbõl álló elsõ felvonás után rögtön következett a második sorozat, a Dragon Ball Z, amely szintén a manga sorozaton alapul, bár jóval kevesebb benne a humor, de legalább több az erõszak. A 291 részes felvonás egy évvel a manga befejezése után, 1996-ban ért véget. Nem sokkal késõbb újabb fejezet kezdõdött (de már nem a manga alapján): a Dragon Ball GT, amely a 64. résszel fejezõdött be 1997-ben.

Nálunk ugye az RTL Klubnak köszönhetõen még 1997 végén bemutatásra került az elsõ sorozat, majd késõbb a Dragon Ball Z is. (Amely nagyon csúnya véget ért, de errõl majd késõbb, hosszabban.) A jelenlegi tervek szerint pedig, 2011. szeptember 20-án, kedden este 21:15-tõl jön az Animax csatornán a GT sorozat. Dupla részekkel. Szinkronizáltan.

További információk hamarosan. Addig is: öröm, bódottá, kámehámeha. Vagy “telíts el, életerõ-hullám”. Kinek hogy.

Forrás:Sorozatjunkie

Ez be jött! Örök hálám!

PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!

Adhatok másik oldalt pl. DH+

Köszi! De ez nem sikerül nekem! Regisztráltam meg minden, de nem engedi, hogy töltsem. Valami más lehetõség nincs?

PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!

http://naruto-kun.hu fent vannak meg még mellette felirat is van!

Moviek Japó hanggal, valaki nem tudja honnan szedhetném??

Jajjj de régen jártam errefelé :D
Hát az új DB game szerintem jó lesz igaz nincs amivel játszhatnám...

Mit gondoltok az új Db gamrõl?
Dragon Ball Z Ultimate Tenkaichi
Xbox360, PS3 Okt. 25,28 :)

Basszus, pedig a Buu-saga a legjobb szerintem.

Lelouch
A GT a Z folytatása. Bár amúgy filler az egész, mert az eredeti történet ott ért véget, ahol a Z is.
A Kai meg a Z filler és idõhúzásoktól mentes változata, HD-ben, de a Buu-saga már nincs benne feldolgozva.
Hali!
Lenne egy-két kérdésem. A DB GT az akkor most végül is mi? Van valami köze egyátalán a Z-hez vagy az egy teljesen más valami? A KAI az meg a Z felújított változata lenne?
Elõre is kössz a választ és bocs a hülye kérdésekért. :)

rooney8
f*sza... pedig már kezdtem örülni :D

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

utóbbi :-(

rooney8
most akkor lesz a gt az animaxon vagy nem? :D

vigyori14
Küldtem privit, engem érdekelnek a kártyák.

Sziasztok!

Van közel 60db többféle Dragon Ball kártyám nagyrészük sértetlen állapotban és szeretném õket eladni.
Akit érdekel írjon privát üzenetet, képet is tudok küldeni róluk.

dw
Kövesdi A
valami játék op-ja lehet , vagy nem ?

Ez mi is?

kill3r21
http://www.youtube.com/v/_eNxZN3oquw&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
vigyori14
Hali, írtam privit, engem érdekel.

Hali akit érdekel Dragon Ballos kártyák az írjon van vagy 70db jó állapotban!!!

vigyori14
Üdv, van valakinek régrõl megmaradt bármilyen dragon ball os figurája vagy kártyája? Ha igen írjon privit, mert lehet hogy megvenném õket.

Ha valakit érdekel eredeti DVD-n DB és DBZ széria akkor kérem nézze meg a képeket és írjon privátba!
KÉPEK: katt!
Thx!
Ezek már csak képzelgések, ilyen erõsek sose voltak. :D

rbajanlat
Viszont vannak itt is érdekes számok:

Super Perfect Cell - 350,000,000
Super Gohan 2 - 345,000,000

Cell rendesen visszafejlödöt.

rbajanlat
Igazából arra voltam kiváncsi hogy (szerintetek) az alap goku gt van olyan erõs-e mint az alap vegetto zedben.

Harci erõkhöz neten utánanéztem( a sorozatban egyébként az egymilliós harcierõ volt az utolsó szám)

http://www.myfavoritegames.com/dbz/power-levels%28new%29.htm

dermesztõ második formája: 1,060,000
piccolo teljes erõn: 1,850,000

Vegito - 26,000,000,000

gt részek:

Freeza - 17,000,000
Cell - 52,000,000
Kid Goku - 125,000,000

Ugy tünik a normál alakja még csak meg sem közeliti az egyesült alakot.

Na akkor meg is válaszoltam a saját kérdésem:)

Vegettonak szerintem simán lehet 10 millió a harci egysége, mivel ez a sima formája. SSJ2-be már 99,500,000 a harci egysége.

"Hiszen a dbz ben sátán legyõzte dermesztõ 2.ik alakját annak meg egymillió volt."
Itt igazából nem tudom pontosan mire gondolsz, én nem igazán emlékszem ilyenre, bár már több mint egy éve láttam utoljára a dbz-t. Úgyhogy lehet csak az én memóriám rossz.
Freeza második alakjának volt 850,000 Piccolonak meg miután egybeolvadt Neilel akkor volt olyan 800,000-880,000 egység. Szóval ezek után úgy néz ki volt olyan amit írtál csak én nem emlékszem rá.

Na igen, ez egy tényleg érdekes rész a gt-ben. Ennek utánanéztem és igaz nem teljesen harcba gyõzi le õket, de mivel említik, hogy õk már halottak és a pokolba vannak ezért nem is tudja õket megölni. Az viszont azért látszik hogy erõsebb náluk. Ezekbe a részekbe Freeza harci ereje 34 millió Cellé pedig 35 millió. Ha azt nézzük, hogy itt a Gokué 3 millió lehet akkor az édes kevés ahhoz, hogy legyõzze õket.

A harci egyégekrõl még annyit, hogy ezek csak becslések és ha nézegetsz pár dragon ball-os oldalt akkor mindehol ezek vannak feltûntetve.

rbajanlat
10 millió? csak?
Hiszen a dbz ben sátán legyõzte dermesztõ 2.ik alakját annak meg egymillió volt.

Ezek a számok biztos nem stimelnek.
Ráadásul a kis goku a gt-ben simen legyõzte cellt meg freezat egyszerre.

Vegetto: 10,000,000 egység

Beby részek alatt:
Son Goku: 10,000,000 egység
kis Son Goku: 2,000,000 egység

Gonosz szentsárkányok idejében:
Son Goku: 3,000,000 egység

rbajanlat
A dbz-ban amikor vegita meg goku egyesül az van olyan erõs alap állapotban mint goku a gtben normál alakban?

SMGBAS
GT-rõl még semmi?

Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"

rooney8
ja értem :)

Tudom, hogy az avi is lehet több hangsávos, meg is van úgy. De nekem dvd-n kell a dbz és magyarul. Szeretem ha valami minõségi és igényes.

rooney8
nem kell ahhoz dvd, hogy rárakj magyar hangsávot... avi is lehet több hangsávos

Jáá! Értem!

Azért akarok dvd-t mert meg akarom próbálni rátenni a magyar hangsávot. De már találtam pár helyen dvd-ket, már csak le kell jönniük.

Miért DVD-t akarsz letölteni?? Töltsd le az avi-t és konvertáld át!

Tudna nekem valaki abban segíteni, hogy honnan tudnék letölteni dragon ball z dvd-t?

rooney8
nekem is 20 a feltöltésem és bõven jó vagyok mindenhol :) a titok az, hogy minden torrentet bennhagyok a kliensbe és pár hét/hónap alatt bõven megvan az 1,5ös arány :DD persze nem megy éjjel nappal a gép, hanem amikor alapból használom.

Japep

Köszi szépen. :)
Azt nem tudom, mekkora a csomag, de le úgy 450, fel meg 20... :S
Ezért hanyagolom az arányos oldalakat. :)

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Kövesdi A
Jah hogy nálad a hang késik <#idiota>
Bocs, félre olvastam , azt hitem a felirat <#bee1><#whatever>
torrent : kicsit keresgéltem , de ennél nagyobb seedel rendelkezõt , nem találtam drabon ball z
Hát igen , ez a hátránya a nyílt torrent oldalaknak , baszott lassúak
Nem tehetsz mást , mint hogy vársz !

amúgy meg , az adsl (gondolom azért 1/mbit csak meg van ) bõven elég a zárt torrent oldalakhoz is , csak menni kell a gépnek éjjel nappal <#idiota>
Ha meg ha gyenge , a t-home nak már 4850 ft -ért van 15mbit/s-es netje , az igazán nem pénz <#buck>

Japep

Köszi. :)
Torrent oldalakon nem vagyok fent, mert ADSL-em van, és nagyon rossz a feltöltésem, így nem lehet jó arányom. A nyílt torrent oldalakon meg ha találtam is, nagyon lassan jön. De megpróbálom majd. :D

A feliratot tudom állítani pl BS-playerben, nem tudtam, hogy a hangot is lehet csúsztatni. :)

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Kövesdi A
Igen lehet szedni , japán hanggal ,magyar felirattal
Szinte minden nagyobb torrent oldalon meg található , akár publikus , akár zárt !
feliratamugy ha késik a hang , miért nem állítód be , hogy ne késen ?
Csak a késés különbözetén kell + vagy - ba állítani , hogy jó legyen
<#idiota>
Én nálam ha nem jó a felirat , mindig belövöm magamnak , hoy jó legyen