Dragon Ball Z (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Segítségeteket szeretném kérni!
Valaki mondja meg nekem léci, hogy melyik az a rész(vagyis mi a sorszáma?), amelyikben belép Goku és Vegita Buu fejébe?
Anno kb valahol itt hagytam abba, most szeretném folytatni, de az egészet nem tölteném le, mert közel 80 GB :D
Már a vége felé lehet a Z-nek, azt hiszem.
Én is kiváncsi vagyok a hangokra. Szerintem Goku és Vegita hangja marad :D
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Sajnos tõlünk el vették a Animaxot (rubicom)
Minimax után , már nincs semmi , mindenkinél így van ?
A Toriyama Akira mangájából készült méltán híres anime szinte pillanatok alatt meghódította a világot. Két évvel a manga elindulása után 1986-ban bemutatták az azonos címû anime sorozatot is, amely egészen 1989-ig tartott. A 153 részbõl álló elsõ felvonás után rögtön következett a második sorozat, a Dragon Ball Z, amely szintén a manga sorozaton alapul, bár jóval kevesebb benne a humor, de legalább több az erõszak. A 291 részes felvonás egy évvel a manga befejezése után, 1996-ban ért véget. Nem sokkal késõbb újabb fejezet kezdõdött (de már nem a manga alapján): a Dragon Ball GT, amely a 64. résszel fejezõdött be 1997-ben.
Nálunk ugye az RTL Klubnak köszönhetõen még 1997 végén bemutatásra került az elsõ sorozat, majd késõbb a Dragon Ball Z is. (Amely nagyon csúnya véget ért, de errõl majd késõbb, hosszabban.) A jelenlegi tervek szerint pedig, 2011. szeptember 20-án, kedden este 21:15-tõl jön az Animax csatornán a GT sorozat. Dupla részekkel. Szinkronizáltan.
További információk hamarosan. Addig is: öröm, bódottá, kámehámeha. Vagy “telíts el, életerõ-hullám”. Kinek hogy.
Forrás:Sorozatjunkie
PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!
PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!
Hát az új DB game szerintem jó lesz igaz nincs amivel játszhatnám...
Dragon Ball Z Ultimate Tenkaichi
Xbox360, PS3 Okt. 25,28 :)
A Kai meg a Z filler és idõhúzásoktól mentes változata, HD-ben, de a Buu-saga már nincs benne feldolgozva.
Lenne egy-két kérdésem. A DB GT az akkor most végül is mi? Van valami köze egyátalán a Z-hez vagy az egy teljesen más valami? A KAI az meg a Z felújított változata lenne?
Elõre is kössz a választ és bocs a hülye kérdésekért. :)
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Van közel 60db többféle Dragon Ball kártyám nagyrészük sértetlen állapotban és szeretném õket eladni.
Akit érdekel írjon privát üzenetet, képet is tudok küldeni róluk.
dw
KÉPEK: katt!
Thx!
Super Perfect Cell
Super Gohan 2
Cell rendesen visszafejlödöt.
Harci erõkhöz neten utánanéztem( a sorozatban egyébként az egymilliós harcierõ volt az utolsó szám)
http://www.myfavoritegames.com/dbz/power-levels%28new%29.htm
dermesztõ második formája: 1,060,000
piccolo teljes erõn: 1,850,000
Vegito - 26,000,000,000
gt részek:
Freeza - 17,000,000
Cell - 52,000,000
Kid Goku - 125,000,000
Ugy tünik a normál alakja még csak meg sem közeliti az egyesült alakot.
Na akkor meg is válaszoltam a saját kérdésem:)
"Hiszen a dbz ben sátán legyõzte dermesztõ 2.ik alakját annak meg egymillió volt."
Itt igazából nem tudom pontosan mire gondolsz, én nem igazán emlékszem ilyenre, bár már több mint egy éve láttam utoljára a dbz-t. Úgyhogy lehet csak az én memóriám rossz.
Freeza második alakjának volt 850,000 Piccolonak meg miután egybeolvadt Neilel akkor volt olyan 800,000-880,000 egység. Szóval ezek után úgy néz ki volt olyan amit írtál csak én nem emlékszem rá.
Na igen, ez egy tényleg érdekes rész a gt-ben. Ennek utánanéztem és igaz nem teljesen harcba gyõzi le õket, de mivel említik, hogy õk már halottak és a pokolba vannak ezért nem is tudja õket megölni. Az viszont azért látszik hogy erõsebb náluk. Ezekbe a részekbe Freeza harci ereje 34 millió Cellé pedig 35 millió. Ha azt nézzük, hogy itt a Gokué 3 millió lehet akkor az édes kevés ahhoz, hogy legyõzze õket.
A harci egyégekrõl még annyit, hogy ezek csak becslések és ha nézegetsz pár dragon ball-os oldalt akkor mindehol ezek vannak feltûntetve.
Hiszen a dbz ben sátán legyõzte dermesztõ 2.ik alakját annak meg egymillió volt.
Ezek a számok biztos nem stimelnek.
Ráadásul a kis goku a gt-ben simen legyõzte cellt meg freezat egyszerre.
Beby részek alatt:
Son Goku: 10,000,000 egység
kis Son Goku: 2,000,000 egység
Gonosz szentsárkányok idejében:
Son Goku: 3,000,000 egység
Jön még kutyára IFA... \"Nem elég, ha szép a kert, feltétlenül hinni kell, hogy tündérek lakják a mélyét?\"
Köszi szépen. :)
Azt nem tudom, mekkora a csomag, de le úgy 450, fel meg 20... :S
Ezért hanyagolom az arányos oldalakat. :)
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Bocs, félre olvastam , azt hitem a felirat <#bee1>#bee1><#whatever>#whatever>
torrent : kicsit keresgéltem , de ennél nagyobb seedel rendelkezõt , nem találtam drabon ball z
Hát igen , ez a hátránya a nyílt torrent oldalaknak , baszott lassúak
Nem tehetsz mást , mint hogy vársz !
amúgy meg , az adsl (gondolom azért 1/mbit csak meg van ) bõven elég a zárt torrent oldalakhoz is , csak menni kell a gépnek éjjel nappal <#idiota>#idiota>
Ha meg ha gyenge , a t-home nak már 4850 ft -ért van 15mbit/s-es netje , az igazán nem pénz <#buck>#buck>
Köszi. :)
Torrent oldalakon nem vagyok fent, mert ADSL-em van, és nagyon rossz a feltöltésem, így nem lehet jó arányom. A nyílt torrent oldalakon meg ha találtam is, nagyon lassan jön. De megpróbálom majd. :D
A feliratot tudom állítani pl BS-playerben, nem tudtam, hogy a hangot is lehet csúsztatni. :)
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Szinte minden nagyobb torrent oldalon meg található , akár publikus , akár zárt !
feliratamugy ha késik a hang , miért nem állítód be , hogy ne késen ?
Csak a késés különbözetén kell + vagy - ba állítani , hogy jó legyen
<#idiota>#idiota>
Én nálam ha nem jó a felirat , mindig belövöm magamnak , hoy jó legyen