6179
DragonBallhoz hasonló animek: Bleach, Naruto, One-piece, Mär, Yaiba
-
#5739 akkor ennyi volt?
de mondjuk azt nem értem, hogy akkor minek kezdik elölről -
#5738 Említették facebookon hogy elölről kezdik, sajnos... -
#5737 márhogy a Gohan (悟飯) -> értelem + étkezés O_o, de kiejtve étkezés, főtt rizs
Son (孫) -> unoka
Goku (悟空) -> egy névnek tűnik, értelem + levegő, és hosszú ú a végén :)
ironhorses: Pont ezen akartam morogni egy sort :S -
ironhorses #5736 Előlről kezdték! :( -
Wootan #5735 Ehhez azért tudni kell, hogy a szereplők eredeti neve többségében 'röhejes', lényegében egy szójáték szüleménye.
Goku Saiyan (ez a csillagharcos faj eredeti neve) neve Kakarotto, ami lényegében a répa (Carrot) ferdítése. Aztán Vegeta a zöldség (Vegetable) szóból származik.
Nappa -> Káposzta
Bulma -> női rövid nadrág
Trunks -> férfi nadrág
Son-Gohan -> étkezés
stb.
Van is olyan rész (lehet csak a mangában), ahol kinevetik Gohant, hogy milyen hülye neve van. -
IXEMGabeo #5734 Na azért ennyire nem vagyok hülye köszönöm, nem tűnt fel, hogy ezt poénból hívom Vegetának? nem röhejes a neve őszintén? -
#5733 Oké nem szóltam, ekkora hülyeséget hogy írhattam... -
#5732 Vegita és nem Vegeta. Vegeta a bolygó neve amin születtek. -
IXEMGabeo #5731 remélem még Raditz visszatér valahogy jobban bírtam a fejét, mint a Vegetának:D, akinek még a magyar hangja is elég idétlen -
Retsu #5730 Amúgy a Raditz-kérdés tényleg érdekes. Ugye a végefelé mutatják h mindenki ott van a pokolban aki Gokuék ellen harcolt, kivéve őt és még talán Nappát. Hová tűnhettek? Egyébként szerintem 1 hatalmas hiba a sorozatban, h nem cserélték le kiadás előtt Raditzot Vegetával. Sokkal jobb lett volna szerintem h a 2 testvér rivalizál, de a végén csak jóban lesznek. -
IXEMGabeo #5729 köszönöm erre voltam kíváncsi:) -
Wootan #5728 Hogyne támaszthatna, Goku is ott támadt fel Kaionál. Az utat visszafele meg azért kellett megtennie, mert csak a Mindenható tudta visszavinni a földre, ő meg csak a bejáratig mehetett élőként.
Az meg, hogy ki támad fel, attól függ, hogy fogalmazzák meg a kívánságot. -
IXEMGabeo #5727 odafigyeltem, de ezt sehol nem mondták el egyébként. Mármint konkrétan azt, hogy a sárkány nem támaszthat fel olyant, aki Kaitonál van edzésen... -
SlayR #5726 Szerintem inkább csak nem figyeltél oda...
Teknős elmondta félrerakta a Kristálygömböket direkt arra az esetre, ha Gokut netán fel kéne támasztani...
Rögtön nemlehetett Gokut visszahelyezni mivel ő nem simán halott volt hanem egy külön edzésen Kaitonál.
A halott csillagharcosok közül párral találkozni fognak késöbb a pokolba, de azért nemtámasztották fel Raditzot mivel őt Sátán ölte meg. -
IXEMGabeo #5725 üdv,
Tudom, hogy ez egy mese, egy anime és, hogy nem érdemes logikákat keresni benne, de 1-2 dolog nekem nagyon fura.
Zseniális Teknősék csakúgy pikk pakk előkerítették a kristálygömböket a régi DB-ben pedig nem 2 perc volt mire mind összegyűjtötték itt meg még jeleneteket sem mutattak. Ez még a kisebbik gond, rendben van.
Viszont azt megint nem értem, hogy amikor ezt a sárkányt többször megidézték akkor ugyebár nem csak a Jók támadtak fel, hanem a gonoszok is. (DB-ben a küzdőtéren ismét feltűnt a meghalt copfos, aki Tenshinhannal egykoron egy csapatban evezett) neve sajnos nem ugrik be, de ő is feltámadt, ahogy ugyebár Krillin is, meg az az indián ember is...sőt maga Zseniális Teknős is feltámadt már egyszer, de ez nem lényeges.
Azt szerettem volna az egészből kihozni, hogy most megidézték a sárkányt, de mi a ló fenéért nem helyezték vissza az élők sorába Gokut, minek kell a kígyózó utat visszafele is megtennie? Ráadásul semmi utalás nem volt arról, hogy Raditz a csillagharcos visszatér-e. Mondjuk ez még nem derült ki, de Songoku mikor leesett a "pokolba" akkor ő érdekes mód sehol sem volt...
Ezek ilyen érdekes dolgok, az egész Sárkány feltámasztás a gömbökkel logikáját vesztette a DB Z-ben. -
#5724 ?
Mikor felrobbantja a téglát? Az is elvileg csak "vizsga" volt -
ironhorses #5723 Meg a végén még megtanítja neki a Spirit bomb technikát. Én ennyire emlékszem. -
#5722 Srácok, a Kaitou-féle edzést tényleg ennyiben összefoglalták, hogy kapd el a majmot, meg üsd le a szöcskét, vagy csak kihagyott valamit a Viasat 6? -
#5721 Mit gondoltok erről? -
#5720 Régi szép emlékek. Nem is értem minek tiltották be, mostani mesék ezerszer durvábbak, mint a dbz...
Meg azon röhögök, hogy a mai fiatalság mennyire fikázza a viasat facebook oldalán. :) -
#5719 hehe :) Annak idején számtalanszor betelefonáltunk az RTL-hez, hogy mikor folytatják már? Soha nem biztattak :) -
#5718 ki nem?
Olyan petíciót írtunk még suliba mint annak a rendje.küldtük is el.egész suli aláírta kb:)
Végül is Karcsi nem lett öngyilkos:DDD -
Béka Benő #5717 Emlékeztek még erre ?
-
IXEMGabeo #5716 Évekig nem érdekelt, amikor befejezték, most, hogy megláttam a Viasat 6-on nosztalgikus érzéseim támadtak...
Láttam a hsz-eket, köszönöm tudok olvasni és be lehet a gúnyolódást fejezni de, biztos, ami biztos alapon leírtam;) -
#5715 Nem láttad végig? Tudod, csodákra képes a google. -
#5714 Komolyan? Csak párat kellett volna visszaolvasnod. :) -
IXEMGabeo #5713 Nagy kedvenc volt ez régen, sosem láttam a Z sorozatot pedig már 96-ben is kész volt...
Most szakította le Sátán, Songohan farkát -
IXEMGabeo #5712 Viasat 6 adja a sorozatot 17:50 fele jó, ha tud róla mindenki:) -
#5711 Még jó!
Egy Tv csatorna nem egyszerre veszi meg egy sorozat jogait.most ez az adag arra lesz jó hogy megnézzék érdemes.Bár V6 nem szokta lelőni a sorozatait.
Ez az 52 rész nem azt jelenti hogy slusszpassz ennyi lesz,hanem a mutatók alapján döntik el hogy érdemes. -
#5710 Mégis elég konkrétan írták ma azt az 52 részt. -
#5709 Ha abból indulunk ki hogy jutubon a hivatalos viasat 6 DBZ reklámot majdnem 15ezren nézték meg az indulás előtt szerintem nem lesz baj.Az időpont se rossz.fos sorozatok mennek abban az időben.Addigra mindenki végzett a dolgával kb. -
#5708 Mindenki? Kíváncsi lennék azokra az adatokra. Remélem folytatni fogják. :) -
#5707 A VIASAT6 első körben 52-vel indít, heti 7 rész lesz, vagyis kábé két hónapig fog tartani a móka.
Kiemelném: ELSŐ KÖRBEN!
tehát nem kell aggódni,ha jól produkál akkor folytatják.Ami nem meglepő.minek sugározzanak olyat mit már alig néznek.
persze itt ez nem játszik,mert a db-t mindenki nézi!!!!:) -
#5706 "Viasat6 Szia Tamás! A Dragon Ball Z című sorozatból 52 részt láthatsz, a VIASAT6 műsorán." -
#5705 Ez mar biztos? Nezettseg fuggvenyeben sem valtozik?
Bar amugy sem tudom nezni, mert pont olyan idopontban van, amikor nem vagyok otthon -
#5704 Most olvastam viasat 6 facebook oldalán, csak az 52. részig fogják leadni. Hát ez nagy kár... -
#5703 tudom, de úgy voltam vele, hogy ma is 17:40-kor lesz, de tévedtem, mert 17:15, viszont csak 17:40-kor kapcsoltam oda, addigra meg már vége volt -
#5702 Délelőtt ismételték most meg a 2. rész volt. -
#5701 szerintem a régi!
Öröm volt újra látni.tegnap lekéstem. -
#5700 egyébként a szinkron az milyen? régi vagy új?
tegnap nem tudtam nézni, ma pedig azt hittem szintén 17:40kor lesz...