48
-
Laci #48 Semmilyen érvet...
Az hogy lámer mindenki aki ki meri mondani hogy a win "nem jó" és gondja van vele az nem érv, hanem ostoba ködösítés
Az hogy használni kéne csak tudni, abba meg minden beletartozik, írhatnék akár egy új windózt is és ugye miért nem teszem ha ez nem tetszik. Hiába ért azonban hozzá valaki, az még csak egy akadály a sok száz közül...
Ha nem tetszik csinálj jobbat...No comment az "érv"-re. Csak annyi, hogy már csináltak, de épp ez volt a "bűnük".
Ezekre az érvekre mégis mit lehet értelmesen reagálni?
És most is. HOL VANNAK ITT ÉRVEK??????
Azért nincsenek azok a sokat emlegetett érvek, mert valóban nem létezhetnek, a történelem pedig nem először tartalmaz hatalombitorlókat, akik mindent megtehetnek, úgyhogy nem is csodálkozom az egészen annyira, miért csinálna jó oprendszert az m$ ha nem is feltétlen anyagi érdeke? Naponta olvashatunk híreket a piszkos dolgaikról, meg ezekről a hibákról...
MIT LEHET RAJTUK MÉG FÉNYEZNI ANNÉLKÜL HOGY AZ EMBEREK SZÁMÁRA NE LEGYEN TISZTA RÖHEJ EZ AZ EGÉSZ??
Ez egy kérdés volt.
Részemről is ennyi... És még engem akarnak itt kezelhetetlennek beállítani(még csak véletlenül sem ezzel a céggel van a baj igaz?LOL) -
#47 Régen megfogadtam, hogy nem bocsátkozom vitába veled többé, és tartom is magam ehhez az elhatározásomhoz. Több régi összezördülés is megmutatta már, hogy bármit írnak neked, az csak maszlag számodra, és semmilyen érvet nem fogadsz el. Nem baj ez, sokan vannak ezzel így ezen a fórumon, de éppen ezért született az a fogadalmam anno. Na részemről OFF. -
Laci #46 BUÉK!
Neked is azt mondom CÁFOLD MEG de ne m$ PR maszlaggal, mert az már nem érdekel, olyat én is tudok, hanem a rajtam is sokat követelt SZAKMAI érvekkel. Könnyű azzal az egy szóval jönni mindig, de ez már lejárt és gyenge.
Igaz ezeket az igazi érveket azelőtt is hiába vártam és érdekes ez ilyenkor mindig így van. Azt hiszem költői a kérdés, mert a választ is tudom:
Nincs már érv egyszerűen az m$ mellett egyre többen tudják, hogy az egész csak a kihasználásról, CSAK a pofitról és legkevésbé sem mondjuk az érdemi fejlesztésről szól, a minőség meg hát uyge tudjuk hogy soha nem látott mélységekbe mutat. Vannak emberek, akik pl. megélhetésük miatt jobban függenek tőle, ők szokták mentegetni, de szvsz felesleges (ne vedd magadra, sokan vannak).
Ennyit érdemes erről is tudni.
Remélem sikerül tenni azért hogy jobb legyen. Sok sikert!
BUÉK! -
#45 Örülök, hogy megint sikerült belekergetned magad a kis, kedves, megszokott paranoiádba. Attól, hogy sokszor írsz le valamit, még nem lesz igazabb, legfeljebb te hiszel benne egyre jobban. A hozzászólásaid olyannyira kellemetlenek az MSnek, hogy szerintem nem is olvassák, sőt! szerintem nem is tudnak róla. BUÉK! -
Laci #44 Vagy ez a "Semmi gond" arra utal, hogy velem nem kell annyira foglalkozni az m$ kampányosoknak, mert úgysem olvassák már az m$ számára kellemetlen hozzászólásaimat?:))))
Csak mert eléggé úgy hangzik a mondat:-) -
Laci #43 Gondolom az m$-t is véletlenül büntették most meg iszonyatosan igaz? LOL! -
Laci #42 "..a régi dolgaira meg úgyis hiába válaszol bárki bármit..."
...Mert igaza van. Sajnos. Nem kell félreérteni nem azért van nekem igazam, mert olyan okos vagyok, hanem mert annyira ÁTLÁTSZÓ ez az egész, hogy aki egy kicsit is körültekintően foglalkozott vele az rájöhetett, hogy ezek a dolgok bizony így vannak és ezen változtatni kéne...nem pedig azt nézni hülyének aki ez ellen szót emel.
De ne is folytassuk, ennyi. Nem azért hagyom abba mert reklámemberek lehurrognak, hanem mert tényleg látom hogy itt nem az érvek számítanak... -
#41 Semmi gond, újat nem ír, a régi dolgaira meg úgyis hiába válaszol bárki bármit... -
Laci #40 Legalább nincs annyi buta veszekedés. Sok helyen eddig azért időben írtam és hosszabb lett tőle néhány topik:) -
#39 Én igen. Épp xp installálok. Felejthetetlen érzés. Már 4 órája....
Szeretünk M$
-
tehen_m #38 Szerintem későn jöttél....
Ezt már senki sem olvassa.(mármint akinek kellene) -
Laci #37 A másik Longhorn-al kapcsolatos dolgot igazoló kis "szellemesség" pedig ez:
"További fontos kérdések: meggyőzni a vásárlókat a Longhorn létjogosultságáról...A Microsoftnak továbbá meg kell győznie a vásárlókat, hogy megéri leváltani a korosodó szoftvereket, és az újabb verziók jóval több funkciót kínálnak elődeiknél..."
Nahát erről is sokszor ejtettünk már szót. Ennek fényében kezdem érteni miért a nagy winfanok lenéző hurrogása, amikor megtudják valakiről hogy az XP-nél régebbi win-t használ.
Egyszerűen, mint a szövegidézetből is kitűnik, azért mert az m$ (most már ki is mondta, vagy esetleg elszólta magát) érdekeit ez szolgálja. Nem a miénket, felhasználókét, hanem az m$ anyagi érdekeit!
Csak aki nem akar rájönni az nem tudja... innentől nekem a minőséget ne is említse senki a windózzal kapcsolatban, mert harsány röhögés jön rám!(nem véletlenül)
Ami az idézet utáni részt illeti, annyira undorító volt, hogy azt már nem másoltam ide...
És persze újra megtudhattuk hogy az elsődleges cél sokadszorra is a konkurrencia elleni harc és az erőszakos profitszerzés. Ezekután nem értem még miről vitatkozunk egyátalán a windózzal kapcsolatban... -
Laci #36 Nos a Longhorn az meg a másik téma.
Ha az XP nem lenne tele hibával azt is ki venné meg? De így hogy az egész egy hibahalom a jóhiszemű emberek már várják az új verziót hogy hátha az majd aztán jó lesz...
Talán inkább jobb lenne idejében felfogni hogy az sem lesz jó semmire és nem a pénzt szórni rá, ráadásul ezzel erősíteni az m$-t hogy minnél több ilyen erőszakos viselkedésből származó eszetlen kihasználással uralkodjon a népen.
Persze tudom én sokaknak hiába van a könyörgés, csak a saját kárukon hajlandóak tanulni vagy még azon sem... vajon mi ilyenkor a helyes? -
tehen_m #35 Na majd a longhorn
Nagyobb méret, több felesleges funkció,magasabb gépigény ==>több hiba.
Kivácsi vagyok hogy a longhornra hány javitócsomagot fognak kiadni. -
Laci #34 Az a fickó aki ezt írja állandóan úgy látszik csak viccel ezzel, de van aki úgy tesz mintha tényleg komolyan gondolná ezeket az iszonyatos és már tényleg röhejes badarságokat. -
tehen_m #33 A cikk a hibákról szól és valakinek ez jön le:szeretem, imádom az XPt.
lol -
Laci #32 Kiváncsi vagyok egyébként azelőtt ki sejtette volna hogy egy akkor ilyen népszerűtlen cuccosok (m$-dos, windowsok) így el fognak terjedni (persze nem éppen csak maguktól terjedtek azok le, mint tudjuk:) aztán amikor a népnek elege lesz a gagyiból ki gondolta volna hogy még ilyenkor is van aki demagógiákkal meg iszoinyatos gyenge érvnek szánt röhejes beszólásokkal ezt még fényezni is fogja?
Röhej hogy még most is ezt látja, hallja, olvassa az ember, hogy ne az m$-t szidjuk, nincs vel baj, stb. Már ideje lenne tényleg legalább meggyengülnie ennek a nem éppen jó indulatú hatalomnak... Lehet vitatkozni... csak nem sok mindenről lehet itt már vitatkozni, amikor a tények adottak... legfeljebb félremagyarázni/hazudni lehet őket, de az már unalmas és idegesítő. Javaslok egy jobb megoldást: Ne dőljünk be nekik. -
Laci #31 ... Aztán jönnek a buta flémek, amiket sikerül kirovokálni...(megsúgom az élet más területein is bevetik e "szép" módszert, csak most az IT a divat...)
Utána meg kit fognak hülyének feltűntetni?
Persze hogy azt aki (JOGOSAN) felháborodik, hogy amellett hogy már KÉNYTELEN az ember ezzel a kacatos "termékkel" kínlódni még vannak akik védik, sőt azt hurrogják le aki kritizálni meri... Szvsz nyilvános röhej (LOL!) ez az egész...
Csinálj jobbat! :))))LOL!
Már ezerszer ki lett tárgyalva hogy ez bizony igen gyenge "érv" a win mellett, nameg írtak már jobbat, és épp az volt a "bűnük" azoknak a rendszereknek, hogy jobbak voltak... kb. ennyit a kérdéskö lényegéről.. -
Laci #30 Meg az is nevettséges meg szégyenletes hogy azt a lehetőséget sem hagyják nyilvánvalóan ki hogy a fórumokba is küldenek okoskodó, ködösítő megmondóembereket, akik aztán leintenek mindenkit hogy ezt a (nyilvánvalóan röhejes bughalmazt amit itt oprendszernek mernek nevezni) ne merjétek ám szidni mert akkor lámák vagytok. -
tehen_m #29 Ez volt az ms ajándéka karácsonyra. -
intrex #28 Én még azt is szégyenlem, ha ki kell ejtenem a számon a windows vagy a microsoft szavakat. Nagyon lejáratja magát ez a cég, iszonyatosan nevetséges ahogy tartják a pofájukat még ennyi rettenetes hiba után is. -
tehen_m #27 Ilyennek kellene büntetőpont... -
#26 "Ezek elég komoly hibák, hiszen bármilyen olyan szoftverrel kihasználhatjuk, amely képeket olvas be..."
Ez szvsz szimpla hazugság, pánikkeltés. Van egy nagy csomó olyan program, ami hozzá sem nyúl a Win-es dll-ekhez képek ügyében, mégis képfeldolgozó, -megjelenítő programok. Még a legalapabb IrfanView, vagy ACDSee sem használja a Win-es képfeldolgozó könyvtárakat, saját dll-jeik vannak erre.
-
HUmanEmber41st #25 Ha olyan könyen lehetne játszani Linuxon, mint Windows alatt, (persze a mostani új játékokról beszélek) drasztikusan lecsökkenne a Win használók száma (szerintem )
Úgy értsd: csak cdről felrakok valami Lin -t, hozzá (mint a Win-hez )ott az alaplapi és a legújabb vidkari driver, direktX-akármennyi, és már tolható is neten a gamma. Ha ilyen egyszerű lenne...már törölném is az XP-t.. -
xoraxax #24 "Tud mindent, lehet játszani, filmet nézni, zenét hallgatni, nyomtatni, digitalizálni, szinte bármit. Hol teszed meg ezt egy Linux-al?"
Bárhol, bármikor. -
#23 juj, te aztán megmondtad. -
blackeagle #22 Nem tudom én otthon használom a linuxot és soha nem mennék át abba a m$-be. Ki ne találja már valaki hogy bonyolultabb. Én inkább kitalálom hogy fél éve van adsl-em és soha semmi gondom nem volt a nettel és a bejövő okosságokkal pedig hetekig ki se kapcsolom és le se jövök . Nincs is virusírtóm és csak mosolygok a környezetemen ( meg az itteni híreken ) mikor telepitik állandóan a gépet ,meg rohangálnak védelemért . Azt majd jönnek az okos érvek , hogy hát nem írnak rá virus meg hasonlók.
1 csak EGY dolog van a játék ,de az jelenleg nem izgat -
tehen_m #21 "Aki meg szidja az XP-t az csináljon jobbat"
REngetegszer kitárgyalt téma.Mindegyiknek az eredménye: Ez a mondat nem állja meg a helyét!!!!
-
tehen_m #20 Te egy 0 vagy. Konkrét érved nincsen...Ezzel mindent elárulsz magadról. -
Brett #19 Nekem az első kiadott XP van fennt (eredeti, aktivált) + az összes eddig kiadott update, szervízcsomag stb, megfelejve egy NAV-val. Még soha nem volt bajom az oprendszerrel pedig vagy 120 program van telepítve. Kis hozzáértés, karbantartás és nincs gond. Aki meg szidja az XP-t az csináljon jobbat. Nézd meg gyakorlatilag bemész a sarki trafikba, veszel bármilyen szedett vedett alkatrészeket, összerakod őket, fel valamelyik windows és már használhatod is. Tud mindent, lehet játszani, filmet nézni, zenét hallgatni, nyomtatni, digitalizálni, szinte bármit. Hol teszed meg ezt egy Linux-al?
Jó a Linux de csak a maga helyén. Otthon az ilyen windows-t szidó hozzá nem értőknek mire kell a linux? Hiszen ahhoz még több ismeret kell! -
entreri #18 Nem nagy ördöngősség, de egy minimális értelmi színvonalat akkor is követel. És ez az amit ma kevés felhasználó ér el. Aki nem ügyel az általad mondott dolgokra (tűzfal, viruskereső, active-x), az meg is érdemli a szívást. A gond csak az, hogy ez minket is érint, mert terjeszti tovább amit beszedett. -
#17 Nekem sem volt gondom XP-vel eddig.
Igaz, a Win98 is teljesen jól működik a kisebbik gépemen ( P3 1 GHZ), azt sem kellett újratenni sohasem.
Szerintem, aki normálisan karbantartja, illetve ügyel a biztonságra (víruskereső, tűzfal, illetve nem engedi fel az Active-X alapú szarokat) az nyugodtan használhatja évekig.
Nem egy nagy ördöngősség ez. -
#16 Es BUMMM maris itt termett mireez, a rekordember, kinek 2002 ota nem volt gondja xp-vel :^)
Tenyleg, mennyi penzt kaptal e performanciadert..? -
archkoven #15 Nekem sem volt még szinte soha semmi komolyabb problémám az XP-vel. Nem mondom, hogy a legfaszább op-rendszer és a legbiztonságosabb, de azt állítom, hogy annál sokkal faszább mint amilyennek a sok láma beállítja. A biztonságáról meg annyit, hogy én mindig használtam automatikusan frissülő vírusirtót, tűzfalat és az updateket is mindig feltettem vindózra és soha nem volt problémám a vírusokkal.
Nagy lámaság nem védekezni manapság mikor világméretű hobbi lett a vindóz támadása. Aztán meg lehet hőbörögni, hogy milyen szar a vindóz. -
#14 "mit nyilatkozott volna?
bocs de meg nincs is kesz a win xp!"
Sajnos ezzel az a baj, hogy ezzel a meglátással viszont még egy operációs rendszer sincs kész!
:)
Ezt már tovább magyarázni nem lehet ;) -
#13 pedig így van. én szeretem, imádom az XPt. -
#12 Én lassan két éve használok felváltva windowst és linuxot. Nem akarok senkit se meggyőzni, de a linux szerintem stabilabb és biztonságosabb.
A win-nél nem csak az oprendszer a hibás, hanem a hozzá nem értő felhasználók is. Az sajnos tény,hogy egy win-es rendszer 10 percen belül megfertőződik a neten ha nincs ellátva a megfelelő programokkal.
Nem mondom, hogy a linux tökéletes és nincsenek hibái, de meglátásom szerint a win-nek nagyon bele kell húznia, ha továbbra is vezető szereper akar.
Mireez...azt azért tényleg nehéz elhinni, hogy közel 3 éve semmi bajod nem volt az xp-vel. -
#11 Tényleg kéne a géphez is jogosítvány. .. lehet akkor nem kéne hetente újrarakni a win-t -
#10 láma -
#9 "nekem" te gyík