21
-
#21 A történetet igazából nem olvasgatnod kellene, hanem tudnod. 1848-os forradalom és szabadságharc általános iskolai anyag, de ha jártál volna közép iskolába, akkor ott éretségizned is kellett volna belőle. -
#17 igazán kijöhetne már... -
echo #15 ja és a történet sem igazán ragadott meg, de lehet ha elolvasom a hosszú szövegeket jobb lett volna a véleményem -
echo #14 letöltöttem. kipróbáltam. nem tetszik.
a grafikával nem is az a gondom hogy nem 3d hanem hogy valahogy úgy egybefolynak az egységek meg a háttér. meg a kezelés is macerás és úgy összeségében
idegesített a dolog... az ötlet pedig jó volt. talán jobb lett volna egyszerűbben, valami táblás játék szerűséget kihozni belőle, nemtudom... -
khamwass #13 szarügy. Bár a HL2 története nekem is ködös :D
Amúgymeg játékélmény a főlényeg, amit nagyban befolyásol a grafika, de nem döntő. -
#12 én végigjátszottam a hl2-t doom3-at de egy mukkot sem értettem a történetéből, ezeket is csak a grafikáért szereztem be LOL -
eke #11 Kipróbálnám. Amúgy meg szerintem a játékélémény a döntő. Hiába van csili-bili grafika ha sztori agyonüti az egészet, nem? -
#10 Éljen. -
#9 "és kell neki 256 MB RAM"
MIHEZ nem kell???! -
#8 Én azért egy Bush-stratégia helyett inkább '48al nyomulok.. -
Gabest #7 Ez is csak valaminek az adaptációja. Történelmi mercsendájz. -
#6 Lol-ok vagytok.
Amúgy is azt hiszem ingyenes lesz.
De lényegtelen, akiben nics stratéga vér, az ezt nem is értheti. Grafika lényegtelen itt. De amúgy sem vészes, sőt történelmi hangulatú, meg a zene is.
Ne szidjátok létszi, valaki ilyen gammákra vár régóta. -
#5 Szerintem akkor kellett volna leállítani a projectet, amikor az valamelyik nagytudású eszébe lyutott... -
Chappy #4 gagyi, ahogy megnéztem. szar grafika és kell neki 256 MB RAM -
Dömsödi #3 Sajnálom, a fiukat, de irtó nagy bukta lesz.
Elég sokáig és fejlesztették, én már bő fél évvel ezelőtt halottam, hogy csinálják.
Miért lesz bukta?
Itt Magyarországon kevesen fogják megvenni. (Nincs pénz)
Külföldön, ahol meg jönne a zsé, ott azért nem veszik meg, mert 1848 nekik nem mond semmit.
Szerencsésebb lett volna, ha a mostani népszavazásra, (a nemzeti érzületűek alaposan beindultak...) és karácsonyra kiadták volna, igy kissebb lett volna a bukta. -
#2 ÉS MILYEN? AMÚG YMAGYARA JÁTÉK? (DEMO?) -
Chappy #1 jó, már le is szedem a demót!