62
-
aDannyBoy #22 Sorry a kis hibákért. A pályaszerkesztő valamiért elkerülte a figyelmemet, megnéztem tényleg van :)
Illetve korábbi hozzászólásokhoz:
Zene: Tényleg hihetetlen jó, de mivel nem saját zenéje van, hanem a film OST van alávágva, darabolva...stb, ezért !számomra! nem volt igazán kiemelkedő. Lehet sokat hallgattam mp3ban is.
Multi: Kiemeltem, hogy online nem tudtam tesztelni, tehát ez nincs benne a pakliban, viszont a 4 pontot akkor is reálisnak érzem, mert ha ez 5 pont, akkor mondjuk egy warcraft vagy CS az mennyi ? :)
Pozitív kritikák a cikkre: Thx all :P
-
gaspara #21 Slartibartfast: Örülök hogy engem fikázol, legközelebb ha nem értesz vmit kérdezz...:)
A cikket kijavították, most már helyesen van.
THX Dojcsák Dániel -
muerte2 #20 Engem érdekel a gamma, csak hát 1600+ és radeon9600np van a casban 512Mb ramaml, nem tudom, hogy mit csinálna vele, gyanítom nem pörögne túlzottan. :( -
Herkulles #19 Azt ne feledjük el, hogy ez a game nem csak az rts fanoknak készült, hanem mindenkinek aki megnézte a lotr-t, legyen az 10 éves vagy 100, ahhoz képest kiválóra sikerült a hangulat meg döbbenetes lett.
Donneck: Ha egy nap játszol vele 2-3 órát nem tünik fel a sok ork tábor, meg ott van az egyéni frodó küldetések is. -
Zedas #18 Most a Dune 2000 ugye csak vicc volt?
A Dune 2 műfajteremtő volt, de hogy egy az egyben ugyanazt a programot fejújított grafikával hogy gondolták hogy el lehet adni, az felfoghatatlan (nem is sikerült).
A cikkben szereplő játékot is csak a film adja el, mert RTSnek siralmas (bár a grafika tényleg gyönyörű).
Starctaft (Brood War), Warcraft3 (The Frozen Throne), Armies of Exigo
Na ezek jók... -
Slartibartfast #17 Azt írta, hogy VAN pályaszerkesztö, nem kell nekifutásból oltani csak azért, mert rosszul olvastál valamit. -
hajrá! ;] -
áttolom neked 60K-val ha érdekel .. dobáj PÜ-t .. ja nem inkább én írok neked , mer nemhiszem hogy ide visszanéző ;]
-
C&C generals után jöttem rá, hogy az RTS műfaj nem nekem való. Nahh megyek lenyomni Bree vagymianeve dokit a hl2-be
-
p00h #13 Hát nemtudom, de sztem a 2 top rts-t még nem tudták túlszárnyalni: Starcraft, Cossacks -
tényleg a dűne2000-t nem lehet vhonnan leszedni?p2p-n kivül -
gaspara #11 A cikk alapjában véve jó, bár az értékelésnél csöppet fönnakadtam... Ezt most részletezném is:
- Kezelőfelület: az "Options" menüben állítható az egérkezelés kedved szerint. Lehet CnC-s beállítást is használni, szoval ez ne legyen akkor probléma:) (mellesleg nekem mindíg azt történik a pályán amit én mondok neki:P)
- Játékmenet: Hmm, még single-be nem játszottam, szoval nem nyilatkoznék...
- Multiplayer: Itt maximumot érdemelt volna, hiszen ez a rész nagyon jol ki van dolgozva, és mivel annyi játéklehetőség van, hogy szinte megunhatatlan. (legalábbis aki ráfordított már egy kis időt az "Online"-ra az mind ezt mondta). Másik: "Van lehetőség játékosok által készített pályákat csatolni, de nincs se pályaszerkesztő, se véletlenszerűen generált terep." <= ezt most magyarázd meg PLZ, most ha a pályaszerkesztővel csinálnak sokan térképeket, akkor miért nincs pályaszerkesztő??? (van.)
- Zene: Kár hogy nem teccet, pedig az év legjobb zene díját nyerte el a BFME... :P
Nagyjából ennyit szerettem volna hozzátenni kiegészítésképpen, de a cikk alapjában véve elég pontos és jol megszerkesztett. GratZ!
gaspara (www.bfme.hu) -
Aztán a 30. ugyanolyan pályánál hagytam az egészet a fenébe. -
Ja nagyon fasza. Csak amikor a 10. "pusztítsd el az összes ork tábort" jellegű pályát nyomtam kissé beborultam az agyamba az egyhangúságtól.
Stratégia: lerussolod az egyetlen ellenséges kastélyt kezdéskor, ami ráadásul mindig ugyanott van, és nyertél. Nagyon izgalmas.
Az egyetlen pozitívum: orkokkal Legolaszt és a többi homoszexuális hőst írtani, de az is csak pár pálya.
Lehet a cikk írója nem ugyanazt tesztelte? -
khamwass #8 Én a generalssal egy hónapig játszottam...
Ez meg nagyon facául néz ki, ráadásul fantasy, amit nagyon bírok. 1 hónapig biztos kitartana ez is. -
Hát igen, sajnos "kicsit" elbaszták a dolgokat, mert sehol sincsenek a _több_EZRES_ seregek , és multiban elég hamar rá lehet unni.. inkább Dawn of War... -
Esetleg ajánlom a Dűne II-t mint RTS-t , s ha észreveszed , hogy a Generals pont olyan mint a Dűne II .. azaz mind a 2 egy ízig vérig RTS, akkor csak magadat okolhatod. Az hogy nem tetszik .. az már egyéni probléma. -
kicsizoz #5 Stratégiának roppant gyenge, de hangulata miatt magávalragadó!
Aki szerette a filmet, mindenképp érdemes kipróbálni, de ne várjon tőle komolyabb stratégiai feladványokat!
Ettől eltekintve csak ajánlani tudom! -
Engem többet nem szed rá egy sg-s cikk sem, hogy beszerezzek egy RTS-t. Anno rohattul megkívántam a C&C Generalst(mellesleg ennek a grafikai motorjával készült a LotR-TBfME) beszereztem és játszottam vele 1 hetet, mostmeg foglalja a tokot a jobb játékok elől
-
Jimmyke #3 Nem vagyok nagy RTS fan, de ezt kötelező kipróbálni
-
"Ki ne gondolt volna bármikor arra, hogy Legolas, Gandalf, Aragorn és a többiek kezét irányítsa a gonosz orkok felé, vagy ki ne vágyna parancsolni a többszáz elf íjásznak?"
Én nagyon is vágyom rá :)
Ez rohadtul jó játéknak tűnik, ki fogom próbálni!
Grat a cikkhez!
-
" Mindeddig egyedülállónak gondolom a lovasság megjelenítését a játékban. Valóban úgy viselkednek, ahogy kell, képesek vágtában elsodorni akár komolyabb gyalogcsapatot is, mint ahogyan a filmben látható volt. "
ajánlom megtekintésre a Rome: Total War-t. kétszer inkább egy fiktiv RTS, mint egy "filmfeldolgozás", ahol ismerjünk majd minden egyes mozzanatot. nekem sosem volt hangulatom interaktivan végignyomkodni azt, amit előtte már láttam motgóképen ...
a grafika viszont tetszetős :)