Lord of the Rings - The Battle for Middle-earth

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

_Atti_
tényleg a dûne2000-t nem lehet vhonnan leszedni?p2p-n kivül

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

A cikk alapjában véve jó, bár az értékelésnél csöppet fönnakadtam... Ezt most részletezném is:
- Kezelõfelület: az "Options" menüben állítható az egérkezelés kedved szerint. Lehet CnC-s beállítást is használni, szoval ez ne legyen akkor probléma😊 (mellesleg nekem mindíg azt történik a pályán amit én mondok neki😛)
- Játékmenet: Hmm, még single-be nem játszottam, szoval nem nyilatkoznék...
- Multiplayer: Itt maximumot érdemelt volna, hiszen ez a rész nagyon jol ki van dolgozva, és mivel annyi játéklehetõség van, hogy szinte megunhatatlan. (legalábbis aki ráfordított már egy kis idõt az "Online"-ra az mind ezt mondta). Másik: "Van lehetõség játékosok által készített pályákat csatolni, de nincs se pályaszerkesztõ, se véletlenszerûen generált terep." <= ezt most magyarázd meg PLZ, most ha a pályaszerkesztõvel csinálnak sokan térképeket, akkor miért nincs pályaszerkesztõ??? (van.)
- Zene: Kár hogy nem teccet, pedig az év legjobb zene díját nyerte el a BFME... 😛

Nagyjából ennyit szerettem volna hozzátenni kiegészítésképpen, de a cikk alapjában véve elég pontos és jol megszerkesztett. GratZ!

gaspara (www.bfme.hu)
donneck
Aztán a 30. ugyanolyan pályánál hagytam az egészet a fenébe.

donneck
Ja nagyon fasza. Csak amikor a 10. "pusztítsd el az összes ork tábort" jellegû pályát nyomtam kissé beborultam az agyamba az egyhangúságtól.
Stratégia: lerussolod az egyetlen ellenséges kastélyt kezdéskor, ami ráadásul mindig ugyanott van, és nyertél. Nagyon izgalmas.
Az egyetlen pozitívum: orkokkal Legolaszt és a többi homoszexuális hõst írtani, de az is csak pár pálya.
Lehet a cikk írója nem ugyanazt tesztelte?

khamwass
Én a generalssal egy hónapig játszottam...
Ez meg nagyon facául néz ki, ráadásul fantasy, amit nagyon bírok. 1 hónapig biztos kitartana ez is.

,, Ne mondj semmit, ne gondolkodj tovább. Ez a karma hatalma! Isteni színjáték, hát tartsd a szád. Fogd be a pofád!\"

[HUN]PAStheLoD
Hát igen, sajnos "kicsit" elbaszták a dolgokat, mert sehol sincsenek a _több_EZRES_ seregek , és multiban elég hamar rá lehet unni.. inkább Dawn of War...

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
Esetleg ajánlom a Dûne II-t mint RTS-t , s ha észreveszed , hogy a Generals pont olyan mint a Dûne II .. azaz mind a 2 egy ízig vérig RTS, akkor csak magadat okolhatod. Az hogy nem tetszik .. az már egyéni probléma.

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Stratégiának roppant gyenge, de hangulata miatt magávalragadó!
Aki szerette a filmet, mindenképp érdemes kipróbálni, de ne várjon tõle komolyabb stratégiai feladványokat!

Ettõl eltekintve csak ajánlani tudom!

NEOreg3
Engem többet nem szed rá egy sg-s cikk sem, hogy beszerezzek egy RTS-t. Anno rohattul megkívántam a C&C Generalst(mellesleg ennek a grafikai motorjával készült a LotR-TBfME) beszereztem és játszottam vele 1 hetet, mostmeg foglalja a tokot a jobb játékok elõl<#falbav>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Nem vagyok nagy RTS fan, de ezt kötelezõ kipróbálni <#smile>

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Killgore
"Ki ne gondolt volna bármikor arra, hogy Legolas, Gandalf, Aragorn és a többiek kezét irányítsa a gonosz orkok felé, vagy ki ne vágyna parancsolni a többszáz elf íjásznak?"

Én nagyon is vágyom rá 😊
Ez rohadtul jó játéknak tûnik, ki fogom próbálni!
Grat a cikkhez!

Ha békét akarsz, készülj a háborúra!

arty
" Mindeddig egyedülállónak gondolom a lovasság megjelenítését a játékban. Valóban úgy viselkednek, ahogy kell, képesek vágtában elsodorni akár komolyabb gyalogcsapatot is, mint ahogyan a filmben látható volt. "

ajánlom megtekintésre a Rome: Total War-t. kétszer inkább egy fiktiv RTS, mint egy "filmfeldolgozás", ahol ismerjünk majd minden egyes mozzanatot. nekem sosem volt hangulatom interaktivan végignyomkodni azt, amit elõtte már láttam motgóképen ...

a grafika viszont tetszetõs 😊

Forza.

← ElőzőOldal 2 / 2