Lord of the Rings - The Battle for Middle-earth

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Helló!Azt akarnám tõletek megtudni hogy nekem amikor belépek minden megy elinditok egy pályát és nem jön be kilép a játékból és vmi hibát ír ki!
Amugy ez a The battle for Middle earth 2 re értettem létszi segítsetek.
csá valaki irjon már a Lord of the Rings:Battle for Middle-Earth II-hez csalás kódok elöre is köszi
ewuk
srácok, rég elfelejtettem nem tudja valaki mit kell átírni ini.bigben hogy az egység limit ne 200 legyen? middle earth egyrõl van szó.
Hello!Valaki megtudná mondani a LOTR:Battle For Middle Earth II telepítési kódját?(A simát)Sürgõs lenne!Az E-mail-em:[email protected]
Köszönöm!!!
Azért mert felraktad a magyarositast ami virusos. Nekem is ez volt. Töröld le, vagy szerezz másik magyarositast. www.bfme.hu-rol vagy magyaritasok.hu
CSÁ!!!Figyeljetek!A segítségeteket kérem.Nekem megvan a battle for middle earth.folytatom a hadjáratomat,elindítok egy pályát,viszem a pályát rendesen és egyszer csak úgy 4 perc múlva minden leomlik mindenki meghal és kiírja,hogy defeated(vesztettél).Ezt én nem értem mert nem halt meg senki,nem törént semmi,de mégis ezt csinálja.Tudjátok mi ez?Kérlek segítsetek!Az E-mail címem:[email protected] tanácsot vagy valami.Elõre is köszönöm!!!
hello!
lenne egy furcsa kérdésem. nekem megvan lord of the rings the battle for middle earth, de amikor belépek egy pályába vagy hadjáratba 5 perc után meghalok és vége a játénak. valaki nem tudja hogy miért? nagyon megköszönném ha megmondaná valaki.
Nekem meg van a Bfme1 Fel is tudok vele menni netre de amikor csatlakozni akarok másokhoz azt irja h másik verziom van! és senkinek sem volt meg az ami nekem pedig a legujabb volt fent! Nem tudjátok mi lehetett a baj? vagy tudnátok linket adni patch-hez?

Snowbourn LEoH: Aralath-36 Champion

www.bfme.fw.hu

AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD

Én erõsen gondolkodtam rajta hogy megveszem, de a doboz hátulján ezt olvastam:

"Ezen termék online szolgáltatása megszûnés alatt áll, ezért elérhetõsége nem garantált".

Nem tudom egészen pontosan mit jelent ez, de ha megszüntetik a multis támogatást, akkor nem biztos hogy beruházok rá. Tud errõl valaki valamit, hogy mit terveznek?

NeBby
hy!Akar vki a middle-earth 1-el velem multizni???Ha igen keress meg ezen az msn címen: [email protected] thx

Starcraft2 e-mail: [email protected]

hol lehet letölteni???????????????????<#conf><#conf><#csodalk><#conf><#csodalk><#conf>
mit kell crackelni???
Mert nem találok semmit amit tudnék??<#wow3>

Utálom a spenótott

Tataglia
Kapja be mindenki:<#mf3><#mf1><#mf2><#duma><#bdead><#duhos2><#csodalk><#banplz><#idiota>

Tataglia
NINCS ITT SENKI!!! EZ CSALÁS! Mindenki <#mf3>-ja be. Ja és plussz büntetés: ez:<#action>, és ez:<#duhos2>, és ez:<#boxer>, és meg plusszba ez:<#gunyos1>. Ez igaz.

Tataglia
<#rinya><#rinya> Van itt valaki?! Ha eddig volt azt <#gun>-öm. Ha itt voltál csak ez lehet a kifogásod: "<#fejvakaras> a fejed, hogy válaszolj a kerdéseimre. Ha nem ez a magyarázat, akkor mint modtam: <#violent>-ek titeket.

Tataglia
Amúgy meg a játék tök jó. csak van egy probléma vele: idõvel az összes épület, unit és hero csak úgy meghal, pedig semmit se csináltam, amúgy illene a fórumba írni, és nem csak a magadét mondani, hanem helyette mások kérdésére válaszolni. Amúgy kérdeztem valamit, és választ várok rá.

Tataglia
A "Camping"-ban a gonoszoknál és jóknál is már az elsõ pályán megakadtam. Azért, mert mindkettõ campingnél (good camping és evil camping) idõvel minden eltûnik. Pl.: a jóknál megy a sok hero, de közben (mikor ellenség sincs a közelben) mind egyszerre meghal. Mi az oka ennek? Ja és a gonoszoknál csak azért hal meg mindenki mert benn van egy élõ fa. Miért van ez?<#help><#help>

halika nekem kéne játéknak a végigjátszása aki tudja hogy van-e végigjátszása az léci küldje már el a linket a [email protected] címre köszike elõre is.ja és ide ne írjátok le mert ritkán nézek erre fele
Sziasztok! Kérhetnék valakitõl egy Cd kulcsot a játékhoz mert nem találom a tokját.Köszi<#wave>
hello mindenki,nekem meg van a 2. része de amit hozzá adtak cracket az nem jó,és nem találok hozzá jó cracket,légyszi ha van valakinek az küldje el nekem e-mailbe pls!!!!!!!!!!!!!!!!e-mail címem [email protected] pls aki tud segitsen mert zavar h 5,5 gb ot letöltök azt adnak egy szar cracket :@,amúgy azt csinálja h elinditja ajátékot de mikor beállítom h skhirmist és el akkarom indittani akkor 97%-ig betölt és kilép a játékból és kiírja hogy a game.dat hibát talált és leáll a program(a game.dat a crackje)pls aki tudja mit kell csinálni íeja meg nekem e-mailbe mert csak ritkán tok jönni forúmra mert az otthoni gépemen nincs net :S:S:S:S
figyu mit tegyek ha nem ölnek meg és ráadásul semit se csinálok és egyszerûen csak így meghalok
csumi
Mit tegyek ha az elsõ pályán gandalfot mindíg meg öli a szörnyeteg????? Hogy kell legyõzni.
<#violent><#gun><#falbav>

<#boxer>

nem

magyarítása van a http:\\bfme.hun. Engem az érdekelne hogy lehet-e nem eredeti játékkal neten nyomni. Mert találtam hozzá egy progit Hamachi néven de az nekem nem csatlakozik sehova. (router mögött vok) Tudnátok segíteni?
van a játéknak magyarítása vagy végigjátszása??
Nekem meg van a gyári és nem indul el azt írja ki hogy tegyem be a cd-t... Please<#confused>
A világ eggyik legjobb játéka<#worship>
Aki nem szereti az <#mf3>-be!!!
IDKFA nem mûködik? <#nyes>

Sas6
Lécci valaki megmondana pár kodot a játékhoz?? pl pénzt kapunk meg ilyenek!

LiPTON
nekem tetszik a game, csak az a bizonyos "atomreaktor" hiányzik hozzá(egy töltés eltart vagy 20 percig!)
kinek bírja gépe, s szereti a szép stratégiákat, meg a LOTR-et, az próbálja ki! <#wow3>én meguntam, mikor 3. pályát töltötte kb 4-5 folyamatos játék után
egyébként grat a cikkhez<#wave>

Telepítõ kód kéne ,Léci valakitõl
Sauron
A játék király<#nyes>, Én vagyok középfölde Ura<#vigyor1>!!!

\"Látlak, látlak Téged!\"

szerintem jó játék csak neten nem tom nyomni<#violent><#banplz>
Attol még hogy azt mondják vmire hogy szar, elgondolkozhatsz te is rajta, hogy talán mégsem.... 😄
Sephi
Minden jateknak tokeletes a kepgaleriaja de az messze nem jelenti hogy a jatek jo is.

A BFME-ben is vannak palyak amik tenyleg naon jok de a jatek 80% unalmas baromsag.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

soha ne vegyél semmit csak azért, mert mások azt mondják róla, hogy jó.

Sorry a kis hibákért. A pályaszerkesztõ valamiért elkerülte a figyelmemet, megnéztem tényleg van 😊

Illetve korábbi hozzászólásokhoz:

Zene: Tényleg hihetetlen jó, de mivel nem saját zenéje van, hanem a film OST van alávágva, darabolva...stb, ezért !számomra! nem volt igazán kiemelkedõ. Lehet sokat hallgattam mp3ban is.

Multi: Kiemeltem, hogy online nem tudtam tesztelni, tehát ez nincs benne a pakliban, viszont a 4 pontot akkor is reálisnak érzem, mert ha ez 5 pont, akkor mondjuk egy warcraft vagy CS az mennyi ? 😊

Pozitív kritikák a cikkre: Thx all 😛

Slartibartfast: Örülök hogy engem fikázol, legközelebb ha nem értesz vmit kérdezz...😊
A cikket kijavították, most már helyesen van.
THX Dojcsák Dániel
Engem érdekel a gamma, csak hát 1600+ és radeon9600np van a casban 512Mb ramaml, nem tudom, hogy mit csinálna vele, gyanítom nem pörögne túlzottan. 😞
Azt ne feledjük el, hogy ez a game nem csak az rts fanoknak készült, hanem mindenkinek aki megnézte a lotr-t, legyen az 10 éves vagy 100, ahhoz képest kiválóra sikerült a hangulat meg döbbenetes lett.

Donneck: Ha egy nap játszol vele 2-3 órát nem tünik fel a sok ork tábor, meg ott van az egyéni frodó küldetések is.

Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak&#8230;

Most a Dune 2000 ugye csak vicc volt?
A Dune 2 mûfajteremtõ volt, de hogy egy az egyben ugyanazt a programot fejújított grafikával hogy gondolták hogy el lehet adni, az felfoghatatlan (nem is sikerült).
A cikkben szereplõ játékot is csak a film adja el, mert RTSnek siralmas (bár a grafika tényleg gyönyörû).

Starctaft (Brood War), Warcraft3 (The Frozen Throne), Armies of Exigo

Na ezek jók...

Azt írta, hogy VAN pályaszerkesztö, nem kell nekifutásból oltani csak azért, mert rosszul olvastál valamit.

[HUN]PAStheLoD
hajrá! ;]

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
áttolom neked 60K-val ha érdekel .. dobáj PÜ-t .. ja nem inkább én írok neked , mer nemhiszem hogy ide visszanézõ ;]

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

NEOreg3
C&C generals után jöttem rá, hogy az RTS mûfaj nem nekem való. Nahh megyek lenyomni Bree vagymianeve dokit a hl2-be<#wave>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Hát nemtudom, de sztem a 2 top rts-t még nem tudták túlszárnyalni: Starcraft, Cossacks

Oldal 1 / 2Következő →