62
  • atapka
    Helló!Azt akarnám tőletek megtudni hogy nekem amikor belépek minden megy elinditok egy pályát és nem jön be kilép a játékból és vmi hibát ír ki!
    Amugy ez a The battle for Middle earth 2 re értettem létszi segítsetek.
  • killermano2000
    csá valaki irjon már a Lord of the Rings:Battle for Middle-Earth II-hez csalás kódok elöre is köszi
  • ewuk
    srácok, rég elfelejtettem nem tudja valaki mit kell átírni ini.bigben hogy az egység limit ne 200 legyen? middle earth egyről van szó.
  • Andorix
    Hello!Valaki megtudná mondani a LOTR:Battle For Middle Earth II telepítési kódját?(A simát)Sürgős lenne!Az E-mail-em:[email protected]
    Köszönöm!!!
  • gyalikukac
    Azért mert felraktad a magyarositast ami virusos. Nekem is ez volt. Töröld le, vagy szerezz másik magyarositast. www.bfme.hu-rol vagy magyaritasok.hu
  • Andorix
    CSÁ!!!Figyeljetek!A segítségeteket kérem.Nekem megvan a battle for middle earth.folytatom a hadjáratomat,elindítok egy pályát,viszem a pályát rendesen és egyszer csak úgy 4 perc múlva minden leomlik mindenki meghal és kiírja,hogy defeated(vesztettél).Ezt én nem értem mert nem halt meg senki,nem törént semmi,de mégis ezt csinálja.Tudjátok mi ez?Kérlek segítsetek!Az E-mail címem:[email protected] tanácsot vagy valami.Előre is köszönöm!!!
  • kdenes16
    hello!
    lenne egy furcsa kérdésem. nekem megvan lord of the rings the battle for middle earth, de amikor belépek egy pályába vagy hadjáratba 5 perc után meghalok és vége a játénak. valaki nem tudja hogy miért? nagyon megköszönném ha megmondaná valaki.
  • Telcontar999
    Nekem meg van a Bfme1 Fel is tudok vele menni netre de amikor csatlakozni akarok másokhoz azt irja h másik verziom van! és senkinek sem volt meg az ami nekem pedig a legujabb volt fent! Nem tudjátok mi lehetett a baj? vagy tudnátok linket adni patch-hez?
  • horitazi
    www.bfme.fw.hu
  • Indigo
    Én erősen gondolkodtam rajta hogy megveszem, de a doboz hátulján ezt olvastam:

"Ezen termék online szolgáltatása megszűnés alatt áll, ezért elérhetősége nem garantált".

Nem tudom egészen pontosan mit jelent ez, de ha megszüntetik a multis támogatást, akkor nem biztos hogy beruházok rá. Tud erről valaki valamit, hogy mit terveznek?
  • NeBby
    hy!Akar vki a middle-earth 1-el velem multizni???Ha igen keress meg ezen az msn címen: [email protected] thx
  • deno28
    hol lehet letölteni???????????????????
  • tyúkész
    mit kell crackelni???
    Mert nem találok semmit amit tudnék??
  • Tataglia
    Kapja be mindenki:
  • Tataglia
    NINCS ITT SENKI!!! EZ CSALÁS! Mindenki -ja be. Ja és plussz büntetés: ez:, és ez:, és ez:, és meg plusszba ez:. Ez igaz.
  • Tataglia
    Van itt valaki?! Ha eddig volt azt -öm. Ha itt voltál csak ez lehet a kifogásod: " a fejed, hogy válaszolj a kerdéseimre. Ha nem ez a magyarázat, akkor mint modtam: -ek titeket.
  • Tataglia
    Amúgy meg a játék tök jó. csak van egy probléma vele: idővel az összes épület, unit és hero csak úgy meghal, pedig semmit se csináltam, amúgy illene a fórumba írni, és nem csak a magadét mondani, hanem helyette mások kérdésére válaszolni. Amúgy kérdeztem valamit, és választ várok rá.
  • Tataglia
    A "Camping"-ban a gonoszoknál és jóknál is már az első pályán megakadtam. Azért, mert mindkettő campingnél (good camping és evil camping) idővel minden eltűnik. Pl.: a jóknál megy a sok hero, de közben (mikor ellenség sincs a közelben) mind egyszerre meghal. Mi az oka ennek? Ja és a gonoszoknál csak azért hal meg mindenki mert benn van egy élő fa. Miért van ez?
  • majomparade
    halika nekem kéne játéknak a végigjátszása aki tudja hogy van-e végigjátszása az léci küldje már el a linket a [email protected] címre köszike előre is.ja és ide ne írjátok le mert ritkán nézek erre fele
  • pesapi777
    Sziasztok! Kérhetnék valakitől egy Cd kulcsot a játékhoz mert nem találom a tokját.Köszi
  • Benya90
    hello mindenki,nekem meg van a 2. része de amit hozzá adtak cracket az nem jó,és nem találok hozzá jó cracket,légyszi ha van valakinek az küldje el nekem e-mailbe pls!!!!!!!!!!!!!!!!e-mail címem [email protected] pls aki tud segitsen mert zavar h 5,5 gb ot letöltök azt adnak egy szar cracket :@,amúgy azt csinálja h elinditja ajátékot de mikor beállítom h skhirmist és el akkarom indittani akkor 97%-ig betölt és kilép a játékból és kiírja hogy a game.dat hibát talált és leáll a program(a game.dat a crackje)pls aki tudja mit kell csinálni íeja meg nekem e-mailbe mert csak ritkán tok jönni forúmra mert az otthoni gépemen nincs net :S:S:S:S
  • alig1
    figyu mit tegyek ha nem ölnek meg és ráadásul semit se csinálok és egyszerűen csak így meghalok
  • alig1
    csumi
  • zachi
    Mit tegyek ha az első pályán gandalfot mindíg meg öli a szörnyeteg????? Hogy kell legyőzni.
  • robot2
  • robot2
  • robot2
    nem
  • zegner
    magyarítása van a http:\\bfme.hun. Engem az érdekelne hogy lehet-e nem eredeti játékkal neten nyomni. Mert találtam hozzá egy progit Hamachi néven de az nekem nem csatlakozik sehova. (router mögött vok) Tudnátok segíteni?
  • evil 007
    van a játéknak magyarítása vagy végigjátszása??
  • Geri93
    Nekem meg van a gyári és nem indul el azt írja ki hogy tegyem be a cd-t... Please
  • Battlefront
    A világ eggyik legjobb játéka
    Aki nem szereti az -be!!!
  • TheZsenyka
    IDKFA nem működik?
  • Sas6
    Lécci valaki megmondana pár kodot a játékhoz?? pl pénzt kapunk meg ilyenek!
  • LiPTON
    nekem tetszik a game, csak az a bizonyos "atomreaktor" hiányzik hozzá(egy töltés eltart vagy 20 percig!)
    kinek bírja gépe, s szereti a szép stratégiákat, meg a LOTR-et, az próbálja ki! én meguntam, mikor 3. pályát töltötte kb 4-5 folyamatos játék után
    egyébként grat a cikkhez
  • mgaby88
    Telepítő kód kéne ,Léci valakitől
  • Sauron
    A játék király, Én vagyok középfölde Ura!!!
  • Pethii12
    szerintem jó játék csak neten nem tom nyomni
  • gaspara
    Attol még hogy azt mondják vmire hogy szar, elgondolkozhatsz te is rajta, hogy talán mégsem.... :D
  • Sephi
    Minden jateknak tokeletes a kepgaleriaja de az messze nem jelenti hogy a jatek jo is.

A BFME-ben is vannak palyak amik tenyleg naon jok de a jatek 80% unalmas baromsag.
  • Anteris
    soha ne vegyél semmit csak azért, mert mások azt mondják róla, hogy jó.