62
-
atapka #62 Helló!Azt akarnám tőletek megtudni hogy nekem amikor belépek minden megy elinditok egy pályát és nem jön be kilép a játékból és vmi hibát ír ki!
Amugy ez a The battle for Middle earth 2 re értettem létszi segítsetek. -
killermano2000 #61 csá valaki irjon már a Lord of the Rings:Battle for Middle-Earth II-hez csalás kódok elöre is köszi -
srácok, rég elfelejtettem nem tudja valaki mit kell átírni ini.bigben hogy az egység limit ne 200 legyen? middle earth egyről van szó. -
Andorix #59 Hello!Valaki megtudná mondani a LOTR:Battle For Middle Earth II telepítési kódját?(A simát)Sürgős lenne!Az E-mail-em:[email protected]
Köszönöm!!! -
gyalikukac #58 Azért mert felraktad a magyarositast ami virusos. Nekem is ez volt. Töröld le, vagy szerezz másik magyarositast. www.bfme.hu-rol vagy magyaritasok.hu -
Andorix #57 CSÁ!!!Figyeljetek!A segítségeteket kérem.Nekem megvan a battle for middle earth.folytatom a hadjáratomat,elindítok egy pályát,viszem a pályát rendesen és egyszer csak úgy 4 perc múlva minden leomlik mindenki meghal és kiírja,hogy defeated(vesztettél).Ezt én nem értem mert nem halt meg senki,nem törént semmi,de mégis ezt csinálja.Tudjátok mi ez?Kérlek segítsetek!Az E-mail címem:[email protected] tanácsot vagy valami.Előre is köszönöm!!! -
kdenes16 #56 hello!
lenne egy furcsa kérdésem. nekem megvan lord of the rings the battle for middle earth, de amikor belépek egy pályába vagy hadjáratba 5 perc után meghalok és vége a játénak. valaki nem tudja hogy miért? nagyon megköszönném ha megmondaná valaki.
-
Telcontar999 #55 Nekem meg van a Bfme1 Fel is tudok vele menni netre de amikor csatlakozni akarok másokhoz azt irja h másik verziom van! és senkinek sem volt meg az ami nekem pedig a legujabb volt fent! Nem tudjátok mi lehetett a baj? vagy tudnátok linket adni patch-hez? -
horitazi #54 www.bfme.fw.hu -
Indigo #53 Én erősen gondolkodtam rajta hogy megveszem, de a doboz hátulján ezt olvastam:
"Ezen termék online szolgáltatása megszűnés alatt áll, ezért elérhetősége nem garantált".
Nem tudom egészen pontosan mit jelent ez, de ha megszüntetik a multis támogatást, akkor nem biztos hogy beruházok rá. Tud erről valaki valamit, hogy mit terveznek? -
hy!Akar vki a middle-earth 1-el velem multizni???Ha igen keress meg ezen az msn címen: [email protected] thx -
deno28 #51 hol lehet letölteni??????????????????? 

-
tyúkész #50 mit kell crackelni???
Mert nem találok semmit amit tudnék??
-
Kapja be mindenki: 

-
NINCS ITT SENKI!!! EZ CSALÁS! Mindenki
-ja be. Ja és plussz büntetés: ez:
, és ez:
, és ez:
, és meg plusszba ez:
. Ez igaz.
-

Van itt valaki?! Ha eddig volt azt
-öm. Ha itt voltál csak ez lehet a kifogásod: "
a fejed, hogy válaszolj a kerdéseimre. Ha nem ez a magyarázat, akkor mint modtam:
-ek titeket.
-
Amúgy meg a játék tök jó. csak van egy probléma vele: idővel az összes épület, unit és hero csak úgy meghal, pedig semmit se csináltam, amúgy illene a fórumba írni, és nem csak a magadét mondani, hanem helyette mások kérdésére válaszolni. Amúgy kérdeztem valamit, és választ várok rá. -
A "Camping"-ban a gonoszoknál és jóknál is már az első pályán megakadtam. Azért, mert mindkettő campingnél (good camping és evil camping) idővel minden eltűnik. Pl.: a jóknál megy a sok hero, de közben (mikor ellenség sincs a közelben) mind egyszerre meghal. Mi az oka ennek? Ja és a gonoszoknál csak azért hal meg mindenki mert benn van egy élő fa. Miért van ez? 
-
majomparade #44 halika nekem kéne játéknak a végigjátszása aki tudja hogy van-e végigjátszása az léci küldje már el a linket a [email protected] címre köszike előre is.ja és ide ne írjátok le mert ritkán nézek erre fele -
pesapi777 #43 Sziasztok! Kérhetnék valakitől egy Cd kulcsot a játékhoz mert nem találom a tokját.Köszi
-
Benya90 #42 hello mindenki,nekem meg van a 2. része de amit hozzá adtak cracket az nem jó,és nem találok hozzá jó cracket,légyszi ha van valakinek az küldje el nekem e-mailbe pls!!!!!!!!!!!!!!!!e-mail címem [email protected] pls aki tud segitsen mert zavar h 5,5 gb ot letöltök azt adnak egy szar cracket :@,amúgy azt csinálja h elinditja ajátékot de mikor beállítom h skhirmist és el akkarom indittani akkor 97%-ig betölt és kilép a játékból és kiírja hogy a game.dat hibát talált és leáll a program(a game.dat a crackje)pls aki tudja mit kell csinálni íeja meg nekem e-mailbe mert csak ritkán tok jönni forúmra mert az otthoni gépemen nincs net :S:S:S:S -
alig1 #41 figyu mit tegyek ha nem ölnek meg és ráadásul semit se csinálok és egyszerűen csak így meghalok -
alig1 #40 csumi -
zachi #39 Mit tegyek ha az első pályán gandalfot mindíg meg öli a szörnyeteg????? Hogy kell legyőzni. -
robot2 #38 

-
robot2 #37
-
robot2 #36 nem
-
zegner #35 magyarítása van a http:\\bfme.hun. Engem az érdekelne hogy lehet-e nem eredeti játékkal neten nyomni. Mert találtam hozzá egy progit Hamachi néven de az nekem nem csatlakozik sehova. (router mögött vok) Tudnátok segíteni? -
evil 007 #34 van a játéknak magyarítása vagy végigjátszása??
-
Geri93 #33 Nekem meg van a gyári és nem indul el azt írja ki hogy tegyem be a cd-t... Please
-
Battlefront #32 A világ eggyik legjobb játéka 
Aki nem szereti az
-be!!!
-
TheZsenyka #31 IDKFA nem működik?
-
Lécci valaki megmondana pár kodot a játékhoz?? pl pénzt kapunk meg ilyenek! -
nekem tetszik a game, csak az a bizonyos "atomreaktor" hiányzik hozzá(egy töltés eltart vagy 20 percig!)
kinek bírja gépe, s szereti a szép stratégiákat, meg a LOTR-et, az próbálja ki!
én meguntam, mikor 3. pályát töltötte kb 4-5 folyamatos játék után
egyébként grat a cikkhez
-
mgaby88 #28 Telepítő kód kéne ,Léci valakitől -
A játék király
, Én vagyok középfölde Ura
!!!
-
Pethii12 #26 szerintem jó játék csak neten nem tom nyomni 
-
gaspara #25 Attol még hogy azt mondják vmire hogy szar, elgondolkozhatsz te is rajta, hogy talán mégsem.... :D -
Minden jateknak tokeletes a kepgaleriaja de az messze nem jelenti hogy a jatek jo is.
A BFME-ben is vannak palyak amik tenyleg naon jok de a jatek 80% unalmas baromsag. -
Anteris #23 soha ne vegyél semmit csak azért, mert mások azt mondják róla, hogy jó.