A Mozilla újabb területen veszélyezteti a Microsoft pozícióját
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
These are my friends, see how they glisten...
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
(Van ám itt Firefox topic is, ott is lehet kérdezni.)
Egyetlen hátránya, hogy beállítás-mentés ide vagy oda, a visszaállításkor a Document and settings-be fogja berakni a leveleket és a mappát kézzel kell átállítani.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Az Outlook pedig tenyleg tobbet tud, nem csak az a naptar, ami kulonbseg. Nem is beszelve arrol, hogy csomo mobil egyseg (gondolok itt mobiltelefonokra illetve PDAkra) peldaul az Outlookkal szinkronizalja a nevjegyzeket, naptarat, es egyebeit (az emlitett Lotus Notes-sal is lehet ilyet szinkronizalni ha jol emlekszem), de a Mozilla termekei ilyen szempontbol meg sehol sincsenek (remelhetoleg azert majd ok is belekerulnek a tamogatottak koze egyszer!). Habar lehet ez nem szempont az egyszeru otthoni usernek, de azert sokan vannak akiknek igen.
Es itt vissza is kanyarodnek oda, hogy az egyszeru user ugyis OE-t fog hasznalni, es neki eppenhogy jo kis dolog az a Thunderbird, mert azert az OE-t nem nehez lekorozni, es a TB ezt tobbszorosen meg is teszi.
\"The oldest and strongest emotion of mankind is fear. And the oldest and strongest kind of fear is fear of the unknown.\" /Howard Phillips Lovecraft/
Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
én a meloban immár 8. éve l.noteszt használok, ennél szerintem bármi jobb 😄 hiába programozható, az egész egy borzalmas, lassu godzilla levelezõ_mittoménmi rendszer ... 😞(( az ellenségeimnek kivánom, h ezzel melozzanak 😄
Forza.
a fiokok mappáját már átállitottam korábban, de a beállitásoknak nem voltam képes magadni helyet, igy gondolom a global settings elveszik egy win reinstallkor, nem ?
Forza.
Miért kívánod az emberek vesztét? :o) a Notesnál még az Outlook is jobb... pedig az már nem kis sértés... :o)
Y
Akkor inkább használj POPTray-t.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
2. Ugyanezen oldalon van egy "local directory", ahol megadhatod, hol keresse a postafiók fájlait. Nálam pl. az "f:\Mail"-ben vannak a fiókok, külön könyvtárakba rendezve.
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
Otthonra meg az OExpress ráerõltetése a felhasználókra szerintem közönséges bûntett...
A nagyképû, nem váloma nevem beszólásokat meg hanyagolni kéne, habár ez is olyan mint a megbízható források a Blikkben <#dumcsi>#dumcsi>
A cikk címe kicsit eltúlzott, de reméljük a legjobbakat <#vigyor3>#vigyor3><#vigyor2>#vigyor2>
Maximálisan egyet értek az elsõ hozzászólással!
nameg, miért kell ennek a programnak is a local settings\ stb ben tárolni a cuccokat? igy nem megy ez is reinstall után olyan egyszerüen, mint a firefox 😞
Forza.