Megjelent az Opera 8.0 bétaverziója

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

noss
Operából bétát soha, inkább az final utáni .01-et 😊
Jelen esetben majd a 8.01-et próbálom ki elõször.

________ `_~_\" noss

Válaszolni lehet, de nem írja ki alul, hogy "válasz ... üzenetére"
Mi a gond a válasszal?

Ezért voltam kénytelen explorer alól válaszolni 😊
Nincs valami hír arról, hogy végre megcsinálják?
3P
Hát én nagyon régóta használom az operát a számtalan elõnye miatt. Aki ismeri és használja tudja, hogy mire gondolok, azonban vannak kisebb nagyobb hibái is, mint pl. itt a SG-en sem lehet fórumban válasz-ként üzenni... Igaz ez inkább a fórum motor hibája véleményem szerint, mert ez pl csak itt a SG-en hiba... 😊

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Szerintem nem nagyon van olyan feature a firefoxban, ami nincs az operaban (ráadásul ezek jelentõs része nem extension, hanem alapból benne van). Emellett gyors és brutális mértékben konfigolható (pl. ini fájlok szerkesztésével).
Egyébként, ha valaki most próbálja ki, akkor érdemes elugrani ezekre az oldalakra:
http://nontroppo.org/wiki/Opera7
http://magyaropera.blogspot.com/
Utóbbi címen van magyarosítás is, ha kell valakinek.
lck
Ha ez valakit érdekel: SG Chat alapból megy vele.
Opera is teljesen ingyenes. Igaz van reklám, de ha google adscene-t választasz, azt egy vékony csíkba is el tudja rendezni, nem túl zavaró.

És tud magyarul is. Igaz hivatalos fordítás csak a 6.x-van, de a 7.x-es széria is tud magyarul. A 8.0-hoz meg megint lesz hivatalos magyarosítás.

htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu

és télleg hogy tudtok lekövetni?

sry

sztem sokkal gyorsabb az engine.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Dzsini
nem kell, megtartja a regisztrációt.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Killgore
De azért letöltöm.<#nevetes1><#vigyor>

Ha békét akarsz, készülj a háborúra!

Killgore
Opera.... Fejlõdik fejlõdik, de még mindíg van sokminden, amit el kell érnie. Én sem nagyon értem, hogy mi a jó benne. Nekem pl nagyon nem tetszett. De ez a személyes véleményem.

Ha békét akarsz, készülj a háborúra!

Sil78
OFF: Én továbbra sem értem, hogy mi a jó az Operában... Jó, persze, kisképernyõs cuccokra (pl mobiltelefonra) meg látássérülteknek biztos tök jó, de egyébként még így sem tud annyit, mint a Firefox (ami ráadásul teljesen ingyenes, meg magyar nyelvû).

These are my friends, see how they glisten...

Kösz

Akarom mondani rákattintasz jobb gombbal 😊
A Manage Bookmarks-ban egy bookmarkra rékattintasz jobb gombal. A jobbklikk menün belül View -> Sort by my order
[HUN]PAStheLoD
hm új opera .. gyorsan fejlõdik , na kipróbáljuk

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Ma kezdtem el használni az Operát és egybõl egy problémába ütköztem.
Importáltam a kedvenceket az IE-bõl, de nem tudom õket olyan sorrendbe állítani ahogy én szeretem és ahogy már megszoktam, tehát a fontosabbak elõre és egymás alá stb. Rámegyek a "manage bookmarks"-ra és hiába húzom õket bárhová mindig visszaugranak a betûrend szerinti helyükre.
Ha valaki tudja a megoldást akkor légyszi közölje, ugyanis nekem ez fontos és ha nem tudom õket kedvem szerint rendezni akkor nekem eddig tartott az operázás.

Tetsuo
S akkor mi van? 😄

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Tetsuo
Most akkor megint fizethetsz 😄D

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

"... õk eredetileg a 7.0-s verziót akartak megjelentetni."

Akkor már inkább 7.x -et írtatok volna. Mivel a 7.60preview4 lett 8.00beta1 -re átnevezve. Írták is...

Az is kimaradt, hogy akik rendelkeznek 7.0 licencel, azok ingyen kapják a frissítést 8.0-ra, jó hozzá a régi serial!

Véletlenül bezárt füleket is újra meg lehet nyitni Ctrl+Z -vel.

Opera rulez 😊

htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu

es le tudod irni hogy hogyan?

És azt ismeritek hogy két FIAT megy a sivatagban ?

uu
ezt mindd tudta ugyhogy nem vagom ezt mert irtak az sg-s fiukak

20másodperc

a stílusa nem teccik, ennyi...
a megfelelõ ezközökkel le lehetne követni, de én biztos nem töröm magam
Nekem a mikulás vette le a reklámcsikot.(a mikulás nem fizetett érte.)<#vigyor1>
FTeR mi a bajon flashX-el? "egyébként is kis trükkel bemérhetõ vagy" ez vicces.

Dzsini
rss volt - azon csak lényeges javításokat meg fejlesztéseket követtek el (formátumok, ékezetkezelés, stb..), gmail támogatás meg böngészõn át volt, most már anélkül is. a popup blokkoló meg "csak" mûködött idáig, de nem írt statisztikát neked 😊

én kifizettem érte az akkori akciós 25 eurot és azóta reklámsáv nélkül problémamentesen mûködik 😊 nagyon szeretem

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Sil78
Miért, eddig nem tudott ilyeneket az Opera? RSS meg infó a blokkolt popup-okról, Gmail meg hasonlók?

These are my friends, see how they glisten...

Engem a firefox beszélt le az operáról, de ez a hangvezérlés dolog érdekesen hangzik. Az operás fiúk nagyon jó ötleteket találnak ki. Remélem az oldal megjelenítéseken is sikerûlt javítani.
FlashX, az opera nem ingyenes, ha fizetsz érte leveszik a reklámcsíkot, de a leggyengégg tûzfallal is lehet blokkolni...
(egyébként kicsit visszavehetnél a stílusodból, mert nem feltétlenül szalon képes. Attól, hogy nem tudjuk az igazi neved és nem tudjuk hol laksz még nem kell bunkónak lenni - egyébként is kis trükkel bemérhetõ vagy <#hehe> )
ZSIR ma szedem is le

RokaKoma CS:Source FarCry Halo RULZAA

Én az operában egyedül azt utálom,hogy sokszor csak úgy gondol egyet böngészés közbe,és becsukja magát...(Mondjuk utána felajánlja,hogy onnan folytathatom a munkát ahol kilépett,de akkor is gáz!)Ezt vajon javitoták az új vezióban?Ettõl függetlenül operát használok folyamatosan immáron fél éve...
Nekem naon teccik, de az a szar hirdetés eltakarodhatna mán a p*csába

← ElőzőOldal 2 / 2