Megjelent az Opera 8.0 bétaverziója
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jelen esetben majd a 8.01-et próbálom ki elõször.
________ `_~_\" noss
Nincs valami hír arról, hogy végre megcsinálják?
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Egyébként, ha valaki most próbálja ki, akkor érdemes elugrani ezekre az oldalakra:
http://nontroppo.org/wiki/Opera7
http://magyaropera.blogspot.com/
Utóbbi címen van magyarosítás is, ha kell valakinek.
És tud magyarul is. Igaz hivatalos fordítás csak a 6.x-van, de a 7.x-es széria is tud magyarul. A 8.0-hoz meg megint lesz hivatalos magyarosítás.
htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
These are my friends, see how they glisten...
Importáltam a kedvenceket az IE-bõl, de nem tudom õket olyan sorrendbe állítani ahogy én szeretem és ahogy már megszoktam, tehát a fontosabbak elõre és egymás alá stb. Rámegyek a "manage bookmarks"-ra és hiába húzom õket bárhová mindig visszaugranak a betûrend szerinti helyükre.
Ha valaki tudja a megoldást akkor légyszi közölje, ugyanis nekem ez fontos és ha nem tudom õket kedvem szerint rendezni akkor nekem eddig tartott az operázás.
Akkor már inkább 7.x -et írtatok volna. Mivel a 7.60preview4 lett 8.00beta1 -re átnevezve. Írták is...
Az is kimaradt, hogy akik rendelkeznek 7.0 licencel, azok ingyen kapják a frissítést 8.0-ra, jó hozzá a régi serial!
Véletlenül bezárt füleket is újra meg lehet nyitni Ctrl+Z -vel.
Opera rulez 😊
htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu
És azt ismeritek hogy két FIAT megy a sivatagban ?
a megfelelõ ezközökkel le lehetne követni, de én biztos nem töröm magam
FTeR mi a bajon flashX-el? "egyébként is kis trükkel bemérhetõ vagy" ez vicces.
én kifizettem érte az akkori akciós 25 eurot és azóta reklámsáv nélkül problémamentesen mûködik 😊 nagyon szeretem
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
These are my friends, see how they glisten...
FlashX, az opera nem ingyenes, ha fizetsz érte leveszik a reklámcsíkot, de a leggyengégg tûzfallal is lehet blokkolni...
(egyébként kicsit visszavehetnél a stílusodból, mert nem feltétlenül szalon képes. Attól, hogy nem tudjuk az igazi neved és nem tudjuk hol laksz még nem kell bunkónak lenni - egyébként is kis trükkel bemérhetõ vagy <#hehe>#hehe> )
RokaKoma CS:Source FarCry Halo RULZAA