Szerintem...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nevetséges... Nem fogsz tudni senkit se megváltoztatni egy topiccal.
És nem hiszem hogy azért nyomatják ennyien, mert ettõl lesznek jó arcok, hanem azért, mert viccesnek gondolják. Szerinted ez a szerintemezés személyiséget ad az emberekenek? Na ne nevettes már...
SZVSZ azért nyomatják ennyien, mert az hiszik, hogy ettõl õk a jó arcok. Ha egy lelket meg tudok menteni, már megerte! 😄
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Ez hogy nyittok egy ilyen véleményezõs, "szerintem"-utálós topikot, és beirjátok, hogy ti is utáljátok ugyanolyan birkaság, mintha azt mondanátok szerintem. Ha nem tetszik ne foglalkozzatok vele.
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Mit tanultatok?
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
"Szerintem" helyettesíthetõ a következõkkel:
-Véleményem szerint...
-Úgy gondolom...
-Úgy vélem...
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Majd beszedem a tagsági díjakat.
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
persze ez csak tudat alatt játszódik le egyes idiótákban, ezt soha nem fogja neked bevallani egyik se hogy ez így van.
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]