Szerintem...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
ott van
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Csak ilyet fogok hordani :D
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
És az hogy festékes lufikkal dobálják a kamera elõtti üveget aztán röjögnek? Az mit?
Az mit reklámoz, hogy gurul az üveggolyó?
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
"The trees move. Do you not see it?"
láttam egy ilyen reklámot
csávó csirkével szerintem
ennyi
ez mit reklámoz ?
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
<#gun>#gun><#smile>#smile>
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
"Hogy milyen karacsonyt kivanok Neked? Békéses, boldogos, problémanélkülös, szeretetben duskálós, ajándékos, bú és haragmenteses KARÁCSONYT kívánok Neked! Szerintem ;)"
mf239679
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
|►.:http://bubamester.uw.hu:.|► - Az ország legnagyobb Siemens Mobilos oldala
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
<#mf2>#mf2>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
ja és boldog karácsonyt mindenkinek! szerintem...
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
na nem szpemmelek mer még a végén büntetõpontot kapok:c
[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...
De ebben legalább volt helyzetkomikum!
nemvagyokJánosos.
szerintem:P
[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...
Azt hiszed, hogy nem vagyok jobb a többi embernél, vagy mi a fasz?
#67: Na vedd csak le azt a logót, Tökös! <#eplus2>#eplus2>
Azt hiszed te jobb vagy a többi embernél vagy mi a fasz?
szerintem...
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)