Ajándék Vip!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
De jó! 😊
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
ha nem tetszenek a logók nyiss egy saját fórumot 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Saját üzenet törlésének lehetõsége bármely témában a hozzászólástól 4 percig
Saját üzenet szerkesztésének lehetõsége bármely témában a hozzászólástól 4 percig
...
4 percig? Egy normális fórumon nem 4 percig vagy 4 napig van a tagnak szerkesztési joga, hanem korlátlanul!
A logo-kat meg egyenesen betiltanám, fõleg a vibráló, mozgó gif-eket, amik elég zavaróak tudnak lenni, mikor én egy-egy hozzászólást szeretnék olvasni, a logo meg ott vibrál a monitor alján, tetején, közepén.
Azt meg várhatja az SG, hogy én ezért fizessek. Majd ha Greg Ostertag MVP lesz az NBA-ben. Igen, akkor majd befizetek VIP tagságra.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Csak valaki pls mondja meg, hogy akkor 100 Ft+áfa egy hónap, vagy az elsõ honaphoz pluszba jön reg. ár? Meg hogy mennyi az áfa? Hány százalékos?
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress