91
TV2 csodasorozata
-
#51 nem vazz :) -
#50 nem tudom, tényleg, hogy miért csinálják ezt a sorozatot...A bk rajongókat ugysem nagyon lehet átszoktatni berényiéktől...akkor meg kiket akarnak ezzel a szarral célbavenni? -
#49 hát te nagy tévedésben élsz, vazz. -
#48 neked csinálják vazz -
#47 remélem ez a sorozat is megbukik.
nem értem mi a fa**ért probálkoznak ilyen szeméttel.
-
#46 Ennyit a csodasorozatról... -
#45 mármint? -
#44 ... ez volt az első szó :D
-
#43 FUCK YOU! -
#42 FUCK! -
#41 megnézed még ha beledöglessz is -
#40 én rettegek, hogy a BK előtt majd ezt kell nézni -
#39 mi? -
#38 Ismét egy mű, amiben huszonévesek a tinédzserek :D
És 7kor kezdődik, így senki se marad le a BéKáról.
Sajnos meg kellett néznem a bevezető epizódot (assszony), de leglább így jogosan fogalmazhatok véleményt, amit most nem fogok :D
Észrevettétek, h mi volt az első szó, ami elhangzott a sorozatban? -
#37 na neeeeeeeeeeee -
Kolbasz #36 Nem olyan sz@r ez a Jóban rosszban. Bedobtak mindent, amit be lehet: vannak jó nők, jó pasik, gazdag, ambíciózus karrieristák (kórházigazgató) és fiatal individualisták (bringás lemezlovas), megcsalások, rossz fiúk, drogos party-csibészek jólszituált családból, és még a brazil szappanoperák magját is elvetették (ázsiai gyerek). Mindenki megtalálhatja benne magának azt, amire rácupanhat. Lehet, hogy ez a szekér végre beindul... -
Cat #35 A Jóban-rosszban nem múlja alul a nagy gyártási tapasztalattal rendelkező dél-amerikai országok produkcióit. Egyes színészek úgynevezett arcjátékkal is színesítik a dialógusokat, ami a Barátok köztben az egyenesen előre nézésben szokott kimerülni -
#33 a szulák pont hogy betölti a képet -
Vlala #32 hamár Fábry-Szulák párharc kezdődött, azért elmondanám a véleményemet ("akkor is, ha a kuty sem kíváncsi rá" :-) ):
A Fábry showder tényleg Fábryról szól, kinek milyen marhaságot tud mondani. Az egyetlen még nézhető része a design-center.
Szulák nem annyira foglalja a képet, hagyja kibontakozni a vendégeket, de az egész műsoron látszik, hogy utánzat.
Itt térnék vissza on-ba, sajnos ez az In gut-in schlecht (nem véletlenül írtam így :-) ) elég nyílt utánzásnak hat, persze TV2 közeli emberkék szerint sokkal jobb, mint az eredeti. Aki edig nem mérgezte magát a BK-tel, már ne kapcsolódjon be abba, mert szárt sem fgo érteni. Inkább nézze a miénket, ebben is lesz szerelem, ármány, féltékenység és izgalom... broáf.
Teljesen véletlenül pontosan 8 órakor kezdődik, minden nap. -
#31 zacskót mer hányok milyen korház az ahol minden dokinő ilyen kurvás ??? -
#30 oscart a szinészeknek... -
#29 Ja, és 1 kérdés Zsiroskenyertől és fifitől. Mégis mi mást vártatok? :) -
#28 én bele sem néztem, és nem is fogok, nem akarok hányni :) -
#27 Ez nem gyenge...
Ez vérlázítóan hulladék... -
ZsirosKenyer #26 most nézem...
hát elég loller :DDDDDDD
talán még gyengébb mint a BK.. -
#25 Srym de erről topikot kellett nyitni a gumiban:)
Nyugi, az alcimben megemlitem a nevedet :) -
#24 Ez lessz az SG folytatásos szappanoperája :) -
DePreSsZYo #23 :DDDd -
#22 jóBAN rosszBAN -
#21 Jah, ugyanolyan paraszt mint az apja :D -
#20 pl. a gyerekshow szar volt, mert fábry egyesekből alig birt kicsikarni vmit, a romanticos győző lánya meg sztem egyszerűen gusztustalan volt... -
Cat #19 fábry show akkor lenne jó, ha egyáltalán nem lennének vendégek, felesleges a mellé a csávó mellé más is -
Ha nem tetszik miért nézed?
Éppen ezért jó, "róla" szól az egész műsor, és nem a vendégekről.
Szerintem meg minden alkalommal újat mutat, nem ugyan azt ... -
#17 Ha még nem unod, akkor biztos jó. Nekem már tököm tele van vele, sosem nevetek rajta. -
#16 nemtom, sztem a fábry még mindig jobb, bár igaz, hogy közbevág állandóan a vendégeknek... -
#15 Az RTL általában tényleg jobb mondjuk, de ettől függetlenül olyan színvonaltalan, hogy megreped tőle a beton. Pár jó műsor volt/van, pl. a Legyen Ön is milliomos. -
#14 Hát azért mellékesem megjegyzem, hogy a Szulák még mindig sokkal jobb szerintem, mint a Fábry, aki mindenkinek a szavába vág, de már kurva unalmasak a poénjai. A Szulákban az általában érdektelen vendégek legalább beszélnek. -
#13 Nem -
#12 -
#11 a Barátok közt is az elején nem ment, aztán több év után indult be
szal ez nem épp a hülye szerződés...