A mobilok károsítják a DNS-t
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egy kicsit azért kevered a dolgokat:o))
egészen más módon melegít a kályha s a mikró,ha jól tudom amikró mikrohullámokkal,a víz molekuláit rezgeti,melegíti.na a kályhánál ilyet sehol sem találsz:o) ha te abbol indulsz ki h melegít s akkor mindkettõ ugyanolyan káros akkor te minden bizonnyal traktort is eszel,mert finom hisz a szaloncukor is finom s piros papírban is van:o)
a mobil elektromágneses hullámokat bocsájt ki
a CRT moncsiban elektronok bombázzák elõtted léve képet s gerjesztik a rávitt réteget ez világít neked,ahhoz h fény keletkezzen sokkal kevesebb energia kell,mint ami a mikróban van vagy szerintem mint ami teló használ
ja,a csirke már nem,abbol nem lesz zombi:o) elég kevés lehet ezen a téren az ismereted,halott sejtbol nem lesz rákos soha,rákos az a sejt aminek a szaporodása kiszabadul a szervezet szabályzása alol
na hát nekem ilyet mirelit vagy félig sütött csirkén nem találsz
egészen más módon melegít a kályha s a mikró,ha jól tudom amikró mikrohullámokkal,a víz molekuláit rezgeti,melegíti.na a kályhánál ilyet sehol sem találsz:o) ha te abbol indulsz ki h melegít s akkor mindkettõ ugyanolyan káros akkor te minden bizonnyal traktort is eszel,mert finom hisz a szaloncukor is finom s piros papírban is van:o)
a mobil elektromágneses hullámokat bocsájt ki
a CRT moncsiban elektronok bombázzák elõtted léve képet s gerjesztik a rávitt réteget ez világít neked,ahhoz h fény keletkezzen sokkal kevesebb energia kell,mint ami a mikróban van vagy szerintem mint ami teló használ
ja,a csirke már nem,abbol nem lesz zombi:o) elég kevés lehet ezen a téren az ismereted,halott sejtbol nem lesz rákos soha,rákos az a sejt aminek a szaporodása kiszabadul a szervezet szabályzása alol
na hát nekem ilyet mirelit vagy félig sütött csirkén nem találsz
Nos lehet hogy van összefüggés, az egészségkárosodás és a mobil között, csak éppen ezzel a kísérlettel ezt az összefüggést még mindíg nem világították meg. Hiszen ha pl a mikróba rakom a fejem az nem igazán egészséges, a telcsi meg ugyan az csak 1/1000 akkora energiával.
De a mikró sem úgy mûkszik hogy berakom a csirkét aztán megváltoztatja a déjenesét és zombit csinál belõle!
Valójában eccerûen csak felmelegíti, ilyen alapon viszont a kályha is káros, mert az meg több ezer watt energiát ad le, igaz infravörös sugárzás formájában!
Ha a mobil a maga rádiósugárzásával káros, akkor a CRT monitorok, vagy a tvképernyõ pláne az, abból ugyan is télleg kijön olyan sugárzás, ami közvetlenül képes roncsolni a DNS-t, és nem csak a mesében.
De a mikró sem úgy mûkszik hogy berakom a csirkét aztán megváltoztatja a déjenesét és zombit csinál belõle!
Valójában eccerûen csak felmelegíti, ilyen alapon viszont a kályha is káros, mert az meg több ezer watt energiát ad le, igaz infravörös sugárzás formájában!
Ha a mobil a maga rádiósugárzásával káros, akkor a CRT monitorok, vagy a tvképernyõ pláne az, abból ugyan is télleg kijön olyan sugárzás, ami közvetlenül képes roncsolni a DNS-t, és nem csak a mesében.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Teljesen mindegy mitõl halunk meg nem sok olyan anyag van fõleg ételek amibe ne lenne rákkeltõ anyag.
Next PC upgrade: 2022
Most akkor ki fogunk halni? <#vigyor3>#vigyor3>
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
sõt azt hogy nagyfeszültésgû vezetékek közelében nagyobb a leukémiások száma(ami csontvelõben lévõ sejtek daganata ) az rég bizonyított,egyszerû megfigyelés,persze ezt sem angyon akarták elhinni s elfogadni
nem oylan egyszerû hogy okoz e rákot vagy sem
elektromágneses hullámok megzavarják a molekulákat,ionokat ami biztos nem tesz jót az embernek...kérdés ki mennyire érzékeny s mekkora dózistol
mutációk rendszeresen elõfordulnak az emebri szervezetben de ezek angy részét az immunrendszer felismeri s elpusztítja,ha egyáltalán el kell s nem pusztul el magátol
s ha meg is marad egy rákos sejt s osztódik akkor nem még egy láb lesz a baj avgy hasonló,hanem az h a koponya nem igazán tágul s bármilyen jóindualtú is a daganat szövettanilag,malignusnak kell tekinteni
elektromágneses hullámok megzavarják a molekulákat,ionokat ami biztos nem tesz jót az embernek...kérdés ki mennyire érzékeny s mekkora dózistol
mutációk rendszeresen elõfordulnak az emebri szervezetben de ezek angy részét az immunrendszer felismeri s elpusztítja,ha egyáltalán el kell s nem pusztul el magátol
s ha meg is marad egy rákos sejt s osztódik akkor nem még egy láb lesz a baj avgy hasonló,hanem az h a koponya nem igazán tágul s bármilyen jóindualtú is a daganat szövettanilag,malignusnak kell tekinteni
és akkor xmenek leszünk
király. múltkor kitalálták, hogy mégse okoznak rákot, most viszont rájöttek, hogy kinõ 2 + láb tõle...
hagyjuk. ez a hír se izgat fel különösebben.
hagyjuk. ez a hír se izgat fel különösebben.
Pl. nekem nagyon fáj a fejem a mobiltól és a WiFi-tõl, nem hiszem, hogy ez nem káros.
szerintem se, de már a világon mindenrõl kitalálják, hogy káros - jó aláirom lehet hogy tényleg rejt veszélyeket a mobiltelefon, de nem hinném hogy valamelyikünk is ettõl halna majd meg. Illetve remélem
http://www.lohere.net - a MagyarChan
szerintem ez annyira nem vicces... <#rolleyes>#rolleyes><#lookaround>#lookaround>
"kutatók nem tudtak konkrét egészségkárosodást kimutatni" ja mert 5ször akkora dózisban produkálták a laborban. De akkor teljesen mindegy hogy mi telefonálunk-e vagy mások körölöttünk, igy is ugyis káros lehet. A telefonokra is rá kell majd irni mint a cigis dobozokra a figyelmeztetést: a telefonálás súlyosan mutáns képességekhez juttathatja önt és környezetét
hát ha a mobiltól mutálódik, akkor én már kezdhetem is varni a Dare Devil kosztümömet 😄D
← ElőzőOldal 2 / 2