Fejlesztők szivárogtatták ki az Apple új oprendszerét
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudna nekem valami linket adni arra, hogy mi a kulonbseg a RISC meg a tobbi proci architektura kozott?<#help>#help> thx!
Igaz, árban is durván elszaladunk ekkor, de én nem látok igazán okot arra, hogy valaki idehaza MACet használjon, mert azon a pénzen, ha ért hozzá, nagyon ütõs (IBM) PC-t tud összerakni.
Alapjában véve az (IBM) PC-vel semmi gond sincs, csak rá kell döbbenni, hogy az olcsó sz.r az bizony olcsó sz.r, vagy kultúráltabban megfogalmazva olcsó húsnak híg a leve.
Az emberek őrültnek tartanak. Ez talán igaz is, és akkor mindegy, ha eggyel több a holdkóros. Viszont, ha igazam van, és a tudomány téved, akkor Isten irgalmazzon az emberiségnek. Viktor Schauberger
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
A komolyabb grafikai munkákra mindenképpen MAC de talán hang, v zene esetén is. Ez volt a helyzet amiga-nal is.
Tuborgs are better than one... two beers or not two beers?..thats the question :)
Jah meg minden másban...
Amúgy egy komoly grafikai munkaállomásnál nem a hw, hanem a szoftverek jelentik a legnagyobb beruházást. (Már aki megveszi mindet szépen rendesen..).
Egy komplett szoftvercsomag amivel már nagyjából minden munkafázist meg lehet csinálni(dtp, web, aprólék) legalább két misi.
Ehhez képest az a 2-300 E. Ft különbség már elenyészõ, amivel a Mac drágább egy elvileg(!) jobb teljesítményû pc-hez képest.
A gyakorlati különbségekrõl ne beszéljünk, abban még mindíg a Mac vezet.
??? Egész pontosan mire gondolsz? Én eddig úgy tudtam, hogy az USAF és az US ARMY is Windowst használ...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Az emberek őrültnek tartanak. Ez talán igaz is, és akkor mindegy, ha eggyel több a holdkóros. Viszont, ha igazam van, és a tudomány téved, akkor Isten irgalmazzon az emberiségnek. Viktor Schauberger
Mi az hogy Mac az UNIXOT?<#merges2>#merges2>
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.