Quentin Tarantino

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Debi
Láttad már a Hõs címû filmet?
NE nézd meg!

\"Dugd meg és kügyé róla képet\"

2XP
Nem voltak jól képzettek? Akkor vmi elég hülye jakuzavezér ellen indult, ha már a saját embereit sem tudja kiválasztani... Mondjuk azért megnézném, h ha bárkinek is nekiesik "88" fegyveres ember, akkor mihez kezd. Te már láttál levágott fejet? Én nem, de ha kicsit racionálisan gondolkodnál, nem feltételeznél ilyen méretû nyomást egy emberben. Szerinted egy webes lista mértékadó? Nézd meg milyen filmek vannak elõtte...

Debi
-sajnálom h te csak esztelen vérngzést láttál benne.[<#nezze>imdb.com:minden idõk TOP 250-es listáján #58.]Szerencsére más nem csak ezt látta benne...
-gyenge nõ...khmm...khmm(kár h nem szántál idõt a 2 részre...)
-nem száz csak 88.😄
-és nem voltak jól képzettek.
-láttál már ÉLÕBEN fejet,végtagot levágni?

2XP
Hát nálam a Kill Bill a Csillagközi szökevények 2 szintjén van, ha nem lejjebb (bár ez utóbbit 20 perc után abbahagytam). Kevés film van, amit ennyire utáltam. Semmi történet, esztelen vérengzés. Azért még egy amcsi filmtõl is sok, h egy gyenge nõ vagy száz jól képzett harcost darabokra szed, és nehogy már valósághû legyen, h 3 méter magasra spriccel a vér... Az elsõ rész után azonnal töröltem a másodikat, nem bírtam rá idõt szánni.

Debi
"Tarantino ceruzával írja a forgatókönyveit. Egyszerûen nem ért a computerhez, ki nem állhatja a sok gombot."

Az a sok fránya gomb...<#nyes>

Debi
Nemrég szereztem meg a Tarantino mozija c. könyvet.
Nagyon érdekes.Tarantino fanoknak KÖTELEZÕ.
http://www.mkk.hu/leiras.jsp?bookID=185230

Tufa16
"tufa bunkóságból megdöbbentõ metaforákba csap"

Hogy én? 😊)

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

Dichter
4 szobából mondjuk 1 sztem gagyi. A boszorkányos. Nézd meg ettõl függetlenül mindenképp.

nekem tetszett kill bill, fõleg mert furcsa volt, ez az anime+hong-kongi filmes beütés nagyon bejött, meg hát a fõszereplõ...😄
jackie brown leginkább a zenéi miatt tetszett, az az érzésem, hogy az vitte el az egész filmet, no meg de Niro, hát az nagyon durva volt, lelõtte a csajt mert nem fogta be, hát szétszakadtam rajta😄
sajna a kutyaszorítóbant nem láttam(pedig kerestem😞) ez mondjuk Madsen miatt érdekelne, meg a 4 szobát sem láttam

Debi
De Tarantino sokkal egyedibb filmeket csinál mint Spielberg.

Dichter
Spielberg sem végzett.

Debi
Azt ki jelenthetjük hogy a csávó ZSENI!!!
fõleg mert semmijen filmes iskolát nem végzett.
Ilyet nem tanítanak, erre születni kell.

Debi
Nekem meg a Jackie Brown nem tetszett anyira 😄

Dichter
Nem kötelezõ szeretni. Nekem meg a Kill Bill nem tetszik. Azért hányan köveznének engem 😄

Pont tegnap töröltem le a Ponyvaregényt. Láttam kétszer, és másodszorra már annyira se volt jó, mint elsõre. Lehet kövezni! <#idiota>

Debi
Jaja.Tarantino kiragadja azt az 1 karaktert amire a színész
"alkalmas"./amiben a legjobb/
Tehét:Travolta legjobban beszívott gengsztert tud játszani😄

Dichter
Vagy nézzük csak meg, hogy a négy szobában is milyen szereplõk játszanak.

sztem hozzátartozik, hogy tud szereplõket válogatni, és nem is akárkiket!!!nem bírom pölö travoltát, de ponyvaregénybe hihetetlen jó volt😄
george clooney az alkonyattól pirkadatigban😄 : na kurva jó vagyok, vagy kurva jó vagyoK?!?!?!
szal szerintem ezek nélkül a színészek nélkül nem lennének ilyenek a filmje

Dichter
Nem úgy van miegcsinálva hogy "gyünek a vámírok oszt
lekapja a zingjét és kivillan a tetkó és gyakja a vámpírokt."/penge😄/

LOOL

Dichter
Azaz 😄

Debi
Az is jó az Alkonyattól pirkadatigba h csak a végén láthatjuk a teljes
tetoválást.Nem úgy van miegcsinálva hogy "gyünek a vámírok oszt
lekapja a zingjét és kivillan a tetkó és gyakja a vámpírokt."/penge😄/
A végén még ez 1 slusz poén h láthatjuk az egész tetkót.
És tényleg rohatt jó.

Punkerwork
ott nincs ennyi vér, Kill Bill-ben olyan a vér mintha tûzoltó tömlõbõl jönne.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Punkerwork
ok az tényleg jó volt, lehet ha az egészet anime-ként csinálja meg egyben akkor tetszik

Dichter
De ennek tetejébe, még direkt szánalmasan is volt megcsinálva. Egyébként nagyon emlékeztetett az Alkonyattól Pirkadatig, szintén Tarantino filmre. Ott is van vér literszám.
Egyébként az a tetoválás Clooney karján, hátán, valami Istenkirály. Mennyibe fájhat egy olyan? <#finom>

Debi
ja és ami télleg üt a KillBill-ben az az ANIME betét.
Iszonyatosan nagy ötlet.

Punkerwork
a vér volt az egyetlen jó poén benne nekem, mint a beteg manga filmekben 😊

Debi
Hát igen a VÉR...néhol tényleg sok, de ha levágunk 1 ember fejet
akkor csak "kijön" már enyi vér.Megszoktuk a vérmentes amcsi filmeket
és "fáj az igazság".

Debi
Nekem viszont iszonyatosan bejött.
Az hogy 1 borzasztóan egyszerû történetbõl, lehet jó, igényes
filmet csinálni.

Az elsõ részben az akció dominál.A végletekig megtervezett
bonyolult harcjelenetek, az alájuk kevert zenékkel
zseniális.

A második részben inkábba dialógusok dominálnak.
Itt visza térnek a zseniális "Tarantinoi párbeszédek"
amelyeket már megszokhattunk a régebbi filmjeibõl.

Alapjába véve megmaradt a "Tarantino Fíling" csak
a át van ültetve egy másik világba.Nekem nagyon
tetszett.

De a Ponyvaregény akkor is a LEGJOBB soha többet senki se fog ilyen jó
filmet csinálni(esetleg Tarantino😄)

Dichter
Ponyvaregény ezzel szemben humoros, ötletes, és nagyon jól el van találva benne, ez a nincs se vége, se eleje a filmnek. (aki látta, tudja mirõl beszélek, aki nem, az nézze meg, de sürgõsen) Nem utolsó sorban megtanulhat belõle az ember angolul káromkodni.

Dichter
Nekem a Kill Bill, paródikus gyilkolászás. Pl sztem nagyon illúzióromboló, ahogy hektoliterszám fröcsög a vér a levágott emberek fejébõl. Ugyanez vonatkozik Hattori Hanzora is. Nagy japán mester, és összevissza bohóckodik a haverjával. Van benne pár jó jelenet, de különösebben nem fog meg.

kventin tárántinó kedvenc sorozata az ALIAS

szerintem ez már MINDENT elárúl róla 😄
én se szeressem, mese mese mátka

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Red
Tarantino filmjei közül nekem a Jackie Brown a kedvencem, de valószínûleg ezzel egyedül vagyok. 😊
Kill Bill-ek sem rosszak, de nyomába sem érnek az elõzõ filmjeinek.

Ebola75
Reservoir Dogs a legjobb, Ponyvaregény, Négy Szoba követi...szerintem!

A Kill Bill jó, csak más, mint a többi...az embereknek változik a szemlélete az idö elmúltával...nos, a Tarantino-é is változhat, ezzel a filmmel a 70-es 80-as évek hongkongi kungfu-filmjeinek hangulatát és viloágát vette alapul.
Ez a véleményem, ennyi.

Punkerwork
mert nem tudott lekötni, leültem megnézzni mondván jó rendezõ jó szinésznõ és 1 nagy csalódás volt, 4 Szoba hatalmas film Ponyvaregény dettó

Debi
De miért így nincs értelme.Légyszives indokoljátok meg
miért nem tetszik, h legyen mirõl beszélgetni.

Dichter
Egyet értek. Tarantino nagyon nagy rendezõ, a kedvenc filmemet is õ rendezte (Ponyvaregény). Nagyon jó még a 4 szoba általa rendezett szobája is, de a Kill Bill... Nekem nagyon nem jött be.

Punkerwork
kill bill 1-nél csak a 2. volt rosszabb szerintem, és én pl nem tartom gyengének a Jackie Brown-t

Debi
és az miért nem?

érdekes h anyira megoszlanak a vélemények a 2 rész között.
Egybe kõ nézni úgy a legjobb.

Laalee
összes filmje forgatókönyve bejött killbill-1 et kivéve.

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Debi
A Jackie Brown-al az a bajom h az eleje elég lapos...
de a második felében Tarantinó már remekel.
De Niro iszonyat jó választás volt.A hogy ott szenvedve köhög
a pipával...De a legjobb amikor se szó se beszéd lelövi a csajt.

...és ez még csak De Niro volt.

Szóval ez a film simán veri a több "átlag" filmet,de Tarantino
filmjei közül SZVSZ ez a leggyengébb.

Bandew
Én nagyon szeretem a filmjeit, mindegyiket (igen Jackie Brownt is).
Szvsz nagyon élvezetesek, lekötik az embert a cselekmények és a dialógusok, pont mint ahogy egy ember elvárná egy filmtõl. A humoruk is jó, na meg a zenéjük is. Mi kell még?

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Debi
Miért?

Debi
"Jelenség. Kultikus, nagyszerû és elmebajos. A kilencvenes évek legfurcsább mozijait csinálja. Vér és maszkulinitás? E nélkül nem megy. Õ az újkor Orson Wellese, az akasztófahumor testnedvekben tocsogó poétája, az erõszak bachi kamaramuzsikusa. Minden szava kétszer csap falhoz, gyilkos feszültség és csontszáraz humor közt egyensúlyoz, tufa bunkóságból megdöbbentõ metaforákba csap. Õ Tarantino, a nagy Quentin, aki megtanította a mozit, hogy az olyan fogalmakat, mint szex, drog és rock and roll, még mindig komolyan kell venni..."

de jó hogy ilyen az alcím.... 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

nem szeretem.

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

← ElőzőOldal 3 / 3