Chihiro Szellemországban
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én láttam és nagyon tetszett. igaz anno még nem nagyon érettem, de nem olyan régen újranéztem. szerintem egy nagyon szép és varázslatos története van.
akinek tetszett, az nézze meg a Laputát, a Mononoke Hime-t és a Howl's Moving Castle-t.
mind1ik Miyazaki film. 😊
akinek tetszett, az nézze meg a Laputát, a Mononoke Hime-t és a Howl's Moving Castle-t.
mind1ik Miyazaki film. 😊
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
<#eljen>#eljen>
Aki klasszikus nyugati rajzfilmet vár A-ból B-be tartó cselekménnyel, ahol a történeten van a hangsúly és annak van alárendelve minden, az 100%, hogy csalódni fog.
Itt sokkal inkább egy fantasztikus világba csöppenhet bele az ember, amelyben mellesleg történik ez meg az, de nem annyira a sztorin van a hangsúly, mint az atmoszférán, a szimbólumokon.
De maga a világ is olyan káprázatos, olyan ötletes és olyan mûvészi kreativitásról tanúskodik, amelyet egy nyugati rajzfilm az életben nem fog tudni felmutatni. (Ahogy pl. Chihiro a boszorkány szobájába tart és átmegy azon a rengeteg szobán, melyek szebbnél szebbek... Aki még ennél is szebbet akar látni, az nézze meg a GITS2-ben a karneváli jelenetet. A Pixar legjobb jelenetei is vérszegény vázlatrajznak tûnnek mellette.)
U.i.: Szvsz is a legzseniálisabb rész a folyamisten fürdetése. A WWF, a Greenpeace meg a többi zöld szervezet vért hugyozva 100 év alatt sem tudja ilyen frappánsan felhívni a gyerekek, a fiatalok figyelmét a környezetvédelemre, ahogy abban a pár percben rendkívül ötletes módon a filmnek viszont sikerül.
Itt sokkal inkább egy fantasztikus világba csöppenhet bele az ember, amelyben mellesleg történik ez meg az, de nem annyira a sztorin van a hangsúly, mint az atmoszférán, a szimbólumokon.
De maga a világ is olyan káprázatos, olyan ötletes és olyan mûvészi kreativitásról tanúskodik, amelyet egy nyugati rajzfilm az életben nem fog tudni felmutatni. (Ahogy pl. Chihiro a boszorkány szobájába tart és átmegy azon a rengeteg szobán, melyek szebbnél szebbek... Aki még ennél is szebbet akar látni, az nézze meg a GITS2-ben a karneváli jelenetet. A Pixar legjobb jelenetei is vérszegény vázlatrajznak tûnnek mellette.)
U.i.: Szvsz is a legzseniálisabb rész a folyamisten fürdetése. A WWF, a Greenpeace meg a többi zöld szervezet vért hugyozva 100 év alatt sem tudja ilyen frappánsan felhívni a gyerekek, a fiatalok figyelmét a környezetvédelemre, ahogy abban a pár percben rendkívül ötletes módon a filmnek viszont sikerül.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
<flame>Szerintem azoknak nem tetszik, akik nem tudnak értékelni egy jó történetet. Nincs benne elég vér és hasonlók, tudod... </flame>
Megvan nekem is de még nem vettem rá magam hogy megnézzem.
Itt ahogy olvastam egyikõtõknek tetszik másiknak nem.
Itt ahogy olvastam egyikõtõknek tetszik másiknak nem.
Ahhoz képest, hogy az animét annyira nem szeretem, szenzációs rajzfilm! Ahogy az öreg rém megfürdik, és belõle lesz a folyó szelleme, vagy éppen a vízzel borított pályán guruló kis vonat...
Zseniális! <#worship>#worship>
Zseniális! <#worship>#worship>
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
láttam, és habár elég sok animehez volt szerencsém ezen kivül is, nem teljesen tiszta
Nekem is nagyon tetszett, de még biztos, hogy többször is megnézem, mert minden apró mozdulatnak jelentõsége van.
Miyazaki egyik legújabb filmje. Szégyen de még nem láttam. Bár a Laputa és a Mononoke Hime valamint a My Neighbour Totoro után illene megnéznem...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Írjon aki látta, és szereti!
← ElőzőOldal 2 / 2