66
Chihiro Szellemországban
-
flashX #26 Mennyiért lehet eztet megvanni DVD-n? -
flashX #25 azám -
#24 Hát ez egy fantasztikus film -
#23 Na ez sajnos kimaradt :(
Szégyen egy ilyen anime fannak, de köszi hogy emlékeztettetek, simerült hozzájutnom itt virít a polcon, már nézem is
hali -
flashX #22 [egyetért] -
#21 Pedig Miyazaki gyermekfilmeket csinál:) Csak mondanivalóval... -
#20 Nekem nagyon nem jött be, igaz én nem gyerekfilmre számítottam.
Szeretem az animéket, de nem a gyerekeknek szólókat. -
flashX #19 ma nézem mek másodszorra -
#18 chihiro a legjobb!:) utana persze rögtön a wolf's rain sorozat követezik :)
epp tegnap neztem meg vagy 100x szorrra a Chihirot, immaron japánul. és láss csodát világ, végre nem olyan xar a magyar és az angol szinkron, mint egyeb animeoknal es egyaltalan filmeknel...:) -
flashX #17 Nem hiába
a világ legjobb animációs filmje
a világ 9.-ik legjobb kalandfilmje
a világ 26.-ik legjobb drámája
a világ 7.-ik legjobb fantasy-je
és a világ 42.-ik legjobb filmje
-
#16 én láttam és nagyon tetszett. igaz anno még nem nagyon érettem, de nem olyan régen újranéztem. szerintem egy nagyon szép és varázslatos története van.
akinek tetszett, az nézze meg a Laputát, a Mononoke Hime-t és a Howl's Moving Castle-t.
mind1ik Miyazaki film. :) -
flashX #15 -
Garfield #14 Aki klasszikus nyugati rajzfilmet vár A-ból B-be tartó cselekménnyel, ahol a történeten van a hangsúly és annak van alárendelve minden, az 100%, hogy csalódni fog.
Itt sokkal inkább egy fantasztikus világba csöppenhet bele az ember, amelyben mellesleg történik ez meg az, de nem annyira a sztorin van a hangsúly, mint az atmoszférán, a szimbólumokon.
De maga a világ is olyan káprázatos, olyan ötletes és olyan művészi kreativitásról tanúskodik, amelyet egy nyugati rajzfilm az életben nem fog tudni felmutatni. (Ahogy pl. Chihiro a boszorkány szobájába tart és átmegy azon a rengeteg szobán, melyek szebbnél szebbek... Aki még ennél is szebbet akar látni, az nézze meg a GITS2-ben a karneváli jelenetet. A Pixar legjobb jelenetei is vérszegény vázlatrajznak tűnnek mellette.)
U.i.: Szvsz is a legzseniálisabb rész a folyamisten fürdetése. A WWF, a Greenpeace meg a többi zöld szervezet vért hugyozva 100 év alatt sem tudja ilyen frappánsan felhívni a gyerekek, a fiatalok figyelmét a környezetvédelemre, ahogy abban a pár percben rendkívül ötletes módon a filmnek viszont sikerül. -
Devla #13 <flame>Szerintem azoknak nem tetszik, akik nem tudnak értékelni egy jó történetet. Nincs benne elég vér és hasonlók, tudod... </flame> -
Roll #12 Megvan nekem is de még nem vettem rá magam hogy megnézzem.
Itt ahogy olvastam egyikőtőknek tetszik másiknak nem.
-
#11 Ahhoz képest, hogy az animét annyira nem szeretem, szenzációs rajzfilm! Ahogy az öreg rém megfürdik, és belőle lesz a folyó szelleme, vagy éppen a vízzel borított pályán guruló kis vonat...
Zseniális! -
Devla #10 -
#9 Hát mitmondjak.
Inkább nemondok semmit.:))
10/2 -
flashX #8 [egyetért] -
#7 10/10 -
#6 szvsz szar ... -
Cat #5 láttam, és habár elég sok animehez volt szerencsém ezen kivül is, nem teljesen tiszta -
flashX #4 Nekem is nagyon tetszett, de még biztos, hogy többször is megnézem, mert minden apró mozdulatnak jelentősége van. -
#3 Miyazaki egyik legújabb filmje. Szégyen de még nem láttam. Bár a Laputa és a Mononoke Hime valamint a My Neighbour Totoro után illene megnéznem... -
#2 Láttam. Tetszett. -
flashX #1 Írjon aki látta, és szereti!