Chihiro Szellemországban
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Nem tudom mi a p..-ért kell 6 órára rakni.Lesz legalább ismétlés?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Nevetséges, hogy ha az ember valódi értékeket akar látni, akkor vagy évtizedekre kell visszanyúlnia a saját kultúrájában vagy a mási klehetsõgéa japán mûvek. Ez történik akkor, ha egy kultúra kiadja a vezetést a kezei közûl.
Konicsiwá, tu evríbádi!
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Ha vkinek az is megfelel akkor nézze meg tv-ben, állítólag lesz 17-én vasárnap a kora reggeli órákban olyan 6:45 után a TV2-õn. Nem tudom amúgy miért így adják az egész estés rajzfilmeket. Nyugodtan adhatnák hétvégén a délutáni órákban is. És nem ez az elsõ amit ilyenkor adnak, de tényleg jobbnál jobb razfilmeket. Balto, Egérmese, Minden kutya mennybe megy, Eldorádó, Egyiptom hercege, vagy a legutóbbi Miyazaki anime a Vadon Hercegnõje. Ez nagyon lehetetlen idõpont, még a kicsik sem nézik. Olyankor még alszanak, plána vasárnap reggel. Csak a nagyon megszállott rajongók kapcsolják be a tv-t. Annyiból, nem baj, hogy esetleg majd a fejükhõz kapnak az animék esetében a hirtelen égig szökkellõ nézettség miatt.
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
Én is errõl beszéltem. amit tõlem idéztél azt nem is a japánokra értettem, hanem arra ami itt megy, és esetleg még 1-2 országban. Ezért nem engedhetõ meg nálunk az olyan japán filmek terjesztése, amik EMBERI érzelmeket, és erkölcsöt tanítanak a nézõvel. Ez saját önálló tudadot, és önálló igényeket jelentene. Ami természetesen akkor is kollektív lenne, de meglenne bennünk egy szebb, és jobb világban élni akarás. Ahol nincs ármánykodás, hátbatámadás, társadalmi és egyéb különbségek.
Érdekes, mert pont a japánok a legszorgosabb robothangyák. Lehet, hogy nem kellene itt összefüggést keresni. Inkább pont az ellenkezõjérõl van a szó: a mi népünk sajnos lusta, és ebbõl fakadóan igénytelen. Egyszerûbb a szart lenyomni a népek torkán, mint felkutatni és bemutatni az ilyen gyöngyszemeket, az embereknek meg egyszerûbb a szart lenyelni, mint néha megdolgoztatni kicsit a szürkeállományukat, vagy befogadni igazi érzelmeket.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Ellenben a keleti kultúrát, én is csodálom, és szívesen látnám itt Európában is részeit, de tényleg az internet az egyetlen ahol ezt el tudom érni
Jó lenne több animét látni ebben az országban, de félek ez csak egy álom marad. Még jó, hogy van internet, ahol szinte bármi elérhetõ ami érdekel, mert ezek nélkül igencsak szegényes lenne a lelkivilágunk. Azok a valódi érzelmek amiket bemutatnak ezek a filmek, az valami zsenális, a legtöbb Ghibli film erre épít. Nekem nagyon teszenek, mert fel tudok bennük fedezni magamból egy rész, amit esetleg nem hozna elõ más, föleg az itteni élet nem. Persze csak akor jön ez elõ, ha valakiben mélyen megvannak ezek a dolgok, sajnos ez nem mondható el mindenkire, mert 89 óta mi megy? Az a cél, hogy minél jobban kiöljék az emberekbõl az érzelmeket, az egyént és szorgos, robothangyákká változtassanak. Nagyon sajnálom, hogy nem a japánok érzelemvilágá és társadalmi stadereiket követik mindenhol a világon. Talán akkor egy szebb és jobb világban élnénk.
Hát egyelõre ennyit akartam😊)
Fákjúal!
Fákjúal!
Állítólag a Corvinból való, ellenben úgy tudja, már nem csinálnak ilyet a srácok, mert nem törvényes a dolog. Régebben mindíg eladták a plakátokat ha már idelyét múlt volt, ma már visszaküldik a forgalamzónak. Ebben csak azt nem értem, hogy minek. Eleve ezek reklámplakátok, akkor miért ne lehetne a régebbieket akár ingyen is osztogatni. Mit csinálnak vele? Újrahasznosítják? Nem látom benne az értelmet. Szerintem nézzetek körben a helyi tékákban, azok még szoktak osztogatni ilyeneket.
...és mennyiért? <#miaz>#miaz>
A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)
A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)
De nekem is eredetirõl van, valamelyik újság mellé volt téve valamikor...
"Igazad volt" - hát na ilyet nem sok nyugati ember mond, meg olyan helyzetekben mond Chihiro "köszönöm szépen" -t amire egy nyugati ember lazán rávágná hogy kösz
Szégyen egy ilyen anime fannak, de köszi hogy emlékeztettetek, simerült hozzájutnom itt virít a polcon, már nézem is
hali
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Szeretem az animéket, de nem a gyerekeknek szólókat.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
epp tegnap neztem meg vagy 100x szorrra a Chihirot, immaron japánul. és láss csodát világ, végre nem olyan xar a magyar és az angol szinkron, mint egyeb animeoknal es egyaltalan filmeknel...😊
how do you prove that you exist? Maybe we don\'t exist...
a világ legjobb animációs filmje
a világ 9.-ik legjobb kalandfilmje
a világ 26.-ik legjobb drámája
a világ 7.-ik legjobb fantasy-je
és a világ 42.-ik legjobb filmje
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>