Age of Pirates

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Diodi
Teljes végigjátszás a 20 legfontosabb kimentett helyzettel.

Akinek nincs elég ideje vagy kedve végigjátszani a 16 város elfoglalását, az letöltheti a helyzeteket és megnézheti a
teljes befejezését a játéknak, a 16 város (és a 17. a kalózsziget)
elfoglalása utáni videóbejátszást.

A videók külön is megnézhetõk a játék "video" könyvtárában. <#smile>

a helyzetek innen letölthetõk.

Jó játékkal, egy jót játszani, nagyon jó !!!

Randal
Tényleg szerencséd van:)
A kilépõs bug tényleg idegesítõ, de erre van a mentés. Ált csata elõtt/után, kikötéskor/után mentek és jóvan.
Még az Arx Fatalis csinál vmiért ilyeneket, de ott is sûrûn mentek.

CS@
Minden csak nézõpont kérdése, mert szerintem meg nem már 1.41 -nél tartanak, hanem alapból ezzel a verziószámmal jött ki az összes nem Orosz verzió. A „sõt van 1.42 –es javítás is” helyett meg azt is mondhatjuk, sõt csak az az egy van.

Nekem biztos szerencsém van, mert bármennyi idõt tudok vele játszani anélkül, hogy kilépne, megfagyna. Ez alól csak az erõdfoglalás a kivétel, mert ha itt a hajóról kikötök a csatához, akkor mindig kilép, de ezt már megszoktam, úgyhogy szépen mentek elõtte és load után már frankó a következõ erõd foglalásig.

Ez a játék arról híresült el, hogy gyakran kilép...
Az oroszok több mint egy éve tesztelgetik, de hiába...

Már 1.41 verziónál tartanak, sõt van 1.42 javítás is,
de egy nagy BUGHALMAZ az egész játék !!! Sajnos.

Attól függ, neked melyik alapverziód van meg, mert a
magyarítás az 1.41 hivatalos verzióra készült.
A verziók között is lehetnek átmeneti hibák.
pusztulat1
sziasztok van már nektek hun hozzá?
és valami javitás mert allandóan kilép?

Agamemnon
Lesz bevételed, az összes nemzet ellenségének tekínt, és persze megpróbálják visszafoglalni...

mi történik ha elfoglalom?mármint pénz jön?ellenségek támadnak?tisztelnek?lécci a választ.
Fosztogatásnál elviszed a pénzt, két építmény tönkremegy ott
és csökken a polgárok száma.

Lerombolásnál minden megsemmisül és teljesen
lecsökken az ott élõk létszáma.

Jobb, ha elfoglalod, abból van a legnagyobb haszon. :)
CSÁsztok! mi történik ha rákattintok a fosztogatásra?Vagy ha a lerombolásra?lécci az [email protected] válaszoljatok én is nagy rajongója vok.
Mikor jelenik meg az AGE OF PIRATES:CAPTAIN BLOOD?
grebber
ISTENSÉG!!!!!!!!!!

És mit tesz az hogy 0.5-ös verzsön,mi nincs kész benne vagy mi hogy?

Next PC upgrade: 2022

Diodi
MAGYARÍTÁS 0,5 verzió:

innen letölthetõ.
<#wave><#smile>

Jó játékkal, egy jót játszani, nagyon jó !!!

windowed módban is meghökkentõen sokára fagy ki.
Apus
nálam SuperMod után erõsen ritkult a fagyás.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

Randal
Általában minden hasonló játék ugyanebbe fullad bele. Nade ki mondta, hogy csináld végig az egészet?:)

Kikapcsolódásnak jó. Pirates! keverve a Sea Dogs(/PotC) gammával:)
Rulez.
A fagyás tényleg idegesítõ, de sûrûn kell menteni.

én már le is töröltem a játékot, idegesít h folyton kifagy. meg 1 idõ után baromi unalmas mindig ugyanazt csinálni (erõdfoglalás, erõdvédés, erõdvisszafoglalás)
viszont eleinte baromira tetszett az egész játék

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem elõtt!

Randal
Hmm. Erre nem is gondoltam, hogy lefordítsam a neveket is:(

lenézel az északi szentrõl (martin) a déli névrokonára (martinique) és attól eggyel feljebb... asszem elég érthetõ :)

ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem elõtt!

a két sziget közül az amelyiknél lehet csempészkedni is. ot köss ki.

aut viam inveniam aut faciam

Igen, valami ilyet fordítottam én is, de ennek szerintem nem sok értelme van. Van valami, amirõl még nem tudok?
Randal
Épp itt tartok én is. Vagyis most kaptam meg. Szerintem egyik versenyzõ a Lisa Mona kalózsziget. A másik tipp pedig a kiinduló legalsó angol sziget feletti két sziget.

Amúgy hogy a viharba lehet rabszolgákat szerezni? Nekem egyik kalózhajó se adja meg magát.

Szerencsétlenségemre nem vettem észre, hogy kezdéskor be leeht menni a kormányzóhoz. Így mire visszanéztem arra a szigetre, már egy szkúnerrel és acélágyúkkal mentem:)

DarkDemon
névrokon az

valami ilyesmi:

nézz le az északi szentrõl, és a névkeverésétõl eggyel feljebb

ez a nameshake ugye a betûk felcserélése v vmi ilyesmi

Már mindennel próbálkoztam, de nem értem a térkép feliratát:
"Look down from the northern saint and one up from it's beautiful namesake".
Ti ezt hogy fordítottátok?
CS@
Fogalmam sincs mi a default távcsõ gomb, de nálam CTRL(lehet, hogy ez a default is).
Szerintem nézd meg az options menüben, hogy mire van beállítva.

Sziasztok!

Hogy kell használni a távcsövet? Tutira valami egyszerû dolog, de nem bírok rájönni.
CS@
Ezt a kérdést komolyan gondoltad vagy tényleg nem jöttél rá magadtól, hogy ezt a Shipyard –ban csinálják?

a hajókat meg lehet valahol javítattni?
köszi Apus
Apus
elkezded lõni az erõdjét. persze ne közelrõl. térképen siklassz a városhoz, amikor még kicsit távolabb vagy akkor nyomsz F3-at és óvatosan közelíted meg az erõdöt. van egy pont ahol még nem kezd el tüzelni. ja és vigyél köbö 2-3ezer ágyúgolyót. ha lepusztítottad, megjelenik, hogy F3-ra megrohanod a várost. kis kardozás és a tied.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

hogy lehet elfoglalni egy várost?
MarkBlade
bakker akárhányszor töltöm vissza ugyanez..:(
Apus
Ez valami hiba, nekem is csinált ilyet. Én visszatöltöttem az állást.

MarkBlade
Láma kérdés de ha eladom az egyik hajómat ott marad egy 0/0-ás kis csónak amit aztán az istenért sem tudok megszüntetni.. Hogy lehet az hogy azt a kapítányt visszarakjam a hajómra?
Agamemnon
Annyira nem jó, sajnos...

Gyocsika
Remélem lesz hozzá magyarítás!!!

CS@
Úgy tûnik, hogy kicsit eltévedtél, mert ehhez a játékhoz szerintem senki sem fog neked magyarosítást küldeni, ha pedig a hivatalos oldalra mégis feljutnál nem hinném, hogy ott bármi ilyet találnál.

vagyha valaki eltudná nekem küldeni a magyarosítást a [email protected] nagyon megköszöném
nem tudok fellépni a hivatalos oldalra végre letölteni a azt a k. magyarosítást azt irja valami baj van az ixplore.exe-vel de eddig semmi baja nem volt mi lehet virus vagy mi
CS@
Te nem tudsz olvasni? Már egyszer leírtam a #922ben, hogy sehonnan.

honnét lehet letölteni az 1.42 patch crackjét légyszi segitsetek
littleNorbi
hát igen nekem úgy látszik csak 1 térképdarabom van meg...

CS@
Ha megvan a második térképdarab is, akkor az öböl belsõ részét végighajózod és ahol megjelenik a horgony ott ki lehet kötni.

littleNorbi
Odamentem a hajóhoz, meg a parthoz is de nem birok kikötni...

CS@
Ugyanúgy mintha lenne, odahajózol az öbölben lévõ hajókhoz és kikötsz.

darkjet #921 : Sehonnan.

honnét tudom letölteni az 1.42 patch hez a cracket
littleNorbi
hogy birok kikötni Dominica szigetére, mert ott nincs város ?

littleNorbi
kösz.

CS@
Arra tippelek, hogy ezek szerint arra lennél kíváncsi, hogy hol tudod megnézni a küldetéseket:
F2 majd logbook.

littleNorbi
jaj én vagyok a hibás, nem valahogy hanem valaHOL írja-e, h mit kell csinálnom? mint pl a Da Vinci Code-ba volt külön menüpont ahol írta !

littleNorbi
most ha pl lenyomom a C betût akkor rögtön látom mi a feladat ???