1663
  • MarkBlade
    meg van
  • SzuperOmega
    Helló!

Valaki még játszik ezzel a játékkal? Érdekelne, valakinek meg vannak e még a játékhoz a kiegészítések? (supermod, új hajók...stb.)?
  • nazzario
    hali! segitséget kérnék ...feltettem a super modot ahogy itt le van irva..ez jött ki nem indul runime error c++ :::: COMPILE ERROR - file: questsquests_reaction.c; line: 453
    function DefeatGoldConvoy(args:1) doesnt accept 2 arguments nesze nekem :D
    valalki segiteni tudna?
  • hurka79
    Nagy nehezen nappal lett.Most más probléma van.Adott másik küldit, de a franciáktól kell elhoznom egy pasast akikkel hadban állok, így pedig lehetetlen kikötni az adott városban! Ötlet! Szétlőttem az ágyúkat, de elfoglalni nem lehet csak kifosztani vagy lerombolni.Ki érti ezt?Ez egy szar játék!
  • hurka79
    ESET letiltotta a linkedet!Hmmm...
  • hurka79
    Szevasztok! Valaki mondja meg , hogy én vagyok béna vagy a játék!
    Kormányzóhoz mennék mert teljesítettem a feladatot, de több hete éjszaka van és így nem tudok odajutni!Ki van jelezve valahol hogy éppen éjszaka van vagy nappal? Én sehol sem látom!Elég ratyi ha a játékkal van hiba.
  • blackcaptain
    Age of Pirates letöltések!
  • blackcaptain
    Érdemes meglesni! ;)
  • csexesz
    sziasztok olyanproblémám lenne hogy felraktam a módot minden tök jó amig elnem kezd löni az ágyuval,mert egyfolytába lö nem is fogy a löszer és elkezd olyan szinten szagatni hogy .....és nem leeht vele játszani se.ha valaki tudna ebben segiteni hogyan lehet orvosolni nagyon megköszöném
    segitségetek elöre is köszönöm
  • blackcaptain
    Ahoy Kalózok!

Aki nem találja amit keres az nézzen be ide: Age of Pirates ::: Magyarország!
  • biglion lord
    Sziasztok!
    Ha valaki benéz ide és lenne 1 kis ideje megköszönném ha felrakná vagy adna olyan címet amiről letölthető legalább a 10 hajó. Most találtam ezt a játékot és sok kiegészítő a címeken már nem elérhető. 3 napot keresgettem de nem jártam sikerrel. A segítséget és türelmet előre köszönöm. További szép napot mindenkinek.
  • csexesz
    sziasztok olyan problémám lenne hogy van egy küldetés hogy elkell hoznom egy e,bert santiago vega-rol és én nem találok olyatpedig végigjártam mindent
    meg hajot hogyan lehet venni vagy ami van azt lecserélni segitségeteket elöre is köszönöm.sziasztok
  • zsidoka123
    valaki pls rakja már fel a 17 új hajó modot pls valahova és linkelje már be nagyon meg köszönném!
  • csexesz
    sziasztok ma töltötem le ezt a gémet és nagyon jo kis játéknak tünik de olyaqn problémám lenne hogy felszáltam a hajora és egyszerüen nem akart tüzelni az ágyuval igy rögtön kicsináltak nem tudom miért pedig a tüzelö gomot is átálitotam de igyse jo ha valaki tudna nekem ebben segiteni hogy mi lehet a baj nagyon megköszöném segitségeteket elöre is köszönöm.sziasztok
  • zsidoka123
    helloka pls valaki bírna nekem adni egy másik linket ahol le lehet szedni a 17 új hajó modot ugyan is nekem innen nem jön be http://huntuti.extra.hu/index1600.html a oldal csak a fekete gyöngyös az megy is de nekem + 16 hajó is jó lenne ha valaki ismer egy oldalt vagy feltöltötte esetleg valahova pls link majd be előre is kösz
  • Charly
    Légyszives segitsetek mert igy sajnos játszhatatlan:(
  • Charly
    Sziasztok hogy lehetne 1680 X 1050 es felbontásban játszani?
  • chris0202
    sziasztok!vki tudna segiteni abban h a francia nemzet küldetéseivel végeztem de miért nem tudom felvenni a másik 3 nemzet feladatait?azt irja mindhárom nemzet h mert korábban a franciákkal dolgoztam.
    vki tud segiteni?
  • Brujah
    Üdv mindenkinek!

Elég rég nem volt hozzászólás, de azért megkérdem. Átolvasgattam a fórumot, de nem nagyon találtam hasznomra valót a problémámban. Az a bajom, hogy amikor a "karaktergenerálás" után elkezdené a játékot, bejön a töltőképernyő, forog a kerék is, de amikor épp átváltana a játék elejére, (egy töredéknyi hangot kilehel,) a kettő közötti áttűnésben befagy. Semmi hibajelzés nincs és semmi különös, egyszerűen befagy. Nem nagyon jöttem rá, mi a gond. Remélem tud rá valaki megoldás. A gépemnek vinnie kellene és elvileg a Vista alatt is kell, hogy fusson.

Előre is köszönöm a segítséget.
  • MrJoe
    Hello!
    Innen le tudod szedni: KATT
  • Csataiii
    Léygszíves akinek megvan a http://hosted.filefront.com/000razor00 weboldalon található 3 hajó (Flying Dutchman , Pearl , Endeavour) küldje el emailben, mert ez a link halott, a csávó meg 1 éve nem lépett be youtubera, szóval az ő válaszára is várhatok még...Szóval akinek megvan az légyszíves küldje el! Kősz előre is. email: [email protected]
  • Thanatos
    nem
  • kacsahal
    Hello
    Nem tudna nekem valaki küldeni cracket a játékhoz vagy belinkelni ide egy helyet ahonnan leszedhetem ha valaki tud küldeni itt az e-mail címem. Előre is kössz.
    [email protected]
  • Csataiii
    Hát akkor marad így, de azért kősz.
    A fekete Gyöngyöt hol lehet megvenni ha nincs magyarítás?
  • Ea2y
    "mishu" kereset en is megerositenem!
    Ez a 17 uj hajo linkjei tenyleg halottak.
    Ha Valaki tudja hogy honnan lehet letolteni oket, vagy ha valakinek megvan akkor szepen kerem toltse fel egy tarhelyre es linkelje mert nagyon nagyon kene es nagyon megkoszonnem.
    ELORE IS KOSZONOM A FARADOZAST!!!
  • Ea2y
    Ja jut eszembe meg kell kerdeznem, hogy csak nekem van e ez a problemam vagy masnak is??? Mert en meg nem lattam senkit sem errol panaszkodni. Eloszor is felraktam a Supermodot es utana szepen sorban 1-5-ig az Update-eket. A jatek szepen elindult es latszottak is a valtozasok, idaig minden ok volt. De most jott a problema, amikor a hajora felultem es meg hajocsata nelkul is ha lottem egyet a semmibe vagy akar az erodre vagy barhova, AZ AGYUK MINTHA GOLYOSZOROVA VALLTAK VOLNA ES TELJESEN SZETROBBANTAK a hajo azon az oldalan amlyiken hasznaltam oket es igy tovabb. Tehat az agyuk mintha csak egyhasznalatiak lettek volna akar rez, bronz, vasagyukkal lottem.
    Nem kerdem hogy ennek mi lehet az oka mert nagyjabol ra is jottem es felig orvosolni is tudtam a problemat. A 4. Uptate-el van a gond mert a fegyvereket az modositja. Igy ujratelepitettem meg ujramoddoltam stb.. es a 4.Update-et kihagytam, igy jol mennek az agyuk meg minden, es ez igy ok csak igy a moddolas kisse hianyos.
    Megkerlek ha tudtok mas Update-et a "filefront"-os Update-en kivul akkor linkeljetek, vagy ha tudjatok a problema okat es a megoldasat akkor segitsetek. ELORE IS NAGYON KOSZONOM!!!
  • Ea2y
    Sziasztok! Szia Csataiii!
    A "WASD" gombokat azert nem tudod beallitani mert a "W" es az "S" gombok alapertelmezetten a vitorla be/ki vonasara vannak allitva. Es igy foglalt. Ezert eloszor a vitorla be/ki vonasat kell mas gombhoz hozzarendelned en pl az "F" es "G" gombokra allitottam es akkor felszabadult a "W" meg az "A" gomb. Utana lehet allitanai a "W","A" gombokat elore/hatramenetlre. De sajnos tenyleg vannak olyan gombok amiket nem lehet atallitani pl az "akciogombot" vagyis az "F3"-at a "space" gombra akarhogy is felszabaditod. De ez nem veszes. Amugy a supermodot ha telepited akkor nem lesznek ilyen gondjaid mert abban a fejleszto gyerekek gondoltak erre es mar alapertelmezetten a "WASD" gombokkal iranyitod Blaze/Beatrice Sharp-ot a szarazfoldon meg a hajofedelzeten. Amire nem gondoltak az az hogy nem lehet ki "alt+tab"-olni. De szerencsere ez ugysem vegzetes hiba.
  • Csataiii
    Sziasztok !
    Miért van az, hogy amikor a W A S D gombokat átakarom állítani a nyilakra, akkor azt yrja ki hogy "key alreadi in use" ? Magyarítással és anélkül is kiírja, hogyha van játékhelyzetem akkor is és ha nincs akkor is. Ez mitől van? Kőszőnőm előre is a segítséget.
  • mishu
    sziasztok!
    nem tudom hogy olvassa ezt valaki de kellene egy kis help!
    nos a super mod-ot használom+a magyarosítás!
    szeretném berakni a 17 uj hajót is + a magyarositást,de sehol nem tudom megszerezni a hajókat!
    a magyarosítása meg van de a hajók nincsenek!
    http://files.filefront.com/Playlogic+Mod/;7510573;/fileinfo.html
    http://files.filefront.com/Resource/;7524877;/fileinfo.html
    http://files.filefront.com/6+More+Ships+Mod/;7570801;/fileinfo.html

ebböl a linkekből csak a középső (fekete Gyöngy) az még jó de többi döglött!
    legalább is én nem találom a hajókat!
    Nos esetleg valaki tudna segíteni hogy hol találhatom meg az uj hajókat???
    előre is köszönöm!
  • blackcaptain
    Üdv!

Meg van már valakinek az Age of Pirates 2 magyarítása?
  • PirateKing12
    Sziasztok!
    Nem tudtok cracket az 1.5-ös verzióhoz?
    Nagyon kéne!
    Előrre is köszönöm.
  • szocske21
    http://huntuti.extra.hu/index1600.html
  • davyjones
    sziasztok,lécci küldjetek már egy linket ahonnan letudnám tölteni a 17 új hajót.előre is köszi.
  • grebber
    Ti miket görcsöltök lol.
    Orosszal akartok szenvedni.Én leszedtem megy semmi gond vele ,de nem értem mire gondoltam mit várok mivel minden orosz úgyse tudok vele játszani!
  • BlackPirat
    hogy is kell ezt elindítami?én is leszedtem HEEEEEEEEEEEEEEEEELLLLLLLLP!
  • szocske21
    huntutisok HELP
  • szocske21
    a korsari nem fogadja el a kódot amit bemásoltam
  • szocske21
    látn hogy ott van csak a letöltés nem indul
  • stuka85
    amugy milyen gondolom, a cirill betűk miatt szar de, próbáltál vele játszani? és milyen a sebesség az orosz torrenteken? Érdemes nekiálni leszedni vagy mire lejön addigra kijön angolul:D
  • grebber
    Akkor rosszul látod ott van a crack is alul!
    Itt pedig simán látni hgy ottvan!