1663
-
szocske21 #1623 huntutisok figyelem -
szocske21 #1622 pach van crack nincs -
#1621 Gamecopyworld.com és ott megtalálod! -
szocske21 #1620 nincs crack nem találtam -
davyjones #1619 sziasztok,azt szeretném kérdezni,hogy hajót Pl:a bolygó hollandit,hogyan kell beletenni a játékba? -
#1618 Próbáltad hogy felpatcheled 1.2-ig és megcrackeled? -
szocske21 #1617 valoszinüleg ua nekem is 7.9 giga lett ,csak nem birom elinditani -
#1616 Orosz torrent oldalról szedtem orosz címe alapján! -
szocske21 #1615 az isohunt ról corsairs ezt szedted le? -
#1614 Nekem elindult igaz nem a crackel hanem anélkül lemez ellenőrzéssel.
7,9GB-ot feltesz magának.Most kajtatok esetleges angol nyelvi fájlok után! -
#1613 Corsairs?? -
szocske21 #1612 megtaláltom corsairs aneve ,ajáték benne van ,de még nemsikerült elinditani ,ha neked megy irj -
#1611 Hm érdekes már 2008 februárjában fennt volt csak 2,84GB!Elvileg azt töltöm. -
#1610 Hát pedig nagyonis kint kéne lenni :
2008.11.02 óta van crack hozzá!
City of Abandoned Ships v1.2.12 [RUSSIAN] No-DVD/Fixed EXE
Mindegy figyelmesen keresgélem hátha meglelem valahol az orosz torrent bugyraiban! -
#1609 Pedig orosz torrenten nem találom! -
szocske21 #1608 ha az oroazaok már játtszanának vele akkor már orosz torrentről le lehetne tölteni -
#1607 Itt ez az oldal -
stuka85 #1606 na jó feladom használjátok a googlit :D és bocsi az OFF-ért
-
stuka85 #1605 bocsi rossz lett a link de ez jó -
stuka85 #1604 nem tudom nem sokat lehet róla tudni a Playlogic oldalán még a 2009 Q1 van feltüntetve amúgy nem látok rajta sok változást, szerény véleményem szerint inkább egy kiegre hasonlít mint egy második rész, ja és még egy normális honlapja sincsen a gamenak. -
szocske21 #1603 állitólag megjelent a második rész mit tudtok? -
#1602 Hello, már felraktam az super modod, javításokkkal, magyarosítással meg mindennel. Már játszok így egy ideje és annyira sok gond incs, csak néha hiba üzenettel kilép. Az kérdés h most utólag betudnám rakni a Fekete Gyöngy hajót? -
BlackPirat #1601 Super mod a megoldás...
Mondjuk nekem az nem a legjobban működött...
Nem engedett dzsungelban barangolni!Amint átmentem a kapun volt egy kis erdős de valahogy sehogy se engedett be a sűrűbe , oda ahol banditák meg ilyenek vannak.És amikor kikötöttem egy öbölben akkor csak egy nagy feketeség jönn be.Ráadásul még leis szokott fagyni!!! -
Kerberosz #1600 Szerintem nagyon jó játék, a story-n még dolgozhattak volna. lenne 1-2 kérdésem. Hetedszerre kezdtem újra a játékot, bőséges tapasztalattal már tudtam mit hogy kell, 11-es szinten 3 Man-o-war-ral és egy Korvett-tel neki vágtam, hogy megszerezzem a kincset, tapasztalatból tudom hogy nem szabad elfogadni a hugom ajánlatát, mivel nem tudom legyőzni csalás nélkül a fő kalózt (nem tudom hogy vagytok ti ezzel, lehet hogy csak én vagyok béna, de szerintem itt nagyon elbaszták), nem volt szívem megölni, elfeleztük a kincset, rögtön neki vágtam elfoglalni a városokat, fél óra alatt megvolt a 3 Man-o-war-ral, bejött egy kis videó (nagyon elbaszták) semmi magyar szöveg, felirat, nem értettem, de aztán jött a credits, ekkor örültem hogy végre végig vittem, eddig a bank és feltehetőleg a bordélyház (mivel nem volt kiírva semmi) zárva volt, gondoltam most hogy végig vittem nyitva lesz, DE NEM! Oké, rendben, felfejlesztettem a várost, mivel volt egy kis pénzem:), de utánna se, kimegyek a városból, gondoltam hajókázok egyet, hátha megnyugszom, erre mit látok?! fél perces időközönként xx várost megtámadták 10 napod van blablabla... és az összes városon végig ment és kiírta hogy megtámadták, arról nem is beszélve hogy fél óránként leáll a játék mert valami hiba van. Akkor mi a büdös qrva isten csutakos nedves szotyat eres faszért kellet végig menni az összes kibaszott városon? Hol a díj? Mi változott? Ennyi erővel minek story rész? És mikor mehetek be végre pl.: a bankba vagy a bordélyházba? Bocs ha már van erre válasz, de eddig még nem láttam. -
Viktor01 #1599 Valamint kérdésem volna, hogy hogyan tudok rabszolgákat szerezni? Mert az oké, hogy az elején mondják, hogy ha elfoglalok hajókat akkor a megmaradt legénységet rabszolgává tehetem. De mégis mindezt, hogyan lehetne végrehajtani? -
Viktor01 #1598 Sziasztok! Nem tudtok véletlenül egy végigjátszást a játékhoz? Lehet angol is nem gond. Előre is köszi! -
BUBU 2 #1597 Ilyen nincs ez a köcsög szivat! Elindulok a tengeren Isa Mona-tol erre ki írja, hogy spanyol csapatok megtámadták Petit... 23 napig tud ellenálni. Le OK-ozom erre ki irja mégegyszer ugyanazzal a várossal! Odamegyek szétlövöm öket majd térképnézet. És a köcsög szemétlada ki írja hogy spanyol csapatok elfoglalták Santo Domingot. Nyomtam egy betöltést, ugyanugy ki írta Petit... 2X Most Santo...-val keztem, majd szintén ki írta Petit...-ot. EZ MI A SZ_R??????????????????????????????????????? -
BUBU 2 #1596 Kössz
Nem testőrök mert azokra vigyázok mert kevés van. És teljes legénységgel támadok mivel csak a tengerészekböl nincs elég, ők pedig nem harcolnak. Tehát a lányeg, hogy szükségem van még egy hajóra? Én arra a kardra gondoltam aminek a neve:"Astalid" valamilyen szerzetes használta, de elveszett. Meg kevés az emberem mert a kocsmákban mindig azt irja ki, hogy nincs tiszt a kocsmában. Én amugy két korvettet használok ez vált be legjobban olcso a javitása és ugyanolyan jól tudok vele tűzelni. Csákjázásra használom. A 2. hajon van csak rakomány igy ez enyém sokkal mozgékonyabb. Ja ha valaki nem tudja, hogy mért nem tud hajót zsákmányolni azért mert kevés a legénység. -
unzek #1595 Üdv Bubu!
Az a 3 az testőr.Őket felbérelted valamelyik kocsmában.Szerintem az a gond, hogy kevés a legénységed.Ha kolóniát akarsz elfoglalni teljes legénységgel indulj neki és nem árt ha van még egy hajód, lehetőleg az is man-o-war.A jó kardot pedig vagy megveszed drága pénzen valamelyik kolónián a kikötői árusoktól, vagy ha szerencséd van akkor egy hajó megtámadásakor zsákmányolhatsz egyet. -
BUBU 2 #1594 Hi mindenkinek. Olyan gondom akadt hogy a kolonia elfoglalása akadozosan megy. a kaloz szigeten kivül 3 koloniám van de azokér is megküzdöttem rendesen. Az a kérdésem, hogy ti hogyan csapjátok le a katonákat? Mer én egy Man-o-war el majdnem teljes legénységgel megrohamozom az erödöt erre ad mellém 3 embert a tizenvalahánny ellen és mikor a 3 szerencsétlent lecsapják ami nem tart sokáig utána engem csapkodnak. Valaki segitsen! És nem tudja valaki, hogy azt a jó kardot hogy lehet megszerezni? Mer én nem csalok. -
Hujby #1593 E-mail címem [email protected] -
Hujby #1592 Üdv!
Remélem még valaki olvassa az üzenetem. valakit szeretnék megkérni hogy linkelje be a 6 hajó letöltési címét mert sajnos amit a fórumon találtam az a link már nem él:( vagy küldje el nekem E-mailban. nagyon megköszönném. nagyon ki akarom próbálni a super manowart -
DeDy #1591 Üdv.
Két kérdésem lenne, az 1.5-ös patchel teljesen jól megy a magyarítás, nem zavar be, esetleg új szöveg miatt valami angol lenne? A másik hogyha kapok egy olyan küldit hogy vigyek el valakit, vagy valamilyen szállítmányt valahova, azt akkor hogyan tudom meg hova? Pl. kaptam egy olyan mellék küldit ambe az van hogy San domingoba vigyek egy rakományt, de honnan tudjam hol van az a város v falu, melyik szigeten? A térképen csak a sziget nevei vannak. -
Bódis Tamás #1590 Hálás köszönet érte!
Én leszedtem az 1.5-ös verziót. Raknám fel és kéri az 1.41-est.Egyik, másik:a Super Modhoz az 1.41-es kell;) -
#1589 Miért pont az kell ?Már van 1.5-is.
1.5 patch Jobb oldalon ott van az 1.42 és 1.43 is. -
Bódis Tamás #1588 Sziasztok!
Valaki segítsen abban, hogy az 1.41-es patch-et honnan lehet letölteni! -
#1587 A Captain Blod része mikor jelenik meg? -
judgenyo #1586 Hali.Segítséget kérnék. Én nemrég találtam rá erre a játékra és megy a patch meg a magyarítás.
annyi bajom van (egyelőre) ha tengernézetből térképnézetre váltok, akkor visszarak isla mona-hoz és áll a hajóm miközben körülöttem 1000-el cikáznak. visszaváltásnál a hajó megy de mögöttem megin ott a sziget.
Előre is köszi. -
bandykaraki #1585 Helló!Hol tudnám esetleg letölteni a játékot?Nagyon bejön!
-
Plata #1584 Sziasztok,hogy tudok tiszteket kinevezni különbözö posztokra?Ja és hogy tudok a saját városom várába ágyút venni?