331
Motorola v3
  • OptimusPrime
    Persze, tudom, ezért nem láttam soha értelmét mindig a legaktuálisabb, a legzorallabb cuccok azonnali megvételének, mert az már valahogy nem tűnik egészségesnek, de végül is, mindegy. Mindenki arra költi a pénzét, amire akarja, nem igaz? ;-)

Nagyjából jó ár, a 6600-ás olyan 50-60, a V3 a duplája, tehát ez pont árban van, ugye majd beszámolsz róla, hogy milyen? :-))

Üdv!

Prime
  • OptimusPrime
    Kedves egészségedre! :-))
  • FoToS
    Mindennel igy van,hogy jön az ujabb jobb mint a pc piacon ez egy mokuskerek.Nem tudom,ha eltudom adni jó árba a 6600 akkor kb 50-60 ért veszem meg a V3 akkor viszont nem csinálok rossz üzletet.
  • fifi
    Köszi...
  • OptimusPrime
    Fél év és 60-70 magasságában lesz az ára, addigra meg (szerintem) kijön a V3.5 (vagy valami ilyesmi), amiben valószínű mindent beletetsznek, amit ebből kihagytak.

Látom, ezt te nagyon eldöntötted. :-)) Ha úgy érzed, hogy jó vételt csinálsz vele, akkor vedd csak meg. Csak az a baj, hogy avul az egész, mint ahogy minden GSM telefon, szóval nem biztos, hogy érdemes ennyit kiadni érte (pont úgy nem, mint a SE S700-asért 150.000-et), hiszen fél év és levélnehezéknek jó lesz, de persze fél évig nagyon zorall, csak aztán kijön egy frissítés, és akkor meg az lesz az ász, és az kell majd mindenáron. Ez amolyan ördögi kör, de ha megteheted, akkor szánjál rá annyit, amennyit, és használd egészséggel, rossz vételt nem csinálsz, de Én ezért az árért olyan fullos telefont vennék, amiről tudom, hogy fél vagy akár egy éven belül sem születik jobb (ha lenne benne 3G támogatás, meg video felveő és minden, aminek tényleg semmi haszna, de opcionálisa jó, hogy benne van), akkor Én is megvettem volna már egy hónapja, így viszont kivárok. Ezen az alapon mondjuk SE P900-as lenne a legjobb, de nem szeretem az SE-t! :-))

Üdv!
  • OptimusPrime
    Nos, Én az MPX-220-at nem nevezném kimondottan GSM telefonnak, hiszem egy hibrid! PDA és GSM telefonok ötvözete, de tény, hogy nagyon jó. Igaz, idehaza még kapni sem nagyon lehet, de ez alakul, így, hogy vételárát nézve hol is áll majd, azt nem lehet tudni.

Egyébként, ami miatt jó vétel lehet az csakis az operációs rendszer nyújtotta rugalmasság, mert Windows ide, Microsoft oda, a rendszer iszonyat nagy szabadságot ad a fejlesztők kezébe, messze túllépi azokat a határokat, amit mondjuk Motorolák esetében a JAVA platform nyújtani képes, tudásban a Symbian-okat akarja megfogni, de azt nem tudom, hogy ez sikerül-e majd. Szóval innen nézve jó vétel, csak ne tegyünk egymás mellé a kettőt, mert nem egy kategória.

A V3 mobiltelefon, az MPX220 igazából szerintem PDA. Más a felhasználó réteg.

Üdv!

• FoToS
    Az igazság az,hogy most nokia 6600 van,de pl a videó felvevőt 2x,ha használtam benne.Most nézegetem 110.000 is lehet már kapni új garis dobozosat bár 1 db volt és már el is csipték.Nagyon be vagyok rá indulva mert elsősorban azért vesz a ember (legalább is én) telefont mert tetszik neki a design mert nem veszek olyan telefont ami nem tetszik hiába tud nagyon sok mindent.
  • fifi
    Nekem akkor már MPX220! Az nem jobb? Pl. vételárat tekintve.
  • OptimusPrime
    Üdv!

Ismerős az érzés... :-)

Jómagam is gondolkodtam egy ilyen csúcsgép megvásárlásán és hoztam volna is érte jelentős véráldozatot, jelentőset igen, de 130.000-et nem! Ugyanis csúcs design ide, csúcs design oda ez nem más, mint egy V600-as összelapítva. Aminek az ára most 60.000 függetlenül. Persze, iszonyat jól néz ki, de a tudása szinte semmit sem változott az elődhöz képest.

Most jött ki a Motorola V620-as, amiben a V600 hiányosságait kompenzálták (videófelvétel, miegymás) és az sem kerül ennyibe, de többet tud. Igaz, nem is 19 mm vékony! :-)) Tehát azt mondom, ha eltökélted, akkor jó véltel, de ha mindenben csúcsot akarsz, akkor V620, még akkor is, ha az nem is ennyire mutatós (bár szerintem nagyon szép).

Bár tagadhatatlan, hogy egy V3-al akárhol jelenik meg az ember, arra azért felfigyelnek! :-))

Üdv!

Prime
  • Pyx #2
    Kép alapján nem rossz.
  • FoToS
    Sziasztok.

A közeljövőben tervezem esetleg ,hogy beruháznék egy ilyen csodára.Ma tartottam a kezembe a telefont és fantasztikus.Várom azok hozzászólását akik már rendelkeztnek ilyen telefonnal.Kösz előre is a hozzászólásokat.