331
Motorola v3
  • mateus33
    Sziasztok! Nem tudja vki,hogy hogy lehet összehozni a V3ast a Motorola bluetooth-os headset-tel? Angol nyelvű a gép,de attól még értem,s mégsem érzékeli a headset-et. Mi lehet a trükkje?
  • Venom
    ja meg még mindig nemtudok bemenni a hangos beálitásokba telón...
  • Venom
    tévedés mivel sik üres...
    programba áthúzom a csengöhangot a telóra kis ablakba mutatja hogy tölti átt de nem kerül a telefonra :S
  • Kata
    Gondolom megtöltötted a telefon memóriáját.
  • Venom
    Hali. kéne nekem egy kis help.
    Nemrég felpakoltam pár MP3-at gépemröl amik közül párat töröltem nem telefonon hanem progival gépen csak egyik bevolt rakva csengőhangnak amiröl megfeletkeztem és most nemtudok semmien csengöhangot rakni a telefonomra és telón a hangos beálitásokba sem tudok belemenni :( valakinek volt ien problémája és tudna rá helpet?
  • [Rush]
    valaki segítene esetleg, hogy hogy rakjam fel a témákat a v3-asomra?

Előre is köszi
  • FoToS
    ugy,hogy 2004 decemberében vettem a telefont kárytafüggetlenül.Nézd meg mikor nyitottam ezt a topicot és meglátd.
  • Disinfo
    Van ilyen funkciója. Mikor megírod az üzenetet, kiválasztod kinek, majd megjelenik az a képernyő, mikor már küldenéd. Ott alul van (nekem csak angol nyelv van a telefonban, ott Receipt-nek hívják), azt átállítod igen-re, és már küldi is vissza, hogy mikor kapta meg üzit.
  • aren
    az igazság néha fáj de remélem akkor engem nagyon kedvelsz.

Aren
  • Kata
    Pl. mit? Imádom a levegőbe vagdalkozó, mindent leszarozó embereket. Olyan egyediek.
  • aren
    hali!
    minden telefon tudja az sms visszajelzés cuccot.ez nem egy külön szolgáltatás keresd az sms beálításoknál.Minden esetre én szerintem a v3 egy szar vékony oldalról jól néz ki de ennyi a belső memóriát meg sem említem annyira kicsi és ennyi pénzért az ember szerintem jobb ha más vesz.
    Forever SAMSUNG!

by all!

Aren
  • Kata
    Hogy van neked 1 éve V3-asod, mikor mostanában jelent meg? LoL, kis hazudós.

Mellékesen eddig nekem is nokiáim voltak, és nem véletlenül váltottam márkát. Ennyit a butaságról.
  • FoToS
    Sziasztok. Én nem szeretem a teleonom megbántam már rég mert nagyon kis buta készülék a Nokia telefonokhoz képest. Nekem eddig csak az volt 1 éve van V3 ,de azon kivül,hogy konfortos semmi több jó tulajdonságát nem találtam.
  • Kata
    Az sms küldés visszajelzése nem egy plusz szolgáltatás? Mint pl. a hívószámkijelzés, azt is kérni kell az előfizetéshez, különben hiába kapcsolgatod a mobilon. Bár nem tudom, hogy a kártyás telefonoknál ez hogy megy. Az sms visszajelzés amúgy nem tudom van-e a telefonon, sosem kerestem rajta, nem használom.
  • Kata
    Nekem nem volt vele ilyen gondom. Talán függ attól is, hogy hol vetted?...
  • G_ArchAngel #36
    Nem tudom miért kellett bezárni a Motorola V3x topicot, mikor az teljesen más telefon...

akkor a Nokiák, SE-k...stb is legyenek egy topicban, aztán majd jól összekeverednek a kérdések...
  • lybrahu
    Ilyesmi nálam is előfordult már, de nem minden alkalommal.Nekem szintén új a készülék és akadna kérdésem is.Szal ugyebár adnak hozzá egy csodaprogit (MPT) amiben vannak animált gif-ek.Na gondoltam karácsony lévén felteszem az animált fenyőfát a tools programból képernyővédőnek.A gond az hogy a telón már nem animált a dolog még előnézetben sem, nemhogy képernyővédőként!! Mi lehet a probléma? A másik: a régi Panasonic telefonomnál ha sms-t küldtem érkezett visszajelzés arról hogy az illető megkapta az üzenetet.A V3-nál valahogy nem találok ilyen funkciót.Vagy nincs is ilyen?Ha esetleg valaki tudná a megoldásokat megköszönném!
    Kellemes Ünnepeket!
  • Demeter
    Üdv skacok!

Csak egy gyors kérdés a hozzáértőkhöz. Vettem nemrég egy ilyen V3-as mobilt. Namármost a teló független de megmaradt benne a voda logo és bejelentkező képernyő . MOndjuk azt sem értem hogyha független akkor mi módon marad benne ilyen?? Na mind1 a lényeg az, hogy az miért lehet, hogy a teló nem írja ki normálisan az összes ékezetet? Ez azért fura mert mikor sms-t írok rendesen ékezettel ellátva írja ki, de mikor az illetőhöz eljut már ékezet nélküli a dolog. De viszont ez nem
    mindegyik ékezetes batűre vonatkozik csak egyes betűkre. Vajon miért lehet mindez?
    Volt vki hasonló cipőben a v3-as telóját illetően?

Thx!
  • onoff
    Sziasztok, nagyon láma kérdéseim lesznek

http://www.motox.us/ oldalon nagyon jó mod cuccok vannak, software upgrade, skinek, ilyesmi.. Az uj software-el és flexel lehet vele videot is felvenni, és 7mb lesz a memória, stb. stb.
    Ehhez elvileg unlockolni kell a telefont. Ezt észreveszi a szolgáltató ha unlockolom? Vissza lehet lockolni? Valaki probalta már upgradelni a softwaret, flex-et?

Amúgy nagyon megvagyok elégedve a kis döggel (V3) úgyhogy ha rizikós az upgrade, hagyom inkább..
  • tomy8614
    Sziasztok!

Tudna vki segíteni abban, hogy hogyan lehet java játékot ráküldeni a telefonomra(motorola v3) bluetooth-on keresztül?

Hang, kép, video megy csak a játék nem... :(
  • trabant
    Mi van, senki nem foglalkozik ilyesmivel?
  • trabant
    Azzal csak képet / hangot / videot lehet, javas cuccokat (pl. játék) nem. Erre milyen valóban _működő_ megoldás van?
  • FoToS
    Szerintem a gyári cdn rajta van a program.
  • Djtiesto16
    Hali!! Figyu nem tudja vki hogy milyen szoftver kell ahhoz hogy a telcsi rátudjak tölteni usb-s adatkábellel???
  • trabant
    Most vettem 1 ilyet, nagyon fasza. Keresek hozzá vmi normális billiárd progit (AI-val, mert a gyári verzióban magam ellen nem túl érdekfeszítő), Tetrist, meg hasonló egyszerű, de soxor újrajátszható játékot. Természetesen ingyenest. Van vkinek?
  • FoToS
    Én nem tudom,ha fotózni akarz akkor vegyél szerintem olyat ami 1.3mp mert ott van értelme a memória kártyának.Nekem nagyon bejön a teló eszéletlen könnyű,bár egy magyarnyelvü leirást bevállalnék mert nokiáról átálni Motorolára nem volt könnyű.
  • Sztropy
    Sziasztok!
    En is V3-ast akarok venni, mert nekem is nagyon bejon. Nagyon kiralyul nez ki. Az a baj hogy nincsen benne memoriakartya bovithetoseg, de lassan megjelenik az olyan sim kartya, mai 150 mb-os. Az kicsit jobb lesz!
  • FoToS
    Engem leginkább a csengőhangok érdeklenek meg persze a jópofa hasznos dolgok.
  • Rossi1
    Szívesen. Valamelyik magyaron, azt hiszem a http://v525.uw.hu/-on van egy nagyon használható linkgyűjtemény!!!:)
  • FoToS
    jók az oldalak.Kösz
  • Rossi1
    Csaó!

Motorolasokanak találtam 3 jó oldalt:

http://motoclub.srv.hu/

http://www.motoheaven.co.uk/main.php

http://v525.uw.hu/

Nekem sokat segítettek és vannak rajtuk ingyenes letölthető dolgok. A másodiknál regisztrálni kell és aingyenes a letöltés kivéve a Java cuccokat...
  • FoToS
    Valaki tud V3 magyar leirást szerezni .pdf is jó lenne.
  • FoToS
    Vannak olnan programok,én eddig nokia fun voltam most vettem a v3,de nem tudom lehet-e állitani,hogy vagy a sim-et vagy a memóriában lévő telefon számokat használom
  • Rossi1
    Persze. működik is. én arra vagyok kiíváncsi milyen progikkal lehet szerkeszteni? Játékot, MMs-t Hangokat... és hogyan, mert ehhez amatőr vagyok(még).
  • FoToS
    Össze kell hozni ,de van kék fog a gépedben is?
  • Rossi1
    Csaó!

Most vettem egy V600-t és Blútúút és van hozzá, de egyáltalán nem értek a dologhoz. Azért kérem a segítségedet, hogy biztos tudtok valami oldalt, vagy forumot, ahol amatőr szinten le vannak írva a szerkesztéssel kapcsolatos dolgok, mert valószínű kitépnétek a hajatok, ha mindent megkérdeznék. Szóval van Blútút:) -om de a MPT-al csak képeket tudok küldeni a gépre és a telefonra. A többi nem megy... Szeretném megtanulni, hogyan lehet hangokat és játékokat átküldeni a telcsire meg MMS-t készíteni... a szoftverfrissítésről nem is beszélve..:) Előre is köszi a segítséget! Rossi1
  • FoToS
    HELLOOOOOOOO

Megvettem ma a telefont és nagyon brutál.A tudásával vennek problémáim,de azokat a nokánál sem használtam.
    Egy dologra nem jöttem még rá,hogy átmásoltam a sim kártyát a telefon memóriába és most minden számból 2 van meglehet azt csinálni illetve be lehet állitani,hogy vagy a sim-et vagy a memóriában lévő telefon számokat használom?A telefon design 5-ös!
  • FoToS
    Ez vicc.Megakarom venni a telefont végig hivtam egy rakás telefon neppert és egyik sim hajlandó utánvételesen küldeni a telefon én meg Debrecenből nem megyek fel érte mert akkor már nem éri meg nekem.Tudotok olyen helyet ahol jó árba vannak mobilok és elküldik őket postán?
  • OptimusPrime
    Így is van rendjén, értelemszerű, hogy olyan telefont nem vesz magának az ember, amire rá sem tud igazából nézni, mert csak funcionalitás szempontjából tartja, illetve vannak ilyenek, de ők nem is gondolkodnak V3 vásárlásán. :-))

Akkár várom / várjuk a beszámolót! :-))

Üdv!

Prime
  • FoToS
    Még szép beszámolok róla majd tüzetesen egy video konferencia keretében.Viccet félre téve a dedign nálam sokat jelent mert nem mindegy,hogy nézek rá arra a telefonra ami napi kelleked.