Motorola V3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
V3 motorolára ti hogy tesztek témákat?Mert vannak témáim,de mappástól nem tudom küldeni a telóra,egyesével a fájlokat meg ismeretlenként kezeli.
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
fõleg szövegekre gondolom (jegyzetolvasás stb.)
lenne egy kérdésem és kérésem van egy motorola v3x em szeretnék rajta szoftvert frissiteni vagy másmilyen motorola szoftvert rátenni valami jobbat!!!! Lehetséges-e?? ha igen honnan tudom letölteni
Elöre is köszönöm a segitséget
Helló
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
a választ elöre is köszönöm.
Van egy Motorola V3 telefonom, és a "zöld" gomb teljesen behalt rajta, illetve néha mûködik. Mit lehet vele csinálni? Javítható?
Köszi
mert nagyon zavaró hogy nemis rezeg meg nemis csörög ,csak pittyeg egyet hogy volt 1 nem fogadott hívásom...
Segítsetek. Van egy ilyen telefonom és nagyon szeretem. Tegnap fényképezni akartam, de amint bekapcsolom a kamerát zöld, lila csíkok lesznek a képbe és használhatatlan a kamera. Minden más tökéletes rajta, még a belsõ kamera is jó. Mi lehet a probléma? Hardver vagy szoftver? Már 2 éves a telefon.
Sikerült egy jó kis Motorola V3-as készüléket szereznem már szinte minden dolgot tudok de 1 dologban elakadtam ebben kérném a segítségetek...Ez pedig a játékok telepítése.
Jelenleg a telefonom mikor belépek a Játékok és programok menübe a következõ üzenetet írja ki: Nincs installált MIDIet állomány.
Ha belépek a Beállítások/Java eszközök/Java alk.Letõltõ kéri csatlakoztassam a kábelt. Ezt megtéve : Java kapcs aktív felirat ami után ismét kér hogy csatlakoztassam a kábelt?:D
Leszedtem a P2kCommander-V5.1.0-MR nevû programot amivel írták hogy felmásolhatom a teló Kjava mappába a játék jar filet. Na és ezután vagyok meglõve. Ugye felmásolódik a file..de onnan hogyan tovább???
Hogyan kell installálni a programot?..én má mindent próbáltam de passz.
Valaki aki jobban vágja a témát kérem segítsen...köszönöm.
Pannon szolgáltató
Imei kód: 354781014556267
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Cseréltek benne akkumlátort,de a jelenség ugyan ez maradt.
Találkozott már valaki ilyen jelenséggel?
Meddig tart ki az akkumlátor ha alig használódik a telefon?
Aki tud segitsen.
PSN ID.: Beegabor
de nem tudom a géppel szinkronizálni, nincs program
tudtok mondani egy programot amivel tudom USB-n keresztül cuccozni?
nemnagyon értek ehhez, valaki adna F.A.Q.-t?
Amúgy errõl nem is tudtam, hogy megszûnik.
Pedig most már kezdtek tisztességesebb telókat gyártani.
És mit fognak gyártani ezutánn?
a következõ történt...kipróbáltam az itt leírtak, játék persze nem bírt felmászni a telóra akármit csináltam mondom megpróbálom még1x ha nem sikerül leszarom, pontról pontra megcsinálok minden a végén ugye reset...ráklikkelek reseteli a telót mondom fasza megnézem rajta van-e a játék amit feltettem persze hogy nincs mondom jó mind1 erre a kezembe magától elkezd resetelni a telefon...mondom mivan visszakapcsol fasza minden, megint reset mondom nem lesz ez így jó...kikapcsolom és vissza, hiba még mindig fennáll, ki be kapcsolgat a telefon megától, kihúzom usb-bõl ugyanaz...és 3000 forint szoftverfrissítés hát mondom kurvajó...
elnézést ha vulgáris voltam egy kicsit de az igazság ronda és kemény...
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
csak képet videót és zenét tudok :S
Nagymutter igényt tartott rá.
Köszi a segítséget
Annyit szeretnék megtudni hogy felraktam egy kinézetet de a menüben,csak jobbra lép,ha fel,ha le akarok lépni,hogy tudném ezt megoldani?
Elõre is köszönöm!
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Viszont olyan problémám van, h az sms-eket el szeretném menteni gépre.
Alapból a Motorola proginak van ilyen funkciója, csak nem müxik.
Ebben kérném egy hozzáértõ segítségét.
Elõre is thanx.
Frissítettem a V3v típusú telefonom szoftverét és kiírta hogy végzett, de a telefon nem akar visszakapcsolni normál állapotba. Fekete képernyõ van amin kiírja a szoftver verziót és hogy transfer mode usb.
lenne egy kérdésem a gyerekröl rámmaradt a telója (motorola v3-as)t-mobilos volt.na itt jön a gondom nincs véletlenül függetlenitõ kódótok hozzá? elõre is köszi.
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
valaki lécci help, mivelhogy alapbol kevés a memoria benne és nem is bövithetö, hogy lehet rá több mp3at rakni, valaki tud valami konvertert vagy mp3 tömöritöt hozzá hogy több férjen rá?
köszi
Theodore Bagwell T-BAG
megvan az unlock kód, hogyan tudom használni? (Motorola V3)
Elõre is köszi!
Theodore Bagwell T-BAG
Ill témát biztos, játékben nem vok biztos, még nem próbáltam...
De csak van rá valami file kezelõ..
Nekem full elsõ szériásom van...Nem tudok vidizni.
De ismerõs most vett nem rég asszem t mobilos, és neki frissebb verziós rendszer ven a telóján, és az tud felvenni...
El kell vinni rendszervfrissíteni véleményem szerint, de nem éri meg...10 k t elkérnek, és még a képe is tré..-.-