Képszerkesztés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Töri tanár : Ha viccbõl vetted fel jó poén, ha nem....
britnis pólós csajnak 😛
britnis pólós csajnak 😛
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Ejjj
Kéne vmi rendes minõségû fotó
Kéne vmi rendes minõségû fotó
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Abit KV8-pro | A64 3000+ | 512 MB DDR | Geforce 6600GT Az AMD legyen veled! ;)
nagyon tetszik! kösssssssssszi....többen is megcsinálhatjátok..télleg nagyon köszi!
\"A lehetetlen nem létezik!\"
Megpróbálom, de csak holnap 😊 "Kicsit" álmos vagyok. Egyébként most úgy próbáltam, hogy layer kijelöl, filter/gaussian blur. Aztán most ahogy ezt írom, leesett, hogy tényleg úgy kéne.
Egyébként köszi 😊
Egyébként köszi 😊
ha mar körbevagtad az alakot tegyel köre gaussian blurt, hogy ne legyen ilyen eles a hatarvonal.(a kiskepeken.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Bocsi Amse, de unatkoztam. De lehet, hogy ez nem tetszik, akkor csináld meg Te is. Egyébként adhattál volna jobb minõségû képeket is.
te britney BUZI vagy?
Abit KV8-pro | A64 3000+ | 512 MB DDR | Geforce 6600GT Az AMD legyen veled! ;)
Semmi gond, de ma nem csinálom már meg, mert holnap dogozni kell és még fürdök meg ilyesmik.Holnap 5 körül jövök, ha addig nem dobja össze senki akkor megcsinálom.
nem, nem ilyenre gondoltam, egyébként igen én vagyok, akármilyen ronda is...na szóval, rakok be egy képet, hogy milyen szerû legyen kb. :
nah most csak ilyet találtam 😄 szal azt kell nézni, ahogy a képek vannak elrendezve! pl. így, szal ilyen jó megoldással!
nah most csak ilyet találtam 😄 szal azt kell nézni, ahogy a képek vannak elrendezve! pl. így, szal ilyen jó megoldással!
így jó is?
Na ez lenne az a négy kép...a lényeg, hogy a kép álló legyen, és ez a négy kép legyen rajta! (bárhogy elrendezve)